سلام به همه دوستان گرامی.
بنده نیاز به چند عدد فلش مموری 128 گیگابایت دارم.
ترجیحا USB3.0 باشد و سرعت بالا جهت استفاده برای نصب ویندوز و نرم افزار میخواهم استفاده کنم.
سرعت و طول عمر کارکرد فلش مموری برایم مهم هست.
چند مورد خودم مد نظر دارم میخواستم دوستان و اساتید گرامی از جمله استاد امید عزیز لطف کنند بنده را راهنمایی کنند.
SanDisk Ultra Dual Drive Luxe - 128GB
Kngston DataTraveler Kyson - 128GB
ADATA S102 Pro - 128GB
ADATA DashDrive UV150 - 128GB
Apacer AH355 - 128GB
Silicon Power Blaze B10 - 128GB
ممنون میشم این مدل ها را مد نظر داشته باشید و از بین این مدل ها و خارج از این مدل ها برند و مدل مورد تایید خودتان را معرفی بفرمایید.
با تشکر.
Speed Racer
06-09-21, 01:22
ترجیحا USB3.0 باشد و سرعت بالا جهت استفاده برای نصب ویندوز و نرم افزار میخواهم استفاده کنم.
چند مورد خودم مد نظر دارم میخواستم دوستان و اساتید گرامی از جمله استاد امید عزیز لطف کنند بنده را راهنمایی کنند.
ADATA S102 Pro - 128GB
Apacer AH355 - 128GB
ممنون میشم این مدل ها را مد نظر داشته باشید و از بین این مدل ها و خارج از این مدل ها برند و مدل مورد تایید خودتان را معرفی بفرمایید.
با تشکر.
سلام
چند تا فلش مموری نیاز داری و بودجت چقدره چون بر اساس بودجه می تونیم نظر بدیم. همچنین پورت کامپیوترت از چه رابط هایی پشتیبانی می کنه مثلا usb 3.1 یا USb Type-C یا اینکه فقط USB 3.0 می خوای
AMD>INTEL
06-09-21, 10:01
ADATA S102 Pro - 128GB
Apacer AH355 - 128GB
با تشکر.
سلام
BLAZE B10 عالیه
APACER AH355 هم خوبه
هر دو را تست کردم و کیفیت خوبی دارند
و در الویت سوم
ADATA DashDrive UV150
a.support
07-09-21, 01:28
سلام، وقت بخیر.
حدود 5 الی 10 عدد.
سیستم خود بنده پورت USB3.0 و USB2.0 دارد اما من این فلش ها را برای کار میخوام و روی سیستم های مختلف استفاده میکنم که ممکنه انواع پورت ها را داشته باشند.
در رابطه با بودجه هم حدود 500000 تومان، البته میتونم تا 1000000 تومان هم هزینه کنم اما چون حدود ده عدد نیاز دارم مجموع هزینه زیاد می شود و با 1000000 تومان هم تقریبا میشه یک هارد یک ترابایت و یا یک اس اس دی 120 گیگابایت با یک تبدیل یه USB30 خرید.
با تشکر.
a.support
07-09-21, 01:34
سلام استاد امید عزیز، امیدوارم حالتون خوب باشه.
این مدل : BLAZE B10 کیفیت و طول عمر خوبی دارد ؟
موضوع نوسان سرعت رایت و رید در این فلش ها چی هست که اکثرا داخل نظر ها این مدل فلش ها داخل دیجی کالا هست ؟ من خودم هم نوسان سرعت رید و رایت را تجربه کردم.
این مدل چطوره : ADATA S102 Pro ؟ البته یک عد 64 گیگابایتش را دارم که خود شما قبلا بهم پیشنهاد کرده بودید بخرم، کیفیتش خوب هست اما متاسفانه نوسان سرعت رایت و رید را دارد ؟
ممنون میشم تا قطعی شدن مدل نهایی برای خرید فلش مموری بنده را مثل همیشه راهنمایی بفرمایید.
با تشکر.
AMD>INTEL
07-09-21, 09:18
سلام استاد امید عزیز، امیدوارم حالتون خوب باشه.
این مدل : BLAZE B10 کیفیت و طول عمر خوبی دارد ؟
موضوع نوسان سرعت رایت و رید در این فلش ها چی هست که اکثرا داخل نظر ها این مدل فلش ها داخل دیجی کالا هست ؟ من خودم هم نوسان سرعت رید و رایت را تجربه کردم.
این مدل چطوره : ADATA S102 Pro ؟ البته یک عد 64 گیگابایتش را دارم که خود شما قبلا بهم پیشنهاد کرده بودید بخرم، کیفیتش خوب هست اما متاسفانه نوسان سرعت رایت و رید را دارد ؟
ممنون میشم تا قطعی شدن مدل نهایی برای خرید فلش مموری بنده را مثل همیشه راهنمایی بفرمایید.
با تشکر.
نوسان در سرعت گاهی به خاطر مادربرد و پورت usb و پلتفرمی که استفاده میکنید و حتی پاور
BLAZE B10 را شاید پرفروش ترین و بی دردسرترین فلش usb 3.0 در بازار نام برد . چند سال هست که حضور موفقی در بازار داشته است .
ای دیتا هم خوبه . کیفیت مناسب و گارانتی پاسخگو
a.support
09-09-21, 03:19
نوسان در سرعت گاهی به خاطر مادربرد و پورت usb و پلتفرمی که استفاده میکنید و حتی پاور
BLAZE B10 را شاید پرفروش ترین و بی دردسرترین فلش usb 3.0 در بازار نام برد . چند سال هست که حضور موفقی در بازار داشته است .
ای دیتا هم خوبه . کیفیت مناسب و گارانتی پاسخگو
سلام، وقت بخیر.
بسیار عالی پس همین مدل : Blaze B10 را خریداری خوهم کرد.
فقط یک سوال دیگر، این فلش های کوچک تر مثل : Kngston DataTraveler Kyson نسبت به مدل هایی مثل : Blaze B10 تکنولوژی ساخت جدید تر و بهتری دارند ؟ و یا نه چون کوچک تر هستند کیفیت ساختشان کمتر هست ؟
AMD>INTEL
09-09-21, 08:03
سلام، وقت بخیر.
بسیار عالی پس همین مدل : Blaze B10 را خریداری خوهم کرد.
فقط یک سوال دیگر، این فلش های کوچک تر مثل : Kngston DataTraveler Kyson نسبت به مدل هایی مثل : Blaze B10 تکنولوژی ساخت جدید تر و بهتری دارند ؟ و یا نه چون کوچک تر هستند کیفیت ساختشان کمتر هست ؟
خیر هیچ برتری نیست . فش های کوچکتر بیشتر به درد استفاده در ماشین دارند . میزان خرابیشون تقریبا بیشتره
MH2021
26-09-21, 11:20
سلام
BLAZE B10 عالیه
APACER AH355 هم خوبه
هر دو را تست کردم و کیفیت خوبی دارند
و در الویت سوم
ADATA DashDrive UV150
فلش درایو BLAZE B10 رو با گارانتی کدام شرکت تهیه کنم که خیالم از بابت تقلبی نبودنش راحت باشه؟
گارانتی داده پرداز رایانه متین چطوره؟
AMD>INTEL
26-09-21, 14:16
فلش درایو BLAZE B10 رو با گارانتی کدام شرکت تهیه کنم که خیالم از بابت تقلبی نبودنش راحت باشه؟
گارانتی داده پرداز رایانه متین چطوره؟
داده پردازی متین معتبره و وارد کننده اصلی سیلیکون پاوره