ورود

مشاهده نسخه کامل : مشکل پیدا کردن هارد اینترنال

taha.h
25-07-21, 18:11
سلام وقت بخیر
متاسفانه هاردم مشکل بدسکتور پیدا کرده و به حالت زیر درآمده، قبلا که سلامتش حدود 90 درصد شده بود، با تعویض کابل درست شد ولی چند روز پیش دوباره به همون حالت برگشت. ولی الان از 80 رسیده به 20 درصد و با تعویض کابل هم درست نشد. در ضمن قبلا هم یک بار، یک ترا اطلاعات یکی از درایوها ناگهانی خراب و پاک شده بود و قابل بازیابی نبود و الان دوباره نمیخوام اطلاعاتم از دست بره. چه کاری باید انجام بدم؟
و اینکه آیا با بدسکتور گیری، اطلاعات هارد پاک نمیشه؟

Only the registered members can see the link

AMD>INTEL
25-07-21, 19:14
سلام وقت بخیر
متاسفانه هاردم مشکل بدسکتور پیدا کرده و به حالت زیر درآمده، قبلا که سلامتش حدود 90 درصد شده بود، با تعویض کابل درست شد ولی چند روز پیش دوباره به همون حالت برگشت. ولی الان از 80 رسیده به 20 درصد و با تعویض کابل هم درست نشد. در ضمن قبلا هم یک بار، یک ترا اطلاعات یکی از درایوها ناگهانی خراب و پاک شده بود و قابل بازیابی نبود و الان دوباره نمیخوام اطلاعاتم از دست بره. چه کاری باید انجام بدم؟
و اینکه آیا با بدسکتور گیری، اطلاعات هارد پاک نمیشه؟

سلام

وقتی سلامت هارد به زیر 50 درصد میرسه هارد باید بازنشسته بشه .
سریعتر بکاپ بگیرید و این کار که میگم انجام بدید .
بعد از بکاپ با برنامه powermax 4.23 که دردیسک بوت ultimate boot cd هست رو zero fill full کنید سپس با برنامه بوتیبل hdat2 هارد را بررسی کنید برای ترمیم بدسکتورها
بعد دوباره اسکرین شات بگذارید ببینم وضعیت به کجا رسیده

taha.h
26-07-21, 15:06
سلام

وقتی سلامت هارد به زیر 50 درصد میرسه هارد باید بازنشسته بشه .
سریعتر بکاپ بگیرید و این کار که میگم انجام بدید .
بعد از بکاپ با برنامه powermax 4.23 که دردیسک بوت ultimate boot cd هست رو zero fill full کنید سپس با برنامه بوتیبل hdat2 هارد را بررسی کنید برای ترمیم بدسکتورها
بعد دوباره اسکرین شات بگذارید ببینم وضعیت به کجا رسیده

اون گزینه ای که گفتید وجود نداشت:

AMD>INTEL
26-07-21, 15:59
اون گزینه ای که گفتید وجود نداشت:

low level format full

taha.h
26-07-21, 16:59
low level format full

انجام نشد
با نرم افزار نمیشه انجام داد؟

AMD>INTEL
26-07-21, 17:08
انجام نشد
با نرم افزار نمیشه انجام داد؟

اول quick رو بزنید ببنید انجام میشه . fail شدن یعنی بدسکتور فیزیکی دارید .

taha.h
26-07-21, 17:24
اول quick رو بزنید ببنید انجام میشه . fail شدن یعنی بدسکتور فیزیکی دارید .

این هم انجام نشد.

AMD>INTEL
26-07-21, 17:52
این هم انجام نشد.

اگر fail میشه بدسکتور فیزیکال در سکتورهای اولیه دارید . از طریق hdat2 ببنید میتونید بدسکتورها را ریکاوری کنی

taha.h
26-07-21, 18:32
اگر fail میشه بدسکتور فیزیکال در سکتورهای اولیه دارید . از طریق hdat2 ببنید میتونید بدسکتورها را ریکاوری کنی

من دقیق نمیدونم کدوم گزینه رو باید انتخاب کنم، لطفا مراحلی رو که باید انجام بدم رو دقیق و به ترتیب بگید.

AMD>INTEL
26-07-21, 23:28
من دقیق نمیدونم کدوم گزینه رو باید انتخاب کنم، لطفا مراحلی رو که باید انجام بدم رو دقیق و به ترتیب بگید.

گزینه detect and fix badsector را انتخاب کنید .قبل از این هم wipe رو بزنید که هارد کامل فرمت بشه .

taha.h
27-07-21, 19:10
گزینه detect and fix badsector را انتخاب کنید .قبل از این هم wipe رو بزنید که هارد کامل فرمت بشه .

گزینه اول رو انتخاب کردم و یک ساعت و سی دقیقه طول کشید و نتیجش:

گزینه دوم رو که زدم حدود یکی دو ساعت رفته بود که برق رفت و من هم از اول دوباره ادامه ندادم چون گزینه 2 و 3 زمانش زده بود که 5 روز طول میکشه تا تموم بشه! که خیلی طولانی میشه.

هارد هم تغییر خاصی نکرده است و همونطور که بود، هست.

AMD>INTEL
27-07-21, 20:01
گزینه اول رو انتخاب کردم و یک ساعت و سی دقیقه طول کشید و نتیجش:

گزینه دوم رو که زدم حدود یکی دو ساعت رفته بود که برق رفت و من هم از اول دوباره ادامه ندادم چون گزینه 2 و 3 زمانش زده بود که 5 روز طول میکشه تا تموم بشه! که خیلی طولانی میشه.

هارد هم تغییر خاصی نکرده است و همونطور که بود، هست.

هارد به طور متوسط 7 تا 8 ساعت طول میکشه . هارد را به عنوان هارد دوم وصل کنید و با این برنامه یکبار LLF کنید .البته به نظر میرسه مشکل هارد شما غیرقابل حل است به دلیل بدسکتور فیزیکی

SajjadKhati
28-07-21, 00:14
سلام
برای رفع بدسکتور ، با نرم افزار DRevitalize تحت بوت ، اسکن کنید . یکی از بهترین نرم افزارهای رفع بدسکتور هست که دیدم . منتها نسخه ی غیر رایگان اش که Demo هست ، با هر بار شناسایی بدسکتور جدید ، 15 ثانیه از زمان قبلی بیشتر منتظر میذاره برای ادامه ی اسکن که بعد از کلا 20 تا دونه پیدا و رفع کردن بد سکتور جدید ، مجبور میشید مجددا اسکن را از ادامه شروع کنید :

STORAGE DEVICES BAD SECTOR DIAGNOSTICS AND REPAIR (Only the registered members can see the link)

البته این به این معنا نیست که بد سکتورها رفع بشن . بسته به نوع بدسکتور و حتی بعد از رفع بدسکتورهای قدیمی ، ممکنه بعدا بدسکتور جدیدی ایجاد بشه ، کاملا شرایط متفاوت خواهد بود .
ولی از هاردتون بکاپ بگیرید و اطلاعاتی را که نیاز دارید را توش نریزید . حتی بعد از رفع بدسکتور ، باز به دیدِ هاردی که قابل اعتماد هست ، سعی کنید با این دید بهش نگاه نکنید .

نهایتا بعد از چند بار اسکن کامل که انجام دادید ، اگه باز محدوده ی بدسکتوری بود ، با نرم افزارهای مدیریت پارتیشن ، اون محدوده را unpartition کنید (البته اگه بتونید به این مرحله برسید و بدسکتور فیزیکی نداشته باشید) .

taha.h
05-08-21, 18:26
هارد به طور متوسط 7 تا 8 ساعت طول میکشه . هارد را به عنوان هارد دوم وصل کنید و با این برنامه یکبار LLF کنید .البته به نظر میرسه مشکل هارد شما غیرقابل حل است به دلیل بدسکتور فیزیکی

سلام
این کار رو انجام دادم و بعد با HHD Reg هم تحت بوت اسکن رو انجام دادم ولی باز هم حل نشد. حالا که مشکل فیزیکیِ آیا قابل حل هست؟
داتشم این تاپیک رو هم میخوندم، مشکل ایشون چگونه حل شد و به کجا مراجعه کردند؟

AMD>INTEL
05-08-21, 20:20
سلام
این کار رو انجام دادم و بعد با HHD Reg هم تحت بوت اسکن رو انجام دادم ولی باز هم حل نشد. حالا که مشکل فیزیکیِ آیا قابل حل هست؟
داتشم این تاپیک رو هم میخوندم، مشکل ایشون چگونه حل شد و به کجا مراجعه کردند؟

سلام
برای سالها پیش خاطرم نیست . هارد شما غیر قابل تعمیر هست . وقتی نرم افزارهای بدسکتور ریکاوری هم جواب نمیدن ایراد قابل نیست . برد هارد را برای فروش بگذارید .

taha.h
05-08-21, 23:20
سلام
برای سالها پیش خاطرم نیست . هارد شما غیر قابل تعمیر هست . وقتی نرم افزارهای بدسکتور ریکاوری هم جواب نمیدن ایراد قابل نیست . برد هارد را برای فروش بگذارید .

حداکثر قیمتی که بزنم یا میخرن چقدر هست؟
یک مشکلی هم که هست این رو 700 خریده بودم (که اون موقع هم زیاد بود و به خاطر تورم گرون شده بود) ولی از نظر زمانی کلا 1 سال و چند ماه استفاده کرده بودم و چند سال دیگه هم جا داشت ولی متاسفانه اینطوری شد. الان هم که قیمتا بالاست و برام سخته که دوباره بخوام یک هارد دیگه بگیرم و 1400 هزینه کنم، به نظرتون چکار کنم؟

AMD>INTEL
06-08-21, 09:42
حداکثر قیمتی که بزنم یا میخرن چقدر هست؟
یک مشکلی هم که هست این رو 700 خریده بودم (که اون موقع هم زیاد بود و به خاطر تورم گرون شده بود) ولی از نظر زمانی کلا 1 سال و چند ماه استفاده کرده بودم و چند سال دیگه هم جا داشت ولی متاسفانه اینطوری شد. الان هم که قیمتا بالاست و برام سخته که دوباره بخوام یک هارد دیگه بگیرم و 1400 هزینه کنم، به نظرتون چکار کنم؟

برد بر اساس مدل حدود 100 میخرند وقتی هارد نه low level format میشه نه بدسکتور ریکاور میشه چاره ای نیست جز کنار گذاشتن هارد نیست .