ورود

مشاهده نسخه کامل : نصب کدام ویندوز 7 روی لپتاپ

aliasgharmoradi
28-08-21, 12:28
با سلام ضمن تشکر و قدردانی لطف کنید بیان نمایید من روی لبتابم یک ویندوز 7 home premium دارم که روی خود لبتاب بوده و روز اول از سیسنم ریکاوری بک آپ کارخانه گرفتم این ویندوز که نصب میشود با توجه به پاسخ شما حداکثر آپدیتهای ویندوز رو تا ژانویه 2020 میگیرد و در آخر پیغام میدهد به روز رسانی این ویندوز به پایان رسیده است . به نظر شما این ویندوز با توجه به اصلی بودن آن با آپدیتهای تا آخر ژانویه 2020 به همراه نصب یک اینترنت سکیورتی قوی و اصلی بهتر از یک ویندوز مثلا ultimate کرک شده با آپدیت آگوست 2021 نیست ؟ شما برای نصب کدام را توصیه میکنید؟
با تشکر و ممنون از توجه شما

Hoosha
28-08-21, 14:15
با سلام ضمن تشکر و قدردانی لطف کنید بیان نمایید من روی لبتابم یک ویندوز 7 home premium دارم که روی خود لبتاب بوده و روز اول از سیسنم ریکاوری بک آپ کارخانه گرفتم این ویندوز که نصب میشود با توجه به پاسخ شما حداکثر آپدیتهای ویندوز رو تا ژانویه 2020 میگیرد و در آخر پیغام میدهد به روز رسانی این ویندوز به پایان رسیده است . به نظر شما این ویندوز با توجه به اصلی بودن آن با آپدیتهای تا آخر ژانویه 2020 به همراه نصب یک اینترنت سکیورتی قوی و اصلی بهتر از یک ویندوز مثلا ultimate کرک شده با آپدیت آگوست 2021 نیست ؟ شما برای نصب کدام را توصیه میکنید؟

نسخه های ویندوز 7 تفاوت آنچنان خاصی با هم ندارند و برای کاربر خانگی فرقی نمیکنن
قطعا استفاده از نسخه اورجینال home بهتره.
موفق باشید

AMD>INTEL
29-08-21, 09:13

سلام
مشخصات لپتاپ را قید کنید .

aliasgharmoradi
29-08-21, 11:00
سلام
مشخصات لپتاپ را قید کنید .

با سلام ضمن ارادت مشخصات به شرح زیر است

cpu i7 740qm نسل اول core i7

ram 8 gig ddr3 1333

ssd 256 gb

graphic ati rademon mobility 5730

AMD>INTEL
29-08-21, 19:25
با سلام ضمن ارادت مشخصات به شرح زیر است

cpu i7 740qm نسل اول core i7

ram 8 gig ddr3 1333

ssd 256 gb

graphic ati rademon mobility 5730

سلام
من پیشنهاد میکنم نسخه PRO را نصب کنید و با این مشخصات به راحتی نصب میشود . به دلیل 8 گیگ رم هم نسخه 64 بیت را نصب نمایید .