PDA

مشاهده نسخه کامل : هنگ کردن و بوت نشدن اس اس دی

Ali18955
16-08-21, 15:06
سلام
مشکل در هارد اس اس دی پیدا کردم موقع روشن کردن سیستم بوت هارد رو تشخیص نمیده تک و توک پیش میاد که تشخیص میده همین که ویندوز بالا میاد چند ثانیه بعد هنگ میکنه و از هنگ خارج نمیشه. هارد اس اس دیم برند لکسار ۵۱۲ گیگ ساتا هستش تا الان بیشتر از یک سال بود داشتمش هیچ مشکلی نداشت اصلا اذیت نکرده بود تازگی اینطور شد.
کلی سرچ کردم تلاش های مختلفی داخل بایوس انجام دادم کابل هاش رو چند بار عوض کردم مشکل حل نشد احتمالا خود هارد مشکل نرم افزاری یا سخت افزاری پیدا کرده یا شاید به خاطر وقت و بی وقت رفتن برق باعث چنین چیزی شده .
چند بار کابل ها رو عوض کردم درست نشد مشکل از پاور هم نیست پاور قوی دارم هزار وات کورسیر هارد های دیگه ای دارم اون ها رو تست کردم کار میکنند بدون مشکل فقط این اس اس دی چنین مشکلی برایش پیش اومده.
من موقع استفاده از سیستم کم و بیش دمای قطعات رو زیر نظر میگیرم همیشه دمای این هارد روی ۴۸ درجه است کلا این مدل اینطوریه حتی تو زمستون هم رو ۴۸ درجه است پایین تر نمیاد خلاصه حتی از نظر دما هم من تا به حال دمای نا معقول ازش ندیدم تو ۹۹ درصد مواقع رو همون ۴۸ درجه است سوکت هارد رو هم بررسی کردم در ظاهرش چیز نا مناسبی ندیدم همه چیز سالم هستش
درباره سلامتی هارد از روز اول که خریدم ۹۴ درصد نشون میداد سیستم که بالا اومد سعی کردم تو چند ثانیه قبل از هنگ کردنش سلامتی هارد و دماش رو نگاه کنم سلامتی همون ۹۴ درصد بود دما همون ۴۸ درجه بود . توی تسک منیجر قبل از هنگ کردنش یه لحظه هارد صد در صد شد هنگ کرد دیگه چیزی نشون نداد

XFXForce
16-08-21, 19:25
با نزم افزار های تست هارد و اس اس دی اسکرین شات بگیرید اینجا آپلود کنید که بررسی کنیم

Ali18955
16-08-21, 21:34
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

سلام موقع روشن کردن سیستم اصلا هارد رو تشخیص نمی‌ده تک توک پیش میاد که تشخیص بده همین که ویندوز میاد بالا چند ثانیه بعد هنگ کامل اتفاق میفته خلاصه اصلا نمیشه تستش کرد بزور یه عکسی قبل از هنگ کردن انداختم

XFXForce
16-08-21, 21:54
این که چیزایی که نشون میده (که البته اطلاعات خیلی کمی داده) همه چیش رو اوکی نشون میده،
tbw ش هم که خیلی مونده تا تموم شه.
دماش زیاده اما نه اونقدی که کار نکنه.
و چون میگید با هاردای دیگه سیستمتون داره اوکی کار میکنه میمونه فقط این اس اس دی، و از اونجا که مشکل دیتکت شدن هم داره پس نمیتونه مشکل از سیستم عامل باشه فقط
اگر سیستم دیگه ای دارید رو اون هم تستش کنید.
یا به عنوان درایو دوم تستش کنید یعنی رو هارد ویندوز بریزید و بوت شید.
گارانتیش اگه مونده که سریعتر ببریدش که تعویضش کنن.

Ali18955
16-08-21, 22:31
ممنون از پاسخ . از نظر دما کلا لکسار دماش همینه میتونید سرچ بزنید حتی تو زمستونش هم همینه نمی‌دونم چرا. کلا زیر ۴۸ درجه پایین تر نمیاد.
متاسفانه گارانتیش رو چک کردم دو ماهه تموم شده توجه کردم بیشتر از یک سال و نیمه ازش استفاده کردم هیچ اذیت و مشکلی تا الان نداشت یهو اینطوری شد هنگ کرد حتی موقع روشن کردن سیستم هم تشخیص نمی‌ده هارد رو تو بایوس بخش ساتا میرم تشخیص نمی‌ده. خیلی کم پیش میاد تشخیص بده ویندوز بالا میاد هنگ می‌کنه. حتی سعی کردم از طریق سی ام دی فرمتش کنم نشد قید فایل ها رو زدم ولی حتی فرمت هم نمیشه کرد
یه هارد دیگه دارم چهار ترابایت هست نمیشه روش ویندوز نصب کرد پیام میاد mbr نیست باید فرمتش کنم ولی روش اطلاعات حیاتی دارم . این اس اس دی بالا میومد حتی قید اطلاعاتش رو هم زدم فرمت میشد شاید درست میشد

XFXForce
16-08-21, 22:48
SSD رو نشون بدید شاید بشه کاریش کرد.
هارد رو هم میتونید با PARTITION RESIZER خیلی راحت به هر اندازه که برای ویندوز نیاز دارید مثلا 100 گیگ ازش یه پارتیشن دیگه بگیرید بدون از دست رفتن اطلاعات و رو اون نصب کنید.
بعد به عنوان درایو دوم هم اس اس دی رو چک کنید. ببینید فرمت میشه اصلا
یا با یو اس بی بوتیبل بوت شید و از اون طریق چک کنید.

Ali18955
16-08-21, 23:11
با دی وی دی ویندوز بوت میشم نمیشه فرمت کرد هارد رو نمیتونه تشخیص بده
از طریق سی ام دی هم نمیشه از طریق Troubleshoot هم نمیشه
نرم افزاری رو که میگی سیستم بالا نمیاد تا بتونم استفاده کنم اگر تو محیط قبل از بالا اومدن ویندوز مبشه استفاده کرد راهی ندارم تا دانلودش کنم بریزم تو فلش اجراش کنم

XFXForce
17-08-21, 00:57
نه منظورم تو ویندوز نصب شده نبود
تو ویندوز لایو بود. باید تو یه فلش بریزی بوتیبل؛ در ضمن فلش سریع usb 3 باشه
بعد نرم افزار رو ران کن و پارتیشن جدا کن از هارد با اون نرم افزار و ویندوز نصب کن.

AMD>INTEL
17-08-21, 08:40
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

سلام موقع روشن کردن سیستم اصلا هارد رو تشخیص نمی‌ده تک توک پیش میاد که تشخیص بده همین که ویندوز میاد بالا چند ثانیه بعد هنگ کامل اتفاق میفته خلاصه اصلا نمیشه تستش کرد بزور یه عکسی قبل از هنگ کردن انداختم

سلام
کابل دیتا ساتا را تعویض کنید
قسمت دیتا SSD را با گوش پاک کن و الکل تمیز کنید
روی پورت ساتا دیگری تست کنید .
اگر باز مشکل بود SSD خراب شده است .

Ali18955
17-08-21, 11:54
ممنون از پاسخ شما بزرگوار
قبلاً کابل هاش رو چند بار عوض کرده بودم جای سوکت دیتاش رو عوض کرده بودم با بلوور گردگیری کرده بودم سوکت هاش اصلا نه گردو خاک داره نه چیزی .مثل روز اولش نوع هستش با گوش پاک کن و الکل هم تست کردم نشد همون مشکلات رو داره دیتکت نمیشه تک و توک پیش میاد که دیتکت میشه نمیتونه ویندوز بالا بیاد بیادش هم دو سه ثانیه بعدش هنگ می‌کنه
یه هارد اس اس دی کم حجم سفارش دادم بیارن رو اون ویندوز نصب کنم امیدوارم بشه این هارد خراب رو فرمتی چیزی کرد شاید درست شه احتمالا پشت سر هم برق رفت این وسط مشکل نرم افزاری یا سخت افزاری پیدا کردش
جالببش اینجاست عکسی که بالا فرستادم دقیقا مثل روز اولش هست سلامتی ۹۴ درصد دماش هم که همیشه رو ۴۸ درجه است
- - - Updated - - -

AMD>INTEL
17-08-21, 15:11
ممنون از پاسخ شما بزرگوار
قبلاً کابل هاش رو چند بار عوض کرده بودم جای سوکت دیتاش رو عوض کرده بودم با بلوور گردگیری کرده بودم سوکت هاش اصلا نه گردو خاک داره نه چیزی .مثل روز اولش نوع هستش با گوش پاک کن و الکل هم تست کردم نشد همون مشکلات رو داره دیتکت نمیشه تک و توک پیش میاد که دیتکت میشه نمیتونه ویندوز بالا بیاد بیادش هم دو سه ثانیه بعدش هنگ می‌کنه
یه هارد اس اس دی کم حجم سفارش دادم بیارن رو اون ویندوز نصب کنم امیدوارم بشه این هارد خراب رو فرمتی چیزی کرد شاید درست شه احتمالا پشت سر هم برق رفت این وسط مشکل نرم افزاری یا سخت افزاری پیدا کردش
جالببش اینجاست عکسی که بالا فرستادم دقیقا مثل روز اولش هست سلامتی ۹۴ درصد دماش هم که همیشه رو ۴۸ درجه است
- - - Updated - - -

هنگ کردن به دلیل خرابی کنترلر SSD هست .

Ali18955
17-08-21, 19:38
ممنون از پاسخ.
قابل تعمیر هست؟

AMD>INTEL
17-08-21, 23:49
ممنون از پاسخ.
قابل تعمیر هست؟

اگر گارانتی نداشته باشه نه

Ali18955
22-08-21, 18:03
اگر گارانتی نداشته باشه نه

سلام
هارد جدید نصب کردم ویندوز ریختم ولی مشکل جدیدی پیش اومد ارور power surge on the usb port میاد. کارهای مختلف کردم از آپدیت بایوس درایروها ...هر چیزی به جلوی کیس بود برداشتم وصل کردم به پشت کیس به خود مادربورد همچنان این ارور میاد.
ولی نکته مهمتر و خطرناک تر اینجاست که وارد گیم میشم بعد یک ساعت سیستم ری استارت میشه و چنین پیامی میاد
Power Supply Surges Detected During The Previous Power

تو اینترنت سرچ کردم متوجه شدم این محافظ مادربورد ایسوس هستش موقع نواسان برق سیستم رو ری استارت میکنه سه بار اتفاق افتادش سه بارش هم فیکس موقعی که داخل گیم بودم اون هم بعد یک ساعت سیستم ری استارت میشه چنین پیامی میاد تو حالت عادی ری استارت نمیشد فقط ارور یو اس بی میومد .power surge on the usb port
کارهای مختلف کردم . با نرم افزار دمای قطعات رو موقع گیم چک میکردم همینطور ولتاژ رو چیز غیر معقولی ندیدم از ولتاز ریاد سر در نمیارم ولی چیزهایی رو نشون میداد که چند هفته پیش ماه ها پیش داخل نرم افزار دیده بودم همون رو نشون میداد همون ولتاژ ها رو.

دیروز اومدم در کیس رو باز کردم هر چی فیش مربوط به جلوی کیس هست که به مادربورد وصله مثل یو اس بی یو اس بی تری ال ئی دی صدا همه رو جدا کردم فقط فیش پاور و ریست رو نگه داشتم
خلاصه خوشبختانه از دیروز حدودا یک روزه هیچ ارور یو اس بی نمیاد power surge on the usb port
همینطور داخل گیم هم چهار پنج ساعتی بازی کردم سیستم ری استارت نشد اصلا از دیروزه سیستم ری استارت نشده.

ولی باز کمی نگران هستم نکنه پاور یا مادربورد ایراد داره نکنه بعدن اذیت کنه چند تا عکس هم اون بالا فرستادم اگر مورد بد و نا معقولی میبینید راهنمایی کنید همینطرو چه اقداماتی باید انجام بدم و در نهایت باید نگران باشم یا مشکل بر طرف شده؟
با سپاس

راستی پاورم corsair series rm 1000 walt 80 plus هستش

AMD>INTEL
23-08-21, 10:14
سلام
هارد جدید نصب کردم ویندوز ریختم ولی مشکل جدیدی پیش اومد ارور power surge on the usb port میاد. کارهای مختلف کردم از آپدیت بایوس درایروها ...هر چیزی به جلوی کیس بود برداشتم وصل کردم به پشت کیس به خود مادربورد همچنان این ارور میاد.
ولی نکته مهمتر و خطرناک تر اینجاست که وارد گیم میشم بعد یک ساعت سیستم ری استارت میشه و چنین پیامی میاد
Power Supply Surges Detected During The Previous Power

تو اینترنت سرچ کردم متوجه شدم این محافظ مادربورد ایسوس هستش موقع نواسان برق سیستم رو ری استارت میکنه سه بار اتفاق افتادش سه بارش هم فیکس موقعی که داخل گیم بودم اون هم بعد یک ساعت سیستم ری استارت میشه چنین پیامی میاد تو حالت عادی ری استارت نمیشد فقط ارور یو اس بی میومد .power surge on the usb port
کارهای مختلف کردم . با نرم افزار دمای قطعات رو موقع گیم چک میکردم همینطور ولتاژ رو چیز غیر معقولی ندیدم از ولتاز ریاد سر در نمیارم ولی چیزهایی رو نشون میداد که چند هفته پیش ماه ها پیش داخل نرم افزار دیده بودم همون رو نشون میداد همون ولتاژ ها رو.

دیروز اومدم در کیس رو باز کردم هر چی فیش مربوط به جلوی کیس هست که به مادربورد وصله مثل یو اس بی یو اس بی تری ال ئی دی صدا همه رو جدا کردم فقط فیش پاور و ریست رو نگه داشتم
خلاصه خوشبختانه از دیروز حدودا یک روزه هیچ ارور یو اس بی نمیاد power surge on the usb port
همینطور داخل گیم هم چهار پنج ساعتی بازی کردم سیستم ری استارت نشد اصلا از دیروزه سیستم ری استارت نشده.

ولی باز کمی نگران هستم نکنه پاور یا مادربورد ایراد داره نکنه بعدن اذیت کنه چند تا عکس هم اون بالا فرستادم اگر مورد بد و نا معقولی میبینید راهنمایی کنید همینطرو چه اقداماتی باید انجام بدم و در نهایت باید نگران باشم یا مشکل بر طرف شده؟
با سپاس

راستی پاورم corsair series rm 1000 walt 80 plus هستش

سلام
مشکل از پاور نیست .
احتمالا سیم های فرانت پنل کیس مشکل داره یا یکی از دیوایس های USB شما جریان زیادی میکشه . به دفت و قطعه به قطعه دیوایس های USB تست کنید .

Ali18955
23-08-21, 15:33
سلام
مشکل از پاور نیست .
احتمالا سیم های فرانت پنل کیس مشکل داره یا یکی از دیوایس های USB شما جریان زیادی میکشه . به دفت و قطعه به قطعه دیوایس های USB تست کنید .

ممنون از راهنماییتون
خوشبختانه سیستم ری استارت نشده تا الان ارور پاور یو اس بی هم نیومده
امیدوارم که هیچ مشکلی پیش نیاد با سپاس از راهنمایی تون

AMD>INTEL
23-08-21, 17:23
ممنون از راهنماییتون
خوشبختانه سیستم ری استارت نشده تا الان ارور پاور یو اس بی هم نیومده
امیدوارم که هیچ مشکلی پیش نیاد با سپاس از راهنمایی تون

خواهش میکنم موفق باشید .