ورود

مشاهده نسخه کامل : گیر کردن روی shutting down ویندوز 7

M3RS4D 50062
28-07-21, 04:45
سلام

یه all in one msi هست که اوکی بوده، ویندوز زدم روش، اماده کردم برای حسابداری و حسابدار وقتی داشته فایل های بکاپ رو از سیستمش کپی میکرده رو فلش متوجه نبوده ویروسی بوده سیستمش و همون رو زده به all in one و ویروسیش کرده
ویروسش هم اینا بوده

Only the registered members can see the link

که من اسکن کردم و ویروس ها رو پاک کردم
ولی الان مشکلی که داریم بعد ویرس کشی، سیسنم دیگه روی shutting down میمونه و دیگه خاموش نمیشه

خیلی سرچ کردم، page file دیزیبل کردم، از power option چک کردم که power button روی shut down باشه و ... ولی نتیجه نگرفتم

دوستان اگر کسی این چنین مشکلی داشته بهم بگه ممنون میشم

AMD>INTEL
28-07-21, 08:16
سلام

یه all in one msi هست که اوکی بوده، ویندوز زدم روش، اماده کردم برای حسابداری و حسابدار وقتی داشته فایل های بکاپ رو از سیستمش کپی میکرده رو فلش متوجه نبوده ویروسی بوده سیستمش و همون رو زده به all in one و ویروسیش کرده
ویروسش هم اینا بوده

که من اسکن کردم و ویروس ها رو پاک کردم
ولی الان مشکلی که داریم بعد ویرس کشی، سیسنم دیگه روی shutting down میمونه و دیگه خاموش نمیشه

خیلی سرچ کردم، page file دیزیبل کردم، از power option چک کردم که power button روی shut down باشه و ... ولی نتیجه نگرفتم

دوستان اگر کسی این چنین مشکلی داشته بهم بگه ممنون میشم

سلام

با برنامه زیر ببنید شات دان میشه یا نه

--------------
این موارد هم انجام بدید
نصب درایور چیپست
اپدیت درایور لن و خارج کردن کابل شبکه تست شات دان

M3RS4D 50062
31-07-21, 17:58
سلام

با برنامه زیر ببنید شات دان میشه یا نه

--------------
این موارد هم انجام بدید
نصب درایور چیپست
اپدیت درایور لن و خارج کردن کابل شبکه تست شات دان

ممنون مشکلم حل شد، اشتباه اینجا بود که یه Caller ID چینی با پرینتر برای فیش های رستوران رو که با Hub USB وصل کرده بودم به یه USB 3.0 و وقتی به USB 2.0 زدم مشکل حل شد!

AMD>INTEL
31-07-21, 19:23
تاپیک قفل میشه .