ورود

مشاهده نسخه کامل : کیس جهت سیستم اداری

mrmmnb
28-09-21, 13:38
سلام
حدود 6 تا سیستم برا یه دفتر کاری میخوام میخواستم دوستان راهنمایی کنن
این موارد رو انتخاب کردم:
CPU: Intel Core i3 10100
Case: Green PARS
HDD: Western Digital WD Blue 1TB
مین برد نمیدونم چی بردارم بین سری h410 و h510 تفاوت زیادی هست؟ اصلا یکی از این سری ها رو بردارم یا یه چیز دیگه؟
رم 8 گیگ میخوام فقط نمیدونم الان چی تو بازر خوب هست و فیک نداره چون یعضی جا ها خوندم تقلبی زیاد دارن بعضی مدل ها
برا پاور چند آمپر و کدوم سری گرین رو بردارم؟ برا این سیستم 500 فکر کنم زیادی هست درسته؟
توی انتخاب ssd هم موندم احتمال زیاد سامسونگ M.2 بردارم حجم هم 250 ولی کدوم سری رو بردارم؟ مدل های pro ارزش هزینه بیشتر رو داره؟
و در اخر یه فن مناسب هم پشنهاد بدید
با تشکر

AMD>INTEL
28-09-21, 17:31
سلام
مین برد نمیدونم چی بردارم بین سری h410 و h510 تفاوت زیادی هست؟ اصلا یکی از این سری ها رو بردارم یا یه چیز دیگه؟
رم 8 گیگ میخوام فقط نمیدونم الان چی تو بازر خوب هست و فیک نداره چون یعضی جا ها خوندم تقلبی زیاد دارن بعضی مدل ها
برا پاور چند آمپر و کدوم سری گرین رو بردارم؟ برا این سیستم 500 فکر کنم زیادی هست درسته؟
توی انتخاب ssd هم موندم احتمال زیاد سامسونگ M.2 بردارم حجم هم 250 ولی کدوم سری رو بردارم؟ مدل های pro ارزش هزینه بیشتر رو داره؟
با تشکر

سلام برای مصرف اداری همون h410 کافیه
PRIME H410M-E
رم 8 گیگ باس 2666 از برند کروشیال تهیه کنید بی دردسر و سازگاری بالا با انواع برد
پاور هم 400 وات سری اکو بگیرید . اگر بعدا قطعاتی اضافه کردید به مشکل نخورید
اس اس اس دی ساتا بردارید با چنین پلتفرمی هزینه اضافیه . ADATA SU750 Internal SSD Drive 512GB
فن هم اگر سیستم دائم روشنه
green notus 100

XFXForce
28-09-21, 22:10
برای 10100 همون h410 کافیه
اما اگر بعدا احتمال ارتقا به سری 11 هست h510 بگیرید

پیشنهاد میدم به جای هزینه برای هارد 1 ترا و اس اس دی ساتا با همون هزینه یک اس اس دی 1 ترابایت nvme بگیرید
که سرعت بسیار بالاتری داره

Crucial P2 NVMe M.2 1TB: 2.500.000

mrmmnb
29-09-21, 11:28
سلام برای مصرف اداری همون h410 کافیه
PRIME H410M-E
رم 8 گیگ باس 2666 از برند کروشیال تهیه کنید بی دردسر و سازگاری بالا با انواع برد
پاور هم 400 وات سری اکو بگیرید . اگر بعدا قطعاتی اضافه کردید به مشکل نخورید
اس اس اس دی ساتا بردارید با چنین پلتفرمی هزینه اضافیه . ADATA SU750 Internal SSD Drive 512GB
فن هم اگر سیستم دائم روشنه
green notus 100

تفاوت سری 410 و 510 چیه؟ چون قیمتا رو دیدم نزدیک بهم بود
ارزونترین 410 از کدوم شرکته و چه مدلی هست؟ من خودم جهانیش رو نگاه کردم اگه اشتباه نکرده باشم آزراک از همه ارزونتر بود ولی اینجا موجود نبود که ببینم چنده
فن هم بالاخره باید یکی خرید چون این cpu ها tray فن نداره درسته؟
ssd و هارد هم مردد فقط یکیش رو بخرم احتمالا فقط ssd بخرم یا 512 یا 1 ترا (این مورد که شما پیشنهاد دادید mlc هست یا tlc ؟)
یه سوال هم ربطی به این کیس نداره صرفا میخوام بدونم:
تفاوت قیمت ssdهای slc با mlc چقدره؟ چون دوامش حدود 10 برابره اگه اینقدر تفاوت داره قیمتش دو سه برابر هم باشه صرفه با اون هست و اینکه چطور میشه فهمید کدوم چیپ هست چون روی خودشون رو نگاه کردم چیزی نوشته نشده که کدوم چیپ هست
مثلا سری پرو سامسونگ slc هست یا mlc ؟
و اینکه بالاترین حجم توی slc و بعدش mlc چقدره؟
با تشکر

ویرایش:
برا پاور سری اکو کفایت میکنه؟ نیاز نیست 400 سری بالاتری بخرم چون جایی که قراره نصب بشه نوسان برق داره

mrmmnb
29-09-21, 11:32
برای 10100 همون h410 کافیه
اما اگر بعدا احتمال ارتقا به سری 11 هست h510 بگیرید

پیشنهاد میدم به جای هزینه برای هارد 1 ترا و اس اس دی ساتا با همون هزینه یک اس اس دی 1 ترابایت nvme بگیرید
که سرعت بسیار بالاتری داره

Crucial P2 NVMe M.2 1TB: 2.500.000

سوالم دقیقا این تفاوت 410 و 510 چیه؟
این که کلا هارد رو حذف کنم احتمالا همین کار رو بکنم ولی به نظرتون این سیستم ارزش همچین ssd ای داره؟ اخه قرار نیست کار خاصی باهاش بشه که انقدر سرعت نیاز بشه البته تفوت قیمتش هم ببینم چقدر میشه باز ممکنه نظرم تغییر کنه (این چیپیش mlc هست؟)

Speed Racer
29-09-21, 18:57
سلام
با تشکر
سلام

اگه 6 تا کیس برای دفتر می خوای اول باید مشخص کنی اونایی که پشتش میشینن کارشون با این سیستم ها چیه و قراره با چه نرم افزارهایی کار کنن. اما اگه فقط یک کیس برای خودت می خوای قضیه متفاوته. حتی باید کاربرد خودتو هم مشخص کنی به طور دقیق که قراره با چه نرم افزارهایی کار کنی. اگه دقیق مشخص نکنی مطمئن باش سیستم اشتباهی می خری.

AMD>INTEL
29-09-21, 21:17
تفاوت سری 410 و 510 چیه؟ چون قیمتا رو دیدم نزدیک بهم بود
ارزونترین 410 از کدوم شرکته و چه مدلی هست؟ من خودم جهانیش رو نگاه کردم اگه اشتباه نکرده باشم آزراک از همه ارزونتر بود ولی اینجا موجود نبود که ببینم چنده
فن هم بالاخره باید یکی خرید چون این cpu ها tray فن نداره درسته؟
ssd و هارد هم مردد فقط یکیش رو بخرم احتمالا فقط ssd بخرم یا 512 یا 1 ترا (این مورد که شما پیشنهاد دادید mlc هست یا tlc ؟)
یه سوال هم ربطی به این کیس نداره صرفا میخوام بدونم:
تفاوت قیمت ssdهای slc با mlc چقدره؟ چون دوامش حدود 10 برابره اگه اینقدر تفاوت داره قیمتش دو سه برابر هم باشه صرفه با اون هست و اینکه چطور میشه فهمید کدوم چیپ هست چون روی خودشون رو نگاه کردم چیزی نوشته نشده که کدوم چیپ هست
مثلا سری پرو سامسونگ slc هست یا mlc ؟
و اینکه بالاترین حجم توی slc و بعدش mlc چقدره؟
با تشکر

ویرایش:
برا پاور سری اکو کفایت میکنه؟ نیاز نیست 400 سری بالاتری بخرم چون جایی که قراره نصب بشه نوسان برق داره

اگر همین پردازنده را استفاده میکنید و ارتقا نمیدید h410 کافیه . اگر بعدا بخواهید نسل 11 بگیرید که فرق چندانی با ده نداره را ساپورت نمیکنه
پس همین H410 از نظر قیمت مناسبه چون نسل یازدهم نا امید کننده بودند .
ازراک رو توصیه نمیکنم . مادربرد مهم ترین قطعه است و نباید صرفه جویی کنید
فن رو بهتره تهیه کنید . اگر تری باشه فن نداره
ssd هم بعید میدونم سیستم اداری بخواد دیتا حجیمی رو جا به جا کنه .
ای دیتا که معرفی کردم slc هست و برای سیستم اداری مناسبه با tbw حدود 800 ترابایت
به نظرم روی سیستم اداری به دلیل بی نیاز شدن به هارد اس اس دی خوش قیمت با حجم 1 ترا بگیرید بهتره
بله 400 وات اکو با این مشخصات عالیه و در حال حاضر در سیستم های اداری دولتی هم نصب میشود .

mrmmnb
30-09-21, 08:17
سلام

اگه 6 تا کیس برای دفتر می خوای اول باید مشخص کنی اونایی که پشتش میشینن کارشون با این سیستم ها چیه و قراره با چه نرم افزارهایی کار کنن. اما اگه فقط یک کیس برای خودت می خوای قضیه متفاوته. حتی باید کاربرد خودتو هم مشخص کنی به طور دقیق که قراره با چه نرم افزارهایی کار کنی. اگه دقیق مشخص نکنی مطمئن باش سیستم اشتباهی می خری.

عمده کارشون نرم افزار حسابداری و برنامه سبک در حد فتوشاپ هست عملا i3 10100 زیاد هم هست ولی طی صحبت که کردم قرار شد حتما i3 باشه و رم هم 8

XFXForce
30-09-21, 14:40
اس اس دی slc که پیدا نمیکنید الان حتی مدل های mlc هم کم گیر میاد و اکثرا tlc هستن و بعضی qlc

su750 ای دیتا هم tlc هست. tbw مدل 1 ترابایت 800 هست. که 3.5 میلیون هم قیمتشه! یعنی 1 میلیون گرون تر از 1 ترابایت کروشیال (جدا از سرعت چن برابری کروشیال که nvme هست)

اگر mlc بخواید su900 باید بگیرید.که اگه پیدا بشه حدود 4 میلیون یا بالاتره

الان حتی سامسونگ تو سری 980 ش حتی مدل pro ش رو tlc زده.
و اینم بگم که حتی عمر نوشتاری 870 qvo که qlc و برا 300 هست یک ترابایتش خیلی طول میکشه که به این عدد برسید مگر اینکه برای ماین چیا استفاده کنید
یا اینکه هر روز اندازه کل حجم درایو روش فایل بریزید و خالی کنید
تو استفاده روزمره سالها طول میکشه.

رم هم اگر میتونستید دوال چنل بگیرید بهتر بود اما چون ماژول 4 گیگ میشه دوتا و 4 داره از رده خارح میشه برا بعد مشکل ایجاد میشه اگر بخواید ارتقا بدید مگه اینکه بفروشیدشون
اما دو تا 8 اگه بود عالی بود (میدونم به حجمش نیازی نیست منظورم پرفورمنس به خاطر دوال چنلی بود)

رم دوال چنل و اس اس دی سریع تر توی لودینگ و کار با فتوشاپ اثر گذار هستن.

mrmmnb
02-10-21, 16:54
اس اس دی slc که پیدا نمیکنید الان حتی مدل های mlc هم کم گیر میاد و اکثرا tlc هستن و بعضی qlc

su750 ای دیتا هم tlc هست. tbw مدل 1 ترابایت 800 هست. که 3.5 میلیون هم قیمتشه! یعنی 1 میلیون گرون تر از 1 ترابایت کروشیال (جدا از سرعت چن برابری کروشیال که nvme هست)

اگر mlc بخواید su900 باید بگیرید.که اگه پیدا بشه حدود 4 میلیون یا بالاتره

الان حتی سامسونگ تو سری 980 ش حتی مدل pro ش رو tlc زده.
و اینم بگم که حتی عمر نوشتاری 870 qvo که qlc و برا 300 هست یک ترابایتش خیلی طول میکشه که به این عدد برسید مگر اینکه برای ماین چیا استفاده کنید
یا اینکه هر روز اندازه کل حجم درایو روش فایل بریزید و خالی کنید
تو استفاده روزمره سالها طول میکشه.

رم هم اگر میتونستید دوال چنل بگیرید بهتر بود اما چون ماژول 4 گیگ میشه دوتا و 4 داره از رده خارح میشه برا بعد مشکل ایجاد میشه اگر بخواید ارتقا بدید مگه اینکه بفروشیدشون
اما دو تا 8 اگه بود عالی بود (میدونم به حجمش نیازی نیست منظورم پرفورمنس به خاطر دوال چنلی بود)

رم دوال چنل و اس اس دی سریع تر توی لودینگ و کار با فتوشاپ اثر گذار هستن.

سلام
دقیقا منم هر چی گشتم mlc هم خیلی کمه مثلا نوشتن mlc 3bit که ظاهرا میشه tlc
قبلا سامسونگ خریده بودم سری معمولی هم بود ولی فکر کنم mlc بود الان سری پرو هم دیگه نیست
تفاوت slc و mlc با هم خیلی زیاد بود من میخواستم slc بخرم چون دیدم 10 برابر اون عمرش هست ولی خوب ظاهرا گیر نمیاد گیر هم بیاد احتمالا همون 10 برابر پول میگیرن!!
کلا الان مدلی هست slc‌باشه
در مورد رم هم متوجه هستم چی میگید ولی چون دو تا اسلات داره همونطور که گفتید بعدا مشکل میشه (تفاوت ورفومنس رم 8 گیگ دوال و یه رم 8 گیگ چقدره؟)
با تشکر

XFXForce
02-10-21, 21:24
سلام
دقیقا منم هر چی گشتم mlc هم خیلی کمه مثلا نوشتن mlc 3bit که ظاهرا میشه tlc
قبلا سامسونگ خریده بودم سری معمولی هم بود ولی فکر کنم mlc بود الان سری پرو هم دیگه نیست
تفاوت slc و mlc با هم خیلی زیاد بود من میخواستم slc بخرم چون دیدم 10 برابر اون عمرش هست ولی خوب ظاهرا گیر نمیاد گیر هم بیاد احتمالا همون 10 برابر پول میگیرن!!
کلا الان مدلی هست slc‌باشه
در مورد رم هم متوجه هستم چی میگید ولی چون دو تا اسلات داره همونطور که گفتید بعدا مشکل میشه (تفاوت ورفومنس رم 8 گیگ دوال و یه رم 8 گیگ چقدره؟)
با تشکر
SLC که نیست کلا
قبلا تو سری اینترپرایز استفاده میشد که الان اونم نمیکنن
MLC هم خیلی کم گیر میاد
از نظر قیمت و ارزش TLC از همه بهتره
از نظر عمر نوشتاری هم مخصوصا مدل های یک ترابایتی اونقد زیاد هستن که سالها براتون کار کنن
و شما به جای اینکه پول زیاد بابت یک MLC بدید میتونید با همون بودجه دو تا TLC بگیرید که TBW ش همون بشه اما با سرعت بیشتر و ظرفیت بالاتر
مثلا دو تا CRUICAL P2 1TB رو RAID 0 کنین سرعت GEN 4 بهتون میده و عمر نوشتاری MLC رو و حجم 2 ترابایت با قیمت 5 میلیون
در حالیکه با 5 تومن میشه 1 ترابایت GEN 4 تازه TLC خرید! و MLC نزدیک 10 میلیون باید هزینه کنید.

در مورد تاثیر دوال چنل هم عدد قطعی وجود نداره اما معمولا 20 تا 30 درصد در نظر بگیرین (جدا از اثر حجم دوبرابری)

ببینید این سرعت اس اس دی منه
دو تا Crucial P2 1TB RAID 0

24688
16MB

24689
1GB

mrmmnb
04-11-21, 09:39
سلام
من احتمالا شنبه میخوام این سیستم رو بخرم
به جمع بندی زیر رسیدم با قیمت هایی که دیروز استعلام گرفتم:
CPU: Core i3 10100 Tray = 3799
Main: Gigabyte H410M-H v2 = 2529
Ram: GIGABYTE 8GB 2666MHz CL16 = 1100
Ram: Crucial 8GB 2666MHz CL19 = 915
SSD: Crucial P2 NVMe M.2 1TB = 2249
Hard: WESTERN DIGITAL BLUE 1TB SATA HDD = 1035
Case: PARS EVO = 819
Power: GREEN GP400A-ECO Rev3.1 = 909
CPU Cooler: DEEPCOOL ALTA9 = 289
CPU Cooler: Green Notus100-PWM = 465

ایا پشنهادی دارید برا تغییر یا همین ترکیب خوبه؟
چند تا سوال هم دارم:
رم ها کدوم کیفیت بهتری داره اختلاف قیمتشون برا برا تایمینگ هست یا مورد دیگه ای هم هست؟ اصلا همینا رو پشنهاد میدید یا مدل دیگه ای
کولر سی پی یو کدومو بردارم بازم همینا خوبه یا مورد دیگه ای پیشنهاد میدید
برا مین هم اگه خوبه که هیچی و گرنه چی پیشنهاد میدید
با تشکر

ویرایش:
مانتیور خوش قیمت چی الان تو بازار هست و چنده؟
همچنین موس و کیبور چی بردارم؟ تسکو خوبه یا برم سراغ برند های بهتر؟

XFXForce
04-11-21, 09:55
رم گیگابایت به خاطر همون تاخیر پایین تر بهتره.

وقتی هم اس اس دی 1 ترا بگیرید دیگه به هارد 1 ترا نیاز ندارید.
سی پی یو کولر هم اون مدل دیپ کوله تقریبا مثل کولر استوک خود اینتل هست.
مدل گرین خیلی بهتره.

برای مانیتور هم باید بودجه بگید.
ماوس و کیبورد هم متونید فراسو (بیاند) بگیرید.

AMD>INTEL
04-11-21, 10:03
سلام
من احتمالا شنبه میخوام این سیستم رو بخرم
به جمع بندی زیر رسیدم با قیمت هایی که دیروز استعلام گرفتم:
CPU: Core i3 10100 Tray = 3799
Main: Gigabyte H410M-H v2 = 2529
Ram: GIGABYTE 8GB 2666MHz CL16 = 1100
Ram: Crucial 8GB 2666MHz CL19 = 915
SSD: Crucial P2 NVMe M.2 1TB = 2249
Hard: WESTERN DIGITAL BLUE 1TB SATA HDD = 1035
Case: PARS EVO = 819
Power: GREEN GP400A-ECO Rev3.1 = 909
CPU Cooler: DEEPCOOL ALTA9 = 289
CPU Cooler: Green Notus100-PWM = 465

ایا پشنهادی دارید برا تغییر یا همین ترکیب خوبه؟
چند تا سوال هم دارم:
رم ها کدوم کیفیت بهتری داره اختلاف قیمتشون برا برا تایمینگ هست یا مورد دیگه ای هم هست؟ اصلا همینا رو پشنهاد میدید یا مدل دیگه ای
کولر سی پی یو کدومو بردارم بازم همینا خوبه یا مورد دیگه ای پیشنهاد میدید
برا مین هم اگه خوبه که هیچی و گرنه چی پیشنهاد میدید
با تشکر

ویرایش:
مانتیور خوش قیمت چی الان تو بازار هست و چنده؟
همچنین موس و کیبور چی بردارم؟ تسکو خوبه یا برم سراغ برند های بهتر؟

سلام
ترکیب قطعات خوبه . ولی به نظرم خرید h510 شاید بهتر باشه
رم هم گیگابایت تایمینگ بهتری داره
هارد اگر نیاز دارید بمونه . به نظرم هنوزم هارد برای نگهداری اطلاعات به صورت بلند مدت انتخاب بهتریه
کولر گرین هم به نظرم قویتره .
مانیتور هم بودجتون رو بنویسید
ماوس و کیبورد گرین و a4tech رو پیشنهاد میکنم . ببنید کدوم با بودجتون سازگارتره

mrmmnb
04-11-21, 10:11
رم گیگابایت به خاطر همون تاخیر پایین تر بهتره.

وقتی هم اس اس دی 1 ترا بگیرید دیگه به هارد 1 ترا نیاز ندارید.
سی پی یو کولر هم اون مدل دیپ کوله تقریبا مثل کولر استوک خود اینتل هست.
مدل گرین خیلی بهتره.

برای مانیتور هم باید بودجه بگید.
ماوس و کیبورد هم متونید فراسو (بیاند) بگیرید.

والا سر هارد خودمم موندم بخرم یا نه به نظرتون کلا حذف کنم و اس اس دی پارتیشن بندی کنم یا مثل یه اس اس دی ظرفیت کمتر بخرم بازم هارد رو برا پارتیشن دوم بزارم؟ پارتیشن بندی برا اس اس دی مشکلی ایجاد نمیکنه؟ با توجه به داستان تعداد رایت روی آنها
برا ماینتور کف خریدن یه مانیتور نسبتا خوب حدود تا 20 اینچ چند هست؟ مدلی هست که اسپیکر هم داشته باشه؟

mrmmnb
04-11-21, 10:15
سلام
ترکیب قطعات خوبه . ولی به نظرم خرید h510 شاید بهتر باشه
رم هم گیگابایت تایمینگ بهتری داره
هارد اگر نیاز دارید بمونه . به نظرم هنوزم هارد برای نگهداری اطلاعات به صورت بلند مدت انتخاب بهتریه
کولر گرین هم به نظرم قویتره .
مانیتور هم بودجتون رو بنویسید
ماوس و کیبورد گرین و a4tech رو پیشنهاد میکنم . ببنید کدوم با بودجتون سازگارتره

کدوم مدل 510 رو پیشنهاد میدید؟
دقیها برا هارد خودمم همین وسواس رو دارم برا همین اون رو هم گذاشتم
مانیتور هم گفتم کف خرید یه مایتور خوب تا 20 اینچ چند هست؟
موس کیبورد هم میخواستم لاجیتک بخرم فکر کنم خیلی گرونتر باشه همین برند رو داشتم قبلا راضی هستم

XFXForce
04-11-21, 11:13
والا سر هارد خودمم موندم بخرم یا نه به نظرتون کلا حذف کنم و اس اس دی پارتیشن بندی کنم یا مثل یه اس اس دی ظرفیت کمتر بخرم بازم هارد رو برا پارتیشن دوم بزارم؟ پارتیشن بندی برا اس اس دی مشکلی ایجاد نمیکنه؟ با توجه به داستان تعداد رایت روی آنها
برا ماینتور کف خریدن یه مانیتور نسبتا خوب حدود تا 20 اینچ چند هست؟ مدلی هست که اسپیکر هم داشته باشه؟

پارتیشن بندی اس اس دی هیچ فرقی با هارد نمیکنه و هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه.
ظرفیت های بالا مثل 1 و 2 ترابایت هم سرعتشون بیشتره هم عمر نوشتاریشون.

لاجیتک هم خیلی گرون تر هست.

مادربرد میتونید ASUS PRIME H510M بگیرید.

مانیتور هم 20 اینچ خریدش به صرفه نیست چون اختلاف قیمتش با 22 خیلی کمه.

AMD>INTEL
04-11-21, 11:39
کدوم مدل 510 رو پیشنهاد میدید؟
دقیها برا هارد خودمم همین وسواس رو دارم برا همین اون رو هم گذاشتم
مانیتور هم گفتم کف خرید یه مایتور خوب تا 20 اینچ چند هست؟
موس کیبورد هم میخواستم لاجیتک بخرم فکر کنم خیلی گرونتر باشه همین برند رو داشتم قبلا راضی هستم

PRIME H510M-D
من توصیه به حذف هارد نمیکنم
a4-tech کیفیت بهتری از تسکو داره
قیمت مانیتور 20 اینچ بالاست
پیشنهادم
GDM-225JN

AMD>INTEL
04-11-21, 11:51
PRIME H510M-D
من توصیه به حذف هارد نمیکنم
a4-tech کیفیت بهتری از تسکو داره
قیمت مانیتور 20 اینچ بالاست