ورود

مشاهده نسخه کامل : intel یا AMD Ryzen ?

siavashmahzari
13-09-21, 20:36
سلام.
من برای مغازه به فکر ارتقای سیستم افتادم و این cpu و mb رو مد نظر دارم :
Intel® Core™ i5-10400F Processor
gigabyte b560m aorus pro (rev. 1.0)
خب فکر کنم متوجه نیازم شدید . این
Motherboard رو مخصوصا به خاطر تعداد زیاد پرت های usb انتخاب کردم چون چهار هارد 3 و 4 ترابایت اکسترنال باید همیشه اماده به کار باشه...
سرعت بالا در محیط ویندوز برای من مهمترین چیزه...
خب... کسی هست تو این رنج قیمت cpu amd به من معرفی کنه یا اصلا amd بهتره یا intel ...
من اصلا بازی نمیکنم و بیشترین کارم با سیستم وبگردی , دانلود بیستو چهار ساعته , انتقال فایل های حجیم بین هارد و فلش , اماده به کار بودن حداقل 22 ترابایت هارد hdd و اکسترنال و ...
الان بدجور دچار افت سرعت تو سیستم میشم , مخصوصا هنگام باز کردن درایو ها و خواندن فایل ها , سرعت انتقال فایل ها به فلش مشتری خیلی واسم مهمه که الان در بهترین حالت به 11mb بر سانیه میرسه...
خب , با توجه به نیازم amd بیشتر به کارم میاد یا intel ؟
لطفا با دلیل بگین چون من فقط صرفش اقتصادی این انتخابو در نظر گرفتم و هیچ اطلاعی ( هیچ اطلاعی ) از تفاوت amd و intel ندارم...
لطفا اگر در اشتباهم راهنماییم کنید و بگید دقیقا چه cpu از amd به کارم میاد ؟.

SajjadKhati
14-09-21, 11:07
سلام.
من برای مغازه به فکر ارتقای سیستم افتادم و این cpu و mb رو مد نظر دارم :
Intel® Core™ i5-10400F Processor
gigabyte b560m aorus pro (rev. 1.0)
خب فکر کنم متوجه نیازم شدید . این
Motherboard رو مخصوصا به خاطر تعداد زیاد پرت های usb انتخاب کردم چون چهار هارد 3 و 4 ترابایت اکسترنال باید همیشه اماده به کار باشه...
سرعت بالا در محیط ویندوز برای من مهمترین چیزه...
خب... کسی هست تو این رنج قیمت cpu amd
به من معرفی کنه یا اصلا amd بهتره یا intel ...
من اصلا بازی نمیکنم و بیشترین کارم با سیستم وبگردی , دانلود بیستو چهار ساعته , انتقال فایل های حجیم بین هارد و فلش , اماده به کار بودن حداقل 22 ترابایت هارد hdd و اکسترنال و ...
الان بدجور دچار افت سرعت تو سیستم میشم , مخصوصا هنگام باز کردن درایو ها و خواندن فایل ها , سرعت انتقال فایل ها به فلش مشتری خیلی واسم مهمه که الان در بهترین حالت به 11mb بر سانیه میرسه...
خب , با توجه به نیازم amd بیشتر به کارم میاد یا intel ؟
لطفا با دلیل بگین چون من فقط صرفش اقتصادی این انتخابو در نظر گرفتم و هیچ اطلاعی ( هیچ اطلاعی ) از تفاوت amd و intel ندارم...
لطفا اگر در اشتباهم راهنماییم کنید و بگید دقیقا چه cpu از amd به کارم میاد ؟.

سلام
کارتون ، ربطی به cpu نداره . بجز وب گردی که پردازنده ی i3 10100 هم براش خیلی زیاده (حتی پردازنده های ضعیف تر هم جوابگوست) .
اگه سرعت لود بالای ویندوز میخواید ، سمت ssd ی سریعتر برید . ssd های nvme ، در عمل ، اندکی سرعت شون بیشتر از ssd های معمولی در شروع ویندوز هست .

سرعت انتقال اطلاعات هم در وهله ی اول ، به سرعتِ نوشتنِ اون وسیله ای که بهش اطلاعات منتقل میکنید (حالا میخواد فلش یا هارد و ... باشه) ، داره و در وهله ی بعد به سرعتِ خوندنِ وسیله ای که ازش اطلاعات را میخواید بفرستید (حالا هارد یا ...) ، داره . و البته مادربردی که اون سرعت ها را پشتیبانی کنه (فرضا مادربرد ، خیلی قدیمی نباشه که فقط sata 2 را پشتیبانی کنه و سرعتش محدودتر باشه) .

توی باز کردن درایوها که بدجور دچار افت سرعت میشید ، معمولا مشکل از سرعت اون وسیله (هارد یا فلش یا ...) هست . به هر حال ، task manager را باز کنید و ببینید استفاده از چه وسیله ای ، بیشترین مقدارِ استفاده را داره تا مطمئن بشید .

siavashmahzari
15-09-21, 10:11
کسی جوابی نداره؟!

- - - Updated - - -

کسی جوابی نداره؟!

AMD>INTEL
16-09-21, 19:50
کسی جوابی نداره؟!

- - - Updated - - -

کسی جوابی نداره؟!

سلام
سجاد جان راهنمایی خوبی کردند .
توصیه من یک پردازنده متوسط مثل I5 و یک برد خوب از سری Z590 است . برای افزایش عملکرد و امکانات ذخیره سازی یک برد خوب الویت بالاتری دارد .
البته میتونید از این ترکیب هم استفاده کنید که من قویا پیشنهاد میکنم
AMD Ryzen 3 PRO 4350G
مادربرد MSI MAG B550 TOMAHWK
هر دو قطعه هم میتونید از بازار و فروشگاه ACC واقع در مجتمع کامپیوتر نور تهیه کنید .