سلام وقت بخیر.به نظر شما کدوم یکی از این ماوس ها خوبه و بیشتر به درد گیم میخوره؟
1-ماوس ریزر مدل DEATHADDER ESSENTIAL RZ01
2-ماوس مخصوص بازی لاجیتک مدل G402 Hyperion Fury
3-ماوس بی سیم مخصوص بازی ریزر مدل BASILISK X HYPERSPEED
4-ماوس بی سیم گیمینگ ردراگون IMPACT ELITE M913
5-ماوس گیمینگ ایسوس ROG Gladius II Core
esmaeilshabani75
14-07-21, 21:07
سلام من الان مورد یک یعنی ماوس ریزر مدل DEATHADDER ESSENTIAL RZ01 رو دارم و الان دارم باهاش کار می کنم از دیجی کالا هم سفارش دادم و مطمئ باش به همون مقداری 700 تومن ارزش خرید داره اما روزی که میخواستم بخرم بین همین مدل از ریزر و مدل G402 Hyperion Fury مونده بودم کدوم رو بگیرم که خب ریزر رو انتخاب کردم
من نمیخوام بگم ریز خوب نیست اما الان میگم ای کاش همون G402 Hyperion Fury رو گرفته بودم
XFXForce
14-07-21, 22:05
با 990 تومن ADATA XPG PRIMER رو بگیرید 2 سال گارانتی تعویض آونگ داره
خیلی خوش دسته، 12000 DPI هست (دربرابر 3200 ریزر)
نورپردازی RGB قابل تنظیم از نرم افزار،قابلیت سینک، تغییر دی پی آی و نورپردازی از روی خود ماوس.
کلیدهای با کیفیت Omron با عمر 20 میلیون کلیک (7 کلید قابل برنامه ریزی)
کابل بافته شده با کیفیت و روکش یو اس بی طلایی
ساخت تایوان
بالاترین مدل ماوس XPG هست
از نظر دلاری همرده مدل های بالاتر ریزر هست اما خوشبختانه تو ایران این یکی قیمتش مناسب مونده نه مثل ریزر و از اون بدتر کورسیر که خیلی الکی دارن گرون میفروشنشون مخصوصا به دلیل شرکت وارد کننده و گارانتی کننده اش که به گرون فروشی معروفه
برای کیبورد هم XPG Summoner رو پیشنهاد میدم،
کیفیت عالی (سوییچ نقره ای یا قرمز به انتخاب خودتون) ، استراحتگاه قابل جدا شدن مغناطیسی
2 سال گارانتی تعویض آونگ
نورپردازی RGB قابل تنظیم از نرم افزار هم داره و سینک شدن و قابلیت تغییر از روی خود کیبورد.
سوییچ های با کیفیت Cherry MX با عمر 50 میلیون کلیک
اینم باز هم قیمت دلاری مدل های گرونتر ریزر هست اما باز خیلی ارزون تر از نظر ریالی. 2.700