ورود

مشاهده نسخه کامل : وصل کردن کابل SPDIF کارت گرافیک

Hoosha
17-06-21, 21:58
سلام خدمت اساتید.
بعد از سال ها میخوام از کارت گرافیک Zotac 9500 gt استفاده کنم که به صورت پیشفرض صدا رو با hdmi انتقال نمیده و باید با این کابل ورودی spdif کارت رو به مادربرد وصل کرد:
24466

ورودی کارت گرافیک:
24467
مادربردم گیگا g33-ds3r هست که همونطور که داخل تصویر مشخص کردم یه بخش SPDIF-IN داره که برای ورودیه و به کار من نمیاد و یه بخش دیگه هم HDMI Audio Connector هست که احتمالا من با اون سر و کار دارم.
24468
اینم راهنمای پین های بخش HDMI-AC:
24469
میشه راهنمایی کنید که اون دو تا سیم رو باید به کدوم پین ها وصل کنم؟
سیمش رو هم دست ساز با سیم جامپر های آردوینو درست کردم چون هرجا میرفتم گیرم نمیومد.
ممنون:11():

AMD>INTEL
18-06-21, 09:47
سلام خدمت اساتید.
بعد از سال ها میخوام از کارت گرافیک Zotac 9500 gt استفاده کنم که به صورت پیشفرض صدا رو با hdmi انتقال نمیده و باید با این کابل ورودی spdif کارت رو به مادربرد وصل کرد:
24466

ورودی کارت گرافیک:
24467
مادربردم گیگا g33-ds3r هست که همونطور که داخل تصویر مشخص کردم یه بخش SPDIF-IN داره که برای ورودیه و به کار من نمیاد و یه بخش دیگه هم HDMI Audio Connector هست که احتمالا من با اون سر و کار دارم.
24468
اینم راهنمای پین های بخش HDMI-AC:
24469
میشه راهنمایی کنید که اون دو تا سیم رو باید به کدوم پین ها وصل کنم؟
سیمش رو هم دست ساز با سیم جامپر های آردوینو درست کردم چون هرجا میرفتم گیرم نمیومد.
ممنون:11():

سلام

شما به باید یکسر سیم را از SPDIF کارت گرافیک به SPDIF مادربرد وصل کنید به این شکل

24470

24471

Hoosha
18-06-21, 12:03
سلام

شما به باید یکسر سیم را از SPDIF کارت گرافیک به SPDIF مادربرد وصل کنید به این شکل

24470

24471
استاد امید عزیز با سلام و احترام
مسئله اینه من پین spdif-out روی مادربردم پیدا نمیکنم و تنها جایی که داره همون hdmi-ac هست که طبق دفترچه مادربرد دقیقا مال همین کاره و من نمیدونم اون دو تا سیم رو باید به کدوم پین ها وصل کنم چون اون بخش یک عالمه پین داره

AMD>INTEL
18-06-21, 16:27
استاد امید عزیز با سلام و احترام
مسئله اینه من پین spdif-out روی مادربردم پیدا نمیکنم و تنها جایی که داره همون hdmi-ac هست که طبق دفترچه مادربرد دقیقا مال همین کاره و من نمیدونم اون دو تا سیم رو باید به کدوم پین ها وصل کنم چون اون بخش یک عالمه پین داره

شما باید ورودی وصل کنید یعنی in
از گرافیک به مادربرد
تصویرش هم گذاشتم غیر از این من اظهار نظری نمیکنم .

Hoosha
18-06-21, 17:49
شما باید ورودی وصل کنید یعنی in
از گرافیک به مادربرد
تصویرش هم گذاشتم غیر از این من اظهار نظری نمیکنم .

ممنون از شما:give_rose: