سلام من دو تا مانیتور وصل کردم یکی hdmi و یکی dp
درست کار میکنه ولی وقتی سیستم خاموش میشه دوباره که روشن میکنم هیچ کدوم تصویر نمیده حتما باید یکیشو جدا کنم وقتی سیستم روشن شد بزنم تا جفتش تصویر بده
مشکل از چی میتونه باشه؟
AMD>INTEL
09-08-21, 17:18
سلام من دو تا مانیتور وصل کردم یکی hdmi و یکی dp
درست کار میکنه ولی وقتی سیستم خاموش میشه دوباره که روشن میکنم هیچ کدوم تصویر نمیده حتما باید یکیشو جدا کنم وقتی سیستم روشن شد بزنم تا جفتش تصویر بده
مشکل از چی میتونه باشه؟
سلام
مشخصات مادربرد و کارت گرافیک رابنویسید .
mehrdadghadami
09-08-21, 21:30
ax370 gaming gigabyte
1070Ti
AMD>INTEL
10-08-21, 08:40
ax370 gaming gigabyte
1070Ti
پیشنهاد میکنم بایوس دستگاه را اگر جدیدتر داره اپدیت کنید . فقط دقت کنید بایوس های خیلی جدید برای پشتیبانی از پردازنده های جدید هست .
در بحث درایور هم حتما اگر درایور روی درایور نصب کردید با DDU حذف و درایور جدید نصب کنید .
حتما از دو کابل دیگه هم تست کنید .
mehrdadghadami
10-08-21, 23:02
پیشنهاد میکنم بایوس دستگاه را اگر جدیدتر داره اپدیت کنید . فقط دقت کنید بایوس های خیلی جدید برای پشتیبانی از پردازنده های جدید هست .
در بحث درایور هم حتما اگر درایور روی درایور نصب کردید با DDU حذف و درایور جدید نصب کنید .
حتما از دو کابل دیگه هم تست کنید .
اپدیت کردم هنوز مشکل هست
جالبه وقتی تصویر نمیده دکمه پاور رو نگه میدارم هیچی نمیشه
حتما باید برق پاور رو قطع کنم یه مانیتورو جدا کنم بغد که سیستم روشن شد مانیتور رو وصل کنم
AMD>INTEL
11-08-21, 08:22
اپدیت کردم هنوز مشکل هست
جالبه وقتی تصویر نمیده دکمه پاور رو نگه میدارم هیچی نمیشه
حتما باید برق پاور رو قطع کنم یه مانیتورو جدا کنم بغد که سیستم روشن شد مانیتور رو وصل کنم
بایوس هم اپدیت کردید ؟
امکان تست با گرافیک دیگری دارید ؟
mehrdadghadami
23-06-22, 18:43
بایوس هم اپدیت کردید ؟
امکان تست با گرافیک دیگری دارید ؟
بایوس اخرین ورژنش هست
خیر گرافیک دیگه ایی نیست
هنوز مشکل رو دارم
کلا سیستم رو دو مانیتوره خاموش که میکنم وقتی روشن میکنم نه تصویر میده نه دکمه های کیبور برق میاد با دکمه ی کیس هم نگه میدارم نه ریست میشه نا خاموش میشه حتما باید با دکمه ی پاور برق رو کامل قطع کنم یه مانیتور رو چدا کنم بعد دوباره روشن کنم باز مانیتور دوم رو وصل کنم