PDA

مشاهده نسخه کامل : حمله ی مورچه ها به داخل مانیتور

vardipoor.m
20-09-21, 16:48
سلام من یه مانیتور مدل LG 24mk430H-B دارم که چند هفته ای هست میدیدم از بغل سوکت hdmi مورچه ها میرن داخل مانیتور و میان بیرون و یه چیزی مثل فلفل سیاه هم میارن بیرون
چند دفعه گزاشتم آفتاب مورچه هاش رفتن اما دوباره تا میزارم رو میز میان، تصمیم گرفتم بازش کنم و بازش کردم حالا توش پر بود از همین چیزی که گفتم مثل فلفل سیاهه بعد زیر بردش رو نگاه کردم دیدم یه چیزی مثل خمیر بازی البته سفت بین برد و پنل هست که واقعا نمیدونم چی هست! عکسش رو هم گرفتم
24663246642466524666
مورچه ها از همین اون پودر ها رو میکندن چون پیداست
این خمیر چی هست؟ چرا مورچه ها میبرنش؟ و چه کار کنم که دیگه نیان؟

Mehrdad.A 88
20-09-21, 17:14
یا فرعون، همچین چیزی ندیده بودم

AMD>INTEL
20-09-21, 17:22
سلام من یه مانیتور مدل LG 24mk430H-B دارم که چند هفته ای هست میدیدم از بغل سوکت hdmi مورچه ها میرن داخل مانیتور و میان بیرون و یه چیزی مثل فلفل سیاه هم میارن بیرون
چند دفعه گزاشتم آفتاب مورچه هاش رفتن اما دوباره تا میزارم رو میز میان، تصمیم گرفتم بازش کنم و بازش کردم حالا توش پر بود از همین چیزی که گفتم مثل فلفل سیاهه بعد زیر بردش رو نگاه کردم دیدم یه چیزی مثل خمیر بازی البته سفت بین برد و پنل هست که واقعا نمیدونم چی هست! عکسش رو هم گرفتم
24663246642466524666

سلام

وجود چنین چیزی داخل مانیتور سابقه نداره . احتمالا به هر دلیلی زمان اسمبل در خط تولید وارد دستگاه شده است .حال چه چیزی هست که مورچه ها را جذب میکنه باید آزمایش بشه . اینطوری نمیشه حدسی زد .
مدل های مونتاژ ایران هست که چنین چیزی داخل مانیتور است .

vardipoor.m
20-09-21, 20:17
ونتاژ ایران فکر نکنم باشه چون به سفارش یه شرکت عربی هست برای کشور اردن
امکان داره زیر برد قرارش دادن که برد یه وقت به پنل نچسبه؟
ممکنه خود مورچه ها درستش کرده باشن؟
میتونم بندازمش بیرون؟

AMD>INTEL
20-09-21, 20:30
ونتاژ ایران فکر نکنم باشه چون به سفارش یه شرکت عربی هست برای کشور اردن
امکان داره زیر برد قرارش دادن که برد یه وقت به پنل نچسبه؟
ممکنه خود مورچه ها درستش کرده باشن؟
میتونم بندازمش بیرون؟

معمولا این مدل مونتاژ ایرانه . کیفیت اسمبل هم چنگی به دل نمیزنه
چیز مهمی نیست
بله کاری نمیکنه که داخل کیس بمونه

Speed Racer
21-09-21, 20:12
24663246642466524666

تو تصویر که چیزی مشخص نیست ولی به هر حال مشکل از مانیتور نیست مشکل از خونتونه و بهتره خونتون رو سم پاشی کنید چون مورچه هرجا سوراخ ببینه میره توش ببینه چه خبره

تاج
26-09-21, 01:33
تصویر واضح نیس ولی اگه زیر پردازنده مونیتور بوده پدحرارتی هس
تو تلویزیوها بیشتر استفاده میشه و سابقه داشته