PDA

مشاهده نسخه کامل : ضربه خوردن هارد و شناسایی نشدن هارد اکسترنال

iCe m@n
23-09-21, 20:12
سلام
دوستان هارد اکسترنال سیگیت از فاصله 5 سانتی افتاد توی کیف هم بود
ولی متاسفانه الان که وصل میکنم سیستم نمیتونه بخونه حتی توی Manage هم شناسایی نمیشه
یه صدای بیپ هم میده پشت سر هم بیپ مانند میزنه

راهی هست بشه درستش کرد یا حداقل بتونم اطلاعات داخلش رو بردارم؟ 2 ترا اطلاعات توش بود اطلاعاتش برام مهمه

AMD>INTEL
23-09-21, 20:55
سلام
دوستان هارد اکسترنال سیگیت از فاصله 5 سانتی افتاد توی کیف هم بود
ولی متاسفانه الان که وصل میکنم سیستم نمیتونه بخونه حتی توی Manage هم شناسایی نمیشه
یه صدای بیپ هم میده پشت سر هم بیپ مانند میزنه

راهی هست بشه درستش کرد یا حداقل بتونم اطلاعات داخلش رو بردارم؟ 2 ترا اطلاعات توش بود اطلاعاتش برام مهمه

سلام
صدای بیپ صدای گیر کردن بازوی هد هست . باید ببرید پیش تعمیرکارهارد شاید در کلین روم بتونه بازوی هد رو آزاد کنه . اگر بدسکتور فیزکی نشده باشه قابل حله

iCe m@n
23-09-21, 21:08
سلام
صدای بیپ صدای گیر کردن بازوی هد هست . باید ببرید پیش تعمیرکارهارد شاید در کلین روم بتونه بازوی هد رو آزاد کنه . اگر بدسکتور فیزکی نشده باشه قابل حله

ممنون
کجا ببرم به نظرتون؟ که تخصص داشته باشه؟
البته من کرج هستم ولی خب جایی اگر واقعا بتونه 100% میبرم حتی تهران

Speed Racer
23-09-21, 23:29
ممنون
سلام

گارانتیش مال چه شرکتیه همونجا ببر حتی اگه گارانتیش تموم شده باشه باز برات تعمیرش می کنن. یا بگرد ببین در حال حاضر چه شرکت هایی گارانتی کننده و تعمیر کننده هارد های سیگیت هستن اونجا ببر

iCe m@n
23-09-21, 23:41
سلام

گارانتیش مال چه شرکتیه همونجا ببر حتی اگه گارانتیش تموم شده باشه باز برات تعمیرش می کنن. یا بگرد ببین در حال حاضر چه شرکت هایی گارانتی کننده و تعمیر کننده هارد های سیگیت هستن اونجا ببر

سلام برای شرکت حامی هست
گارانتی داره ولی نوشته ضربه خوردگی باعث ابطال گارانتی میشه متاسفانه
میترسم این همه برم تهران قبول نکنن توی این شلوغی و کورونا

Speed Racer
23-09-21, 23:50
سلام برای شرکت حامی هست
گارانتی داره ولی نوشته ضربه خوردگی باعث ابطال گارانتی میشه متاسفانه
میترسم این همه برم تهران قبول نکنن توی این شلوغی و کورونا

اگه ضربه خوردگی باعث ابطال گارانتی شده اشکال نداره در عوض هزینه ای دریافت می کنن و تعمیرش می کنن.

کرونا هم خطرناکه و شوخی نداره و اصلا آدم کرونا بگیره اگه نمیره هم، میلیونی هزینه داره. پس می تونی یه طوری مثلا با آژانس براشون ارسال کنی.

iCe m@n
24-09-21, 00:19
اگه ضربه خوردگی باعث ابطال گارانتی شده اشکال نداره در عوض هزینه ای دریافت می کنن و تعمیرش می کنن.

کرونا هم خطرناکه و شوخی نداره و اصلا آدم کرونا بگیره اگه نمیره هم، میلیونی هزینه داره. پس می تونی یه طوری مثلا با آژانس براشون ارسال کنی.

عزیز همینجوری حضوری میبریم خیلی مواقع کلا قبول نمیکنن زیر بار نمیرن
وای به حالی که با پیک و آژانس بفرستم

Speed Racer
24-09-21, 00:31
عزیز همینجوری حضوری میبریم خیلی مواقع کلا قبول نمیکنن زیر بار نمیرن
وای به حالی که با پیک و آژانس بفرستم
قبلش تماس می گیری و مشکل رو براشون توضیح میدی. اونا وقتی بحث گارانتی وسط باشه قبول نمی کنن چون باید هزینه رو از جیب خودشون بدن. البته بستگی به شرکت گارانتی کننده هم داره.

البته اگه تا آبان صبر کنی تقریبا کل مردم واکسینه میشن و اکثرا هم دوز دومشون رو زدن و مدرسه ها قراره باز بشه.

من نمی دونم شرکت های گارانتی کننده توی کرج هم شعبه ای دارن یا نه. اگه دارن می تونی همون کرج ببری یا اینکه چون گارانتیش باطل شده می تونی ببینی شرکت های دیگه گارانتی کننده هارد مثال سازگار و الماس توی کرج شعبه دارن که بتونی سریع ببری.

نگران اطلاعاتت هم نباش همیشه توی هارد باقی می مونه.

iCe m@n
24-09-21, 00:41
قبلش تماس می گیری و مشکل رو براشون توضیح میدی. اونا وقتی بحث گارانتی وسط باشه قبول نمی کنن چون باید هزینه رو از جیب خودشون بدن. البته بستگی به شرکت گارانتی کننده هم داره.

البته اگه تا آبان صبر کنی تقریبا کل مردم واکسینه میشن و اکثرا هم دوز دومشون رو زدن و مدرسه ها قراره باز بشه.

من نمی دونم شرکت های گارانتی کننده توی کرج هم شعبه ای دارن یا نه. اگه دارن می تونی همون کرج ببری یا اینکه چون گارانتیش باطل شده می تونی ببینی شرکت های دیگه گارانتی کننده هارد مثال سازگار و الماس توی کرج شعبه دارن که بتونی سریع ببری.

نگران اطلاعاتت هم نباش همیشه توی هارد باقی می مونه.

توی کرج که ندارن
اطلاعات خیلی حیاتیه
ولی میترسم برگردونن نصفه نیمه برگردونن کلی هم بخوان هزینه بگیرن
بعدم که بگیم مشکل داره اطلاعات بگن ما برگردوندیم دیگه

من با این شرکت ها زیاد سر و کار دارم میان ابرو رو درست بکنن میزنن چشمش هم کور میکنن همیشه

Speed Racer
24-09-21, 00:48
توی کرج که ندارن
اطلاعات خیلی حیاتیه
ولی میترسم برگردونن نصفه نیمه برگردونن کلی هم بخوان هزینه بگیرن
بعدم که بگیم مشکل داره اطلاعات بگن ما برگردوندیم دیگه

من با این شرکت ها زیاد سر و کار دارم میان ابرو رو درست بکنن میزنن چشمش هم کور میکنن همیشه

من طبق نظر استاد امید گفتم

"صدای بیپ صدای گیر کردن بازوی هد هست . باید ببرید پیش تعمیرکارهارد شاید در کلین روم بتونه بازوی هد رو آزاد کنه . اگر بدسکتور فیزکی نشده باشه قابل حله"

منظورم این بود شرکت اصلی یا شرکت های درست حسابی خیلی برای تعمیر بهتر هستن و چون مشکل از بازوی هد هستش طبق نظر استاد امید پس بعد از درست کردن نیازی به ریکاوری نداره. البته ریکاوری سخت افزاری که چند ماه پیش خودش 800 هزار تومن می گرفتن ولی نرم افزاری باشه خودت هم می تونی انجام بدی

ولی کلا حرفات درست و قبول دارم.

AMD>INTEL
24-09-21, 10:38
ممنون

نوین و ایران هارد کلینیک را چک کنید . باید در کلین روم بررسی بشود .شرکت های گارانتی دهنده به جز سازگار کلین روم ندارند و اگر نداشته باشند . گرد و خاک وارد هارد میشه و بدون استفاده میمونه