سلام
من یه گوشیMicrosoft Lumia 550 دارم :1. (28):
میدونم قدیمیه و ... ولی خب چه کنیم امان از بی پولی
باتریش خراب شده، تو بازار حدود 300 هست و دیدم صرف نمیکنه باتری بزارم. من میخوام از 4Gش استفاده کنم برا دانلود شبانه به همین خاطر میخوام راش بندازم بدون باطری:1. (31):
رو خود باتری نوشته
2100mAh
3.7V
7.8Wh
و 3 پین هم هست
سوالاتم
اصلا شدنیه؟
اگه بخوام از برق شارژر استفاده کنم شارژر باید چه مشخصه هایی باید باشه؟ منظورم ولتاژ و ... هست
ممنون
AMD>INTEL
23-06-21, 09:15
سلام
من یه گوشیMicrosoft Lumia 550 دارم :1. (28):
میدونم قدیمیه و ... ولی خب چه کنیم امان از بی پولی
باطریش خراب شده، تو بازار حدود 300 هست و دیدم صرف نمیکنه باطری بزارم. من میخوام از 4Gش استفاده کنم برا دانلود شبانه به همین خاطر میخوام راش بندازم بدون باطری:1. (31):
رو خود باطری نوشته
2100mAh
3.7V
7.8Wh
و 3 پین هم هست
سوالاتم
اصلا شدنیه؟
اگه بخوام از برق شارژر استفاده کنم شارژر باید چه مشخصه هایی باید باشه؟ منظورم ولتاژ و ... هست
ممنون
سلام
راهش استفاده از منبع تغذیه آزمایشگاهی است ولی قیمتش بالاتر از باتری هست .
این ویدیو هم برای همین کار است
Only the registered members can see the link
vardipoor.m
23-06-21, 13:38
سلام
ممنون بابت پاسخگوییتون
عرضم به خدمتت که من این دستگاه رو ندارم و فقط چندتا آداپتور دارم. یه آداپتور دارم با ولتاژ منغیر و مولتیمتر هم دارم.
ویدیو رو دیدم چندتا سوال دارم
چرا وقتی روی باتری نوشته 3.7 ولت این آقاهه دستگاه رو گذاشت روی 4.5 ولت؟ به دستگاه اسیب نمیرسه؟
اگه من بخوام با آداپتور روشنش کنم آداپتور چه آمپری باید باشه؟ (حداقل و حداکثر)
توی چندتا فیلم و توی فروم فارسی دیدم که میگن برد باطری جدا بشه و آداپتور به برد باتری بخوره بعد اون برد رو به پین های گوشی وصل کنیم! اینم عکسش
244772447824479
باید حتما اینطوری باشه؟
و یه چیز دیگه که الان دیدم اینه که با مولتیمتر ولتاژ باتری رو گرفتم حدود 3.4 بود یعنی چطور خرابه ولی ولتاژ داره؟
AMD>INTEL
23-06-21, 19:56
سلام
ممنون بابت پاسخگوییتون
عرضم به خدمتت که من این دستگاه رو ندارم و فقط چندتا آداپتور دارم. یه آداپتور دارم با ولتاژ منغیر و مولتیمتر هم دارم.
ویدیو رو دیدم چندتا سوال دارم
چرا وقتی روی باتری نوشته 3.7 ولت این آقاهه دستگاه رو گذاشت روی 4.5 ولت؟ به دستگاه اسیب نمیرسه؟
اگه من بخوام با آداپتور روشنش کنم آداپتور چه آمپری باید باشه؟ (حداقل و حداکثر)
توی چندتا فیلم و توی فروم فارسی دیدم که میگن برد باطری جدا بشه و آداپتور به برد باتری بخوره بعد اون برد رو به پین های گوشی وصل کنیم! اینم عکسش
244772447824479
باید حتما اینطوری باشه؟
و یه چیز دیگه که الان دیدم اینه که با مولتیمتر ولتاژ باتری رو گرفتم حدود 3.4 بود یعنی چطور خرابه ولی ولتاژ داره؟
بله اون هم میشه. ولتاژ هم اندازه باتری حالا یک مقدار بالاتر مشکل نداره . باتری ممکنه ولتاژ با آمپر مورد نظر تامین نمیکنه . شاید هم مشکل از جای دیگر گوشی شما باشه .
vardipoor.m
23-06-21, 20:58
بله اون هم میشه. ولتاژ هم اندازه باتری حالا یک مقدار بالاتر مشکل نداره . باتری ممکنه ولتاژ با آمپر مورد نظر تامین نمیکنه . شاید هم مشکل از جای دیگر گوشی شما باشه .
مشکل نداره گوشی همین دیروز بردم تعمیرکار با منبع تغذیه روشنش کرد اصلا اون گفت باطری خرابه.
من الان به صورت مستقیم(بدون برد باطری) ولتاژ حدود 4 ولت رو به گوشی دادم(از طریق شارژر) روشن نمیشه.
مراحلی که رفتم
ولتاژ شارژر 5.1 ولت بود اومدم چندتا دیود سری کردم سر راهش که ولتاژش حدودا شد 4.0 . شارژر 1 آمپر دارم. 0.5 آمپر هم دارم با هردو چک کردم
سیم مثبت شارژر به پین مثبت گوشی و همینطور منفی به منفی
روشن نمیشه! به نظرتون مشکل چی میتونه باشه?
AMD>INTEL
23-06-21, 21:08
مشکل نداره گوشی همین دیروز بردم تعمیرکار با منبع تغذیه روشنش کرد اصلا اون گفت باطری خرابه.
من الان به صورت مستقیم(بدون برد باطری) ولتاژ حدود 4 ولت رو به گوشی دادم(از طریق شارژر) روشن نمیشه.
مراحلی که رفتم
ولتاژ شارژر 5.1 ولت بود اومدم چندتا دیود سری کردم سر راهش که ولتاژش حدودا شد 4.0 . شارژر 1 آمپر دارم. 0.5 آمپر هم دارم با هردو چک کردم
سیم مثبت شارژر به پین مثبت گوشی و همینطور منفی به منفی
روشن نمیشه! به نظرتون مشکل چی میتونه باشه?
این یعنی شارژر یا آداپتور مورد نظر از نظر آمپر قدرت روشن کردن دستگاه رو نداره باید با منبع تغذیه یا شارژر قویتری تست کنید .
vardipoor.m
23-06-21, 22:10
به نظرتون آمپر مورد نیاز گوشی چند میتونه باشه? با توجه به اینکه باتریش 2100mAh هست
چون میخوام یه اداپتور بگیرم 5v 2a کافیه یا باید امپر بیشتری بگیرم?
و اینکه یک اداپتور خوب پیشنهاد میدید ممنون
آداپتور 5 ولت 2.4A با دو خروجی USB مارک Maxphone مدل MX-C010 - فروشگاه تخصصی الکترونیک ECA (Only the registered members can see the link)
خرید | مشخصات | قیمت آداپتور سوئیچینگ 5 ولت 3 آمپر (Only the registered members can see the link)
خرید | مشخصات | قیمت آداپتور سوئیچینگ | منبع تغذیه متغیر پرتابل 3 تا 12 ولت 5 آمپر (Only the registered members can see the link)
این سه تا رو هم خودم پیدا کردم، نظرتون چیه؟
AMD>INTEL
24-06-21, 17:35
به نظرتون آمپر مورد نیاز گوشی چند میتونه باشه? با توجه به اینکه باتریش 2100mAh هست
چون میخوام یه اداپتور بگیرم 5v 2a کافیه یا باید امپر بیشتری بگیرم?
و اینکه یک اداپتور خوب پیشنهاد میدید ممنون
این سه تا رو هم خودم پیدا کردم، نظرتون چیه؟
من این کار را با آداپتور نکردم پس نمیتونم موردی رو پیشنهاد بدم .لینک ها را حذف کنید .
vardipoor.m
24-06-21, 18:17
من این کار را با آداپتور نکردم پس نمیتونم موردی رو پیشنهاد بدم .لینک ها را حذف کنید .
با مسئولیت خودم
فقط سوال که دارم اینه که چند آمپر مورد نیاز گوشی هست که من مطابق با اون بخرم
و یه چیز دیگه اینکه من یه پاور گرین مدل gp400a-eco دارم که میتونم از ولتاژ 5 ولتش(با دیود سری برای کاهش ولتاژ) استفاده کنم
سوالم اینه که این پاور امپرش برا ولتاژ 5v نوشته 15a که زیاده، خواستم بدونم مشکلی پیش نمیاد?
و آیا میتونم از ولتاژ stand by استفاده کنم که 5v 2.4A هست؟
AMD>INTEL
25-06-21, 13:29
با مسئولیت خودم
و یه چیز دیگه اینکه من یه پاور گرین مدل gp400a-eco دارم که میتونم از ولتاژ 5 ولتش(با دیود سری برای کاهش ولتاژ) استفاده کنم
سوالم اینه که این پاور امپرش برا ولتاژ 5v نوشته 15a که زیاده، خواستم بدونم مشکلی پیش نمیاد?
آمپر بیشتر مشکل ساز نباید باشه . البته باید تست کنید .هر دو حالت رو تست کنید .
- - - Updated - - -
با مسئولیت خودم
آمپر بیشتر مشکل ساز نباید باشه . البته باید تست کنید .هر دو حالت رو تست کنید .
vardipoor.m
26-06-21, 03:36
...........
vardipoor.m
26-06-21, 03:47
خب سلام دوباره، برگشتم
باتری درست شد وگوشی روشن.
راستش درب باتری رو کندم و با آزمون خطا فهمیدم مشکل از اینه
24482
24483
همونطور که تو عکس پیداست یه قطعه در مسیر باتری به برد، سوخته که باعث قطعی در مسیر شده بود که به لطف خدا درست شد. :)
سوال اینکه این قطعه یا فیوز بوده یا مقاومت که من یه سرش کردم ممکنه مشکلی پیش بیاد؟ الان ولتاژ باتری شده 3.9 قبلا که باتری سالم بود 3.7 بود.
[*=1]و مشکل اصلی پابرجاست یعنی بدون باتری روشن نمیشه با هر دو سیم چک کردم سیم 2.4A و سیم 15A. هیچ کدوم جواب نداد.
[*=1]به نظرتون مشکل چیه یعنی بجز مثبت و منفی چیز دیگه ای هم میخواد؟
AMD>INTEL
26-06-21, 10:25
خب سلام دوباره، برگشتم
باتری درست شد وگوشی روشن.
راستش درب باتری رو کندم و با آزمون خطا فهمیدم مشکل از اینه
24482
24483
همونطور که تو عکس پیداست یه قطعه در مسیر باتری به برد، سوخته که باعث قطعی در مسیر شده بود که به لطف خدا درست شد. :)
سوال اینکه این قطعه یا فیوز بوده یا مقاومت که من یه سرش کردم ممکنه مشکلی پیش بیاد؟ الان ولتاژ باتری شده 3.9 قبلا که باتری سالم بود 3.7 بود.
[*=1]و مشکل اصلی پابرجاست یعنی بدون باتری روشن نمیشه با هر دو سیم چک کردم سیم 2.4A و سیم 15A. هیچ کدوم جواب نداد.
[*=1]به نظرتون مشکل چیه یعنی بجز مثبت و منفی چیز دیگه ای هم میخواد؟
سلام
عکس واضح از قطعه ای که یکسره کرده بگذارید .
اون هم آداپتور به درد این کار نمیخورد .
vardipoor.m
26-06-21, 12:48
سلام
عکس واضح از قطعه ای که یکسره کرده بگذارید .
حقیقت خیلی کوچیکه و توی عکس مشخص نمیشه تار میشه
مثل اینکه سنسور حرارتی هست چون زیرش جایی که با بدنه ی باتری در ارتباط هست سیلیکون هست اگه اشتباه نکنم
اون هم آداپتور به درد این کار نمیخورد .
این آداپتور نیست منبع تغذیه گرین هست مدل gp400a eco
AMD>INTEL
26-06-21, 16:15
حقیقت خیلی کوچیکه و توی عکس مشخص نمیشه تار میشه
مثل اینکه سنسور حرارتی هست چون زیرش جایی که با بدنه ی باتری در ارتباط هست سیلیکون هست اگه اشتباه نکنم
این آداپتور نیست منبع تغذیه گرین هست مدل gp400a eco
سنسور حرارتی که روی باتری وجود نداره باید عکس واضح بگذارید .دذ اون مورد اینطوری نمیشه نظری داد .
vardipoor.m
27-06-21, 01:40
2448624487244882448924490
اینم عکس 40x
دیگه از این نزدیکتر نمیشه
وقطعه سیاه هست و تو عکس هم معلومه یه لایه مثل پلاستیک حرارت دیده شفاف روش رو پوشونده و این قطعه دو فلز رو به هم مرتبط میکنه
و در مورد روشن نشدن بدون باتری اینو بگم که همون تعمیرکاره اولش گفت این از اون گوشی هاست که بدون باتری روشن نمیشه و حدو 5 دقیقه ور رفت، شارژر آورد بهش زد و منبع تغذیه وصل کرد خلاصه روشنش کرد
من اومدم پاور رو بهش وصل کردم و سیم شارژر رو هم به سوکت شارژش زدم اما نشد.
حالا من چه راه هایی رو میتونم امتحان کنم ببینم جواب میده یا نه؟
AMD>INTEL
27-06-21, 09:46
2448624487244882448924490
اینم عکس 40x
دیگه از این نزدیکتر نمیشه
وقطعه سیاه هست و تو عکس هم معلومه یه لایه مثل پلاستیک حرارت دیده شفاف روش رو پوشونده و این قطعه دو فلز رو به هم مرتبط میکنه
و در مورد روشن نشدن بدون باتری اینو بگم که همون تعمیرکاره اولش گفت این از اون گوشی هاست که بدون باتری روشن نمیشه و حدو 5 دقیقه ور رفت، شارژر آورد بهش زد و منبع تغذیه وصل کرد خلاصه روشنش کرد
من اومدم پاور رو بهش وصل کردم و سیم شارژر رو هم به سوکت شارژش زدم اما نشد.
حالا من چه راه هایی رو میتونم امتحان کنم ببینم جواب میده یا نه؟
باید زیر لوپ 1000X عکس گرفته بشه تا مشخص بشه . من نمیتونم تشخیص بدم .
در مورد این که روشن نمیشه نمیتونم نظری بدم چون شاید سازنده گوشی پروتکشن یا موردی لحاظ کرده باشد که به این شکل گوشی روشن نشود .
sfmth
28-06-21, 14:07
با مسئولیت خودم
و آیا میتونم از ولتاژ stand by استفاده کنم که 5v 2.4A هست؟اگر خواستین منبع تغذیه های جیبی قیمتی حدود ۲۰۰ تومن دارن و از ولتاژ dc استفاده میکنن