PDA

مشاهده نسخه کامل : انتخاب بین RTX2060 و RTX3060

meisamxp
27-07-21, 16:53
سلام
من تو یوتوب تست های بازی زیادی از این دو کارت دیدم
اختلاف فریم بین این دو کارت 10 الی 12 فریم در شرایط یکسان در اکثر بازی ها بود
ولی در ایران تفاوت قیمتی حدود 7 میلیون تومان در بازار را دارند سوال اینجاست که ایا با توجه به اختلاف قیمتی که بین این دو کارت وجود دارد برای این مقدار اختلاف فریم آیا توجیه دارد مدل 3060 خریداری شود یا نه
با توجه به اینکه مانیتور من 4K است وی رم بالای 3060 منو بیشتر وسوسه میکنه برای خرید

AMD>INTEL
27-07-21, 17:53
سلام
ولی در ایران تفاوت قیمتی حدود 7 میلیون تومان در بازار را دارند سوال اینجاست که ایا با توجه به اختلاف قیمتی که بین این دو کارت وجود دارد برای این مقدار اختلاف فریم آیا توجیه دارد مدل 3060 خریداری شود یا نه
با توجه به اینکه مانیتور من 4K است وی رم بالای 3060 منو بیشتر وسوسه میکنه برای خرید

سلام
به نظرم 3060 با توجه به عملکرد و همچنین مسئله حافظه که اتفاقا ملاک مهمی هست مخصوصا با توجه به افزایش نیاز به حافظه گرافیکی در بازی های جدید گزینه بهتری برای شماست .

DM.JAGUAR
27-07-21, 18:13
سلام

سلام. 100 درصد خرید 3060 به دلیل حافظه گرافیکی بیشتر و به روزتر بودن منطقی تر و آینده نگرانه تر هستش.

meisamxp
27-07-21, 19:08
سلام
به نظرم 3060 با توجه به عملکرد و همچنین مسئله حافظه که اتفاقا ملاک مهمی هست مخصوصا با توجه به افزایش نیاز به حافظه گرافیکی در بازی های جدید گزینه بهتری برای شماست .
بله به هر حال عملکرد بهتری دارد در این شکی نیست سوال اینجاست که آیا ارزش این عملکرد بهتر نسبت به قیمت منطقی است یا خیر
من یه سرچ دیگه ای کردم چارت های مقایسه های متفاوت که این اخلاف کم رو ثابت کرد

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

همانطور که مشاهده میکنید اختلاف کم است

لینک منبع
Nvidia RTX 3060 Vs RTX 3060 Ti: Which Should You Buy? (Only the registered members can see the link)

جاهایی هم پیشنهاد شده ارتقاع از 2060 به 3060 ارزشمند نیست

Only the registered members can see the link

XFXForce
27-07-21, 21:58
بله ارتقا از 2060 به 3060 به صرفه نیست، و اگه بحث ارتقا هست خب حداقل 3070

اما اگه خرید منظورتون هست 3060 بیشتر میارزه، در ضمن از BAR هم پشتیبانی میکنه. حافظه اش دو برابر هست، آینده نگرانه تر هم هست
اختلاف قیمتشون هم 7 تومن کدوم مدل ها رو با هم مقایسه کردید؟
تو بعضی مدل ها حتی 4 میلیون اختلاف دارن فقط!
اما اگه خب ارزون ترین 2060 رو در نظر بگیرید یعنی asus 2060 ph مدل 3 ماه گارانتی خب اختلافشون 10 میلیون بیشتره!

الان با 25 میلیون میشه 3060 خوب گرفت.

AMD>INTEL
28-07-21, 08:19
بله به هر حال عملکرد بهتری دارد در این شکی نیست سوال اینجاست که آیا ارزش این عملکرد بهتر نسبت به قیمت منطقی است یا خیر
من یه سرچ دیگه ای کردم چارت های مقایسه های متفاوت که این اخلاف کم رو ثابت کرد

همانطور که مشاهده میکنید اختلاف کم است

لینک منبع
Nvidia RTX 3060 Vs RTX 3060 Ti: Which Should You Buy? (Only the registered members can see the link)

جاهایی هم پیشنهاد شده ارتقاع از 2060 به 3060 ارزشمند نیست

Only the registered members can see the link

صد در صد ارزش خرید دارد هم از جتبه عملکرد و هم مقدار حافظه
بازی های جدید نیاز به حافظه گرافیکی بیشتری دارند .
مگه شما 2060 دارید که این نکته ارتقا برای شما مهم باشد . این برای کسی هست که 2060 دارد و میخواد به 3060 ارتقا بدهد .