PDA

مشاهده نسخه کامل : صدای ناهنجار از فن سی پی یو

Davood2549
17-09-21, 12:38
درود

فن سی پی یو یکی از آشنایان به دلیل نامعلومی صدایی شبیه ترق ترق سریع از خودش تولید میکنه. به نظر فن جای خودش محکم نیست، چون کمی می‌لرزه و وقتی دست میگیری به فن صدا کامل از بین میره. یکی از تیغه های فن هم خرد شده بود و داخل کیس افتاده بود. اما مشخص نیست علت چیه، چون چیزی مزاحم چرخش تیغه ها نیست.

فن رو باز و تمیز کردم. ولی فایده نداشت. به نظر شما مشکل از کجاست و راه حل چیه؟

مدل فن بوفالو گرین
سی پی یو Phenome II X4 955

تصاویر فن:

24657
24658

AMD>INTEL
17-09-21, 16:18
درود

فن سی پی یو یکی از آشنایان به دلیل نامعلومی صدایی شبیه ترق ترق سریع از خودش تولید میکنه. به نظر فن جای خودش محکم نیست، چون کمی می‌لرزه و وقتی دست میگیری به فن صدا کامل از بین میره. یکی از تیغه های فن هم خرد شده بود و داخل کیس افتاده بود. اما مشخص نیست علت چیه، چون چیزی مزاحم چرخش تیغه ها نیست.

فن رو باز و تمیز کردم. ولی فایده نداشت. به نظر شما مشکل از کجاست و راه حل چیه؟

مدل فن بوفالو گرین
سی پی یو Phenome II X4 955

تصاویر فن:

24657
24658
سلام
این فن بالای 8 سال کار کرده و داخل محور گشاد شده ممکنه با گریس بتونید موقت درستش کنید ولی فایده نداره و باید تعویض شود .

Davood2549
17-09-21, 16:58
سلام
این فن بالای 8 سال کار کرده و داخل محور گشاد شده ممکنه با گریس بتونید موقت درستش کنید ولی فایده نداره و باید تعویض شود .
منظور تعویض کل فن + هیت سینک است یا هیت سینک قابل استفاده اس؟

AMD>INTEL
18-09-21, 08:23

باید ببنید فنی مشابه میتونید گیر بیارید تا جایگزین کنید . فن کنم فن 8 روی هیت سینک این خنک کننده نصب شود .

- - - Updated - - -

باید ببنید فنی مشابه میتونید گیر بیارید تا جایگزین کنید . فن کنم فن 8 روی هیت سینک این خنک کننده نصب شود .