سلام دوستان
لپتاپ Asus r565 تازه خریدم و خام هست و سیستم عامل نداره خواستم ویندوز نصب کنم موفق نشدم هم با فلش امتحان کردم هم با دی وی دی
Only the registered members can see the link
اینم عکس از بایوس
هر کسی میدونه راهنمایی کنه لطفا
XFXForce
11-07-21, 23:33
به خاطر اینکه شما باید اگه از دی وی دی و یا فلش دارید استفاده میکنید باید ویندوز رو حالت UEFI بوتیل کرده باشن
که هم دی وی دی هاش موجوده هم میتونید خودتون درست کنید
که چون ورژن ویندوزهای رو دی وی دی غالبا قدیمی هستن (1903 مثلا) پیشنهاد میدونم خودتون ورژن 21H1 رو با نرم افزار Rufus بصورت UEFI بوتیبل کنید و نصب کنید.
البته تو بایوس رو همون گزینه uefi بزنید احتمالا یه صفحه میاره که توش گزینه CSM هم باشه که اگه رو اون بذارید با همون ویندوزی که الان دارید میتونید نصبش کنید
اما پیشنهاد من همون uefi هست
aliakm36
12-07-21, 07:05
به خاطر اینکه شما باید اگه از دی وی دی و یا فلش دارید استفاده میکنید باید ویندوز رو حالت UEFI بوتیل کرده باشن
که هم دی وی دی هاش موجوده هم میتونید خودتون درست کنید
که چون ورژن ویندوزهای رو دی وی دی غالبا قدیمی هستن (1903 مثلا) پیشنهاد میدونم خودتون ورژن 21H1 رو با نرم افزار Rufus بصورت UEFI بوتیبل کنید و نصب کنید.
البته تو بایوس رو همون گزینه uefi بزنید احتمالا یه صفحه میاره که توش گزینه CSM هم باشه که اگه رو اون بذارید با همون ویندوزی که الان دارید میتونید نصبش کنید
اما پیشنهاد من همون uefi هست
من تنظیمات مربوط به این قسمت پیدا نمیکنم اگر ممکنه با عکس هایی که از محیط بایوس گذاشتم راهنمایی کنید
AMD>INTEL
12-07-21, 08:50
سلام دوستان
لپتاپ Asus r565 تازه خریدم و خام هست و سیستم عامل نداره خواستم ویندوز نصب کنم موفق نشدم هم با فلش امتحان کردم هم با دی وی دی
اینم عکس از بایوس
هر کسی میدونه راهنمایی کنه لطفا
سلام
SECURE BOOT ببینید فعال هست یا نه ؟
فلش بوت هم باید با ایزو جدید ویندوز با برنامه RUFUS به صورت UEFI ساخته بشه .
aliakm36
12-07-21, 10:00
سلام
SECURE BOOT ببینید فعال هست یا نه ؟
فلش بوت هم باید با ایزو جدید ویندوز با برنامه RUFUS به صورت UEFI ساخته بشه .