PDA

مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای خرید لپتاپ گرافیکی و برنامه نویسی

saman9074
16-06-21, 13:42
سلام دوستان وقت بخیر من میخواستم یک لپتاپ خریداری کنم برای کار های گرافیکی مثل فتوشاپ و موشن گرافیک و بازی سازی و توسعه نرم افزار، نرم افزار هایی هم که استفاده میکنم اغلب: ویژوال استدیو - فتوشاپ - انیمه استدیو - ایلوستریتور - محصولات ادوب کلا - موتور بازی سازی یونیتی و... هست بعد دو تا لپتاپ دیدم یکی AMD هست یکی INTEL نمیدونم کدوم بهتره و قوی تر و کمتر برای من مشکل بر میخوره اخه میخوام روی لینوکس کار کنم و اصطلاحا مهاجرت کنم به لینوکس نمیخوام مشکلی بابت سازگاری سخت افزار با لینوکس داشته باشم و همین طور کارایی سخت افزار بالا باشه مشخصات دو تا لپتاپ رو میزارم کمک کنید لطفا:

لپتاپ MSI
پردازنده مرکزی 6 هسته‌ای Intel® Core™ i7-10750H
پردازنده گرافیکی Nvidia GTX1650 Ti با حافظه اختصاصی 4 گیگابایت
حافظه RAM با ظرفیت 8 گیگابایت (8گیگ هم خودم میخرم) با فرکانس کاری 2666 مگاهرتز با قابلیت ارتقا تا 64 گیگابایت
حافظه داخلی پرسرعت با ظرفیت 512GB NVMe SSD
صفحه نمایش 15.6 اینچی بدون حاشیه IPS-Level ضد انعکاس و مات

لپتاپ ACER:
پردازنده مرکزی 8 هسته‌ای AMD Ryzen 7 4800H
پردازنده گرافیکی NVIDIA GTX 1650Ti با 4 گیگابایت حافظه GDDR6
حافظه RAM با ظرفیت 16 گیگابایت فرکانس 3200 و قابلیت ارتقا تا 32 گیگابایت
حافظه داخلی پرسرعت با ظرفیت 256GB SSD M.2 PCIe NVMe + 1TB HDD
صفحه نمایش باکیفیت بدون لبه 15.6 اینچ IPS ضد انعکاس و مات

قیمت این ها حدودا توی رنج 28 میلیون هست اگر توی همین رنج لپتاپ دیگه ای که بهتر از این ها باشه هست بگید بهم (البته لپتاپ msi کمتر هست من با 8 گیگ رم اضافه که بخرم حساب کردم میشه توی رنج 28 ) در ضمن لپتاپ ایسر یک موس و هدفون هم داره روش

AMD>INTEL
16-06-21, 15:05
سلام دوستان وقت بخیر من میخواستم یک لپتاپ خریداری کنم برای کار های گرافیکی مثل فتوشاپ و موشن گرافیک و بازی سازی و توسعه نرم افزار، نرم افزار هایی هم که استفاده میکنم اغلب: ویژوال استدیو - فتوشاپ - انیمه استدیو - ایلوستریتور - محصولات ادوب کلا - موتور بازی سازی یونیتی و... هست بعد دو تا لپتاپ دیدم یکی AMD هست یکی INTEL نمیدونم کدوم بهتره و قوی تر و کمتر برای من مشکل بر میخوره اخه میخوام روی لینوکس کار کنم و اصطلاحا مهاجرت کنم به لینوکس نمیخوام مشکلی بابت سازگاری سخت افزار با لینوکس داشته باشم و همین طور کارایی سخت افزار بالا باشه مشخصات دو تا لپتاپ رو میزارم کمک کنید لطفا:

لپتاپ MSI
حافظه RAM با ظرفیت 8 گیگابایت (8گیگ هم خودم میخرم) با فرکانس کاری 2666 مگاهرتز با قابلیت ارتقا تا 64 گیگابایت

لپتاپ ACER:

قیمت این ها حدودا توی رنج 28 میلیون هست اگر توی همین رنج لپتاپ دیگه ای که بهتر از این ها باشه هست بگید بهم (البته لپتاپ msi کمتر هست من با 8 گیگ رم اضافه که بخرم حساب کردم میشه توی رنج 28 ) در ضمن لپتاپ ایسر یک موس و هدفون هم داره روش

سلام

کییت ساخت بردهای لپتاپ MSI بسیار بالاست . کمترین خرابی ها را دارند مخصوصا تو قسمت GPU
این هم اضافه کنم AMD Ryzen 7 4800H در عملیات چند هسته ای سریعتر از پردازنده اینتل هست .پردازنده ای هست که در کشورهای خارجی هم افراد زیادی به سمت خرید لپتاپ با این پردازنده نمودند .
اگر لپتاپ ایسر دارای گارانتی معتبری هست با توجه به کانفیگ و اون مواردی که فرمودید توصیه میکنم همین ایسر را خرید کنید .
دوران این که اعلام م---دند لینوکس با AMD مشکل داره تموم شده . الان خالق لینوکس هم از پردازنده های AMD استفاده میکند .

saman9074
17-06-21, 02:31
سلام

کییت ساخت بردهای لپتاپ MSI بسیار بالاست . کمترین خرابی ها را دارند مخصوصا تو قسمت GPU
این هم اضافه کنم AMD Ryzen 7 4800H در عملیات چند هسته ای سریعتر از پردازنده اینتل هست .پردازنده ای هست که در کشورهای خارجی هم افراد زیادی به سمت خرید لپتاپ با این پردازنده نمودند .
اگر لپتاپ ایسر دارای گارانتی معتبری هست با توجه به کانفیگ و اون مواردی که فرمودید توصیه میکنم همین ایسر را خرید کنید .
دوران این که اعلام م---دند لینوکس با AMD مشکل داره تموم شده . الان خالق لینوکس هم از پردازنده های AMD استفاده میکند .

سلام ممنون، بله قبلا MSI داشتم واقعا عالی بود، راستش گارانتی هر دو بین المللی هست از اون ور قرار هست بیادبرام ، فقط موندم کدوم بهتره چون مشخصات تقریبا عین هم هست فقط پردازنده تفاوت داره، که ای ام دی کور و ترد بیشتری داره ولی کش کمتری داره با فرکانس کمتر در حالت توربو، باز کور و ترد اینتل کمتر هست ولی کش بیشتر و فرکانس بیشتری در حالت توربو داره و نمیدونم کور و ترد یا فرکانس و کش کدوم بهتره!؟

اینتل

# of Cores 6
# of Threads 12
Processor Base Frequency 2.60 GHz
Max Turbo Frequency 5.00 GHz
Intel® Thermal Velocity Boost Frequency 5.00 GHz
Cache 12 MB Intel® Smart Cache
Bus Speed 8 GT/s
Intel® Turbo Boost Max Technology 3.0 Frequency ‡ 4.80 GHz
TDP 45 W
Configurable TDP-down 35 W

ای ام دی

# of CPU Cores

8

# of Threads

16

# of GPU Cores

7

Base Clock

2.9GHz

Max Boost Clock

Up to 4.2GHz

Total L2 Cache

4MB

Total L3 Cache

8MB

CMOS

TSMC 7nm FinFET

Package

FP6

PCI Express® Version

PCIe® 3.0

Default TDP / TDP

45W

cTDP

35-54W

Max Temps

105°C

Speed Racer
17-06-21, 07:17

لپتاپ MSI

لپتاپ ACER:

سلام

لینک دو تا لپ تاپ رو قرار بده چون من گشتم اونی که شما میگی MSI من پیدا کردم لنوو هست نه MSI و Acer هم پیدا نکردم.

SajjadKhati
17-06-21, 09:16
سلام ممنون، بله قبلا MSI داشتم واقعا عالی بود، راستش گارانتی هر دو بین المللی هست از اون ور قرار هست بیادبرام ، فقط موندم کدوم بهتره چون مشخصات تقریبا عین هم هست فقط پردازنده تفاوت داره، که ای ام دی کور و ترد بیشتری داره ولی کش کمتری داره با فرکانس کمتر در حالت توربو، باز کور و ترد اینتل کمتر هست ولی کش بیشتر و فرکانس بیشتری در حالت توربو داره و نمیدونم کور و ترد یا فرکانس و کش کدوم بهتره!؟

اینتل

# of Cores 6
# of Threads 12
Processor Base Frequency 2.60 GHz
Max Turbo Frequency 5.00 GHz
Intel® Thermal Velocity Boost Frequency 5.00 GHz
Cache 12 MB Intel® Smart Cache
Bus Speed 8 GT/s
Intel® Turbo Boost Max Technology 3.0 Frequency ‡ 4.80 GHz
TDP 45 W
Configurable TDP-down 35 W

ای ام دی

# of CPU Cores

8

# of Threads

16

# of GPU Cores

7

Base Clock

2.9GHz

Max Boost Clock

Up to 4.2GHz

Total L2 Cache

4MB

Total L3 Cache

8MB

CMOS

TSMC 7nm FinFET

Package

FP6

PCI Express® Version

PCIe® 3.0

Default TDP / TDP

45W

cTDP

35-54W

Max Temps

105°C

سلام
تعداد هسته ها ، فقط در موارد محدودی بکارتون میاد . زمان کمپایل در ویژال استودیو اون هم نه در همه حالت (یونیتی را نمیدونم) و همچنین احتمالا زمان رندر در پریمیر .
در بقیه ی موارد (استفاده از اغلب محصولات آدوب) ، تعداد بیش از 6 هسته ، استفاده نمیشه (بصورت میانگین منظورمه) . 6 هسته هم بصورت میانگین ، زیاد هست .

بنابراین چیزی که براتون بیشتر از تعداد هسته مهم هست ، عملکرد تک هسته هست .
در عملکرد تک هسته هم 4800H و 10750H در یک حد هستن تقریبا (شاید 4800H حدود 5 درصد ضعیف تر باشه که اصلا مهم نیست) .
توی پردازنده ها ، اگه هم قیمت هستن ، 4800H در کل بهتره .

اما خیلی مهم تر از مقایسه ی این دو پردازنده ، در محصولات آدوب (مخصوصا افترافکت و موشن گرافیک ، مخصوصا اگه از پارتیکل های زیاد استفاده بشه) ، مقدار رم هست . رم 16 گیگ که گفتین ، برای اینها ، حداقل محسوب میشه (البته باز هم بستگی به سطح پروژه تون داره) . پیشنهادم اینه اگه شده از پردازنده کم کنید ، به رم اضافه کنید و یه رم 32 گیگ تهیه کنید .

کارت گرافیک هم جز در یونیتی و همچنین در بعضی از پلاگین های آدوب (مثل element 3d و redgiant و cineware و اینها) و همچنین تعداد زیاد از پلاگین ها در پریمیر استفاده نمیشه .
یعنی اگه در این جور موارد (مخصوصا در پریمیر) زیاد مانور نمیدین ، خیلی روی کارت گرافیک قدرتمند ، هزینه نکنید . یه کارت 1050 4gb هم براش کافی هه (بجز پریمیر که اون هم بستگی داره) .

saman9074
17-06-21, 09:35
سلام

لینک دو تا لپ تاپ رو قرار بده چون من گشتم اونی که شما میگی MSI من پیدا کردم لنوو هست نه MSI و Acer هم پیدا نکردم.

سلام لپتاپ ها رو قراره برام بیارند
MSI GL65 Leopard
Acer Nitro 5

AMD>INTEL
17-06-21, 10:04
سلام لپتاپ ها رو قراره برام بیارند
MSI GL65 Leopard
Acer Nitro 5

همانطور گفتم پردازنده ryzen به دلیل عملکرد چند هسته ای بسیار بهتره .ولی به نظرم باز یک جستجو کنید بین لپتاپ های ام اس آی موجود در محل خرید ببنید مدلی با پردازنده ryzen 7 amd موجود داره یا نه .البته این سری نیترو ایسر هم دستگاهای خوبی هستند .