سلام وقت بخیر
من چند ماهه SSD WD Green خریدم 120 گیگ
گارانتی اصلی سازگار هم هست
متاسفانه هر 17 روز یک بار 1% از سلامتیش کم میشه
هیچ ارور و بدسکتور و مشکل و هنگ و بلو اسکرین و اینا هم ندارم خداروشکر
واقعا موندم چرا دقیقا سر هر 17 روز 1% از سلامتیش کم میشه
توی این چند ماه 6% متاسفانه کم شده
با همه برنامه ها هم تست کردم و مشکلی نداره
2 تا هارد معمولی هم دارم که همزمان با این SSD خریدم ولی اونا خداروشکر سالم هستن این SSD هر 17 روز از سلامتیش 1% کم میشه
ممنون میشم اگر راه حلی دارید که بشه حداقل این کم شدن رو متوقف کرد بگید
24443 24444 2444524446 24447
AMD>INTEL
13-06-21, 08:51
سلام وقت بخیر
من چند ماهه SSD WD Green خریدم 120 گیگ
گارانتی اصلی سازگار هم هست
متاسفانه هر 17 روز یک بار 1% از سلامتیش کم میشه
هیچ ارور و بدسکتور و مشکل و هنگ و بلو اسکرین و اینا هم ندارم خداروشکر
واقعا موندم چرا دقیقا سر هر 17 روز 1% از سلامتیش کم میشه
توی این چند ماه 6% متاسفانه کم شده
با همه برنامه ها هم تست کردم و مشکلی نداره
2 تا هارد معمولی هم دارم که همزمان با این SSD خریدم ولی اونا خداروشکر سالم هستن این SSD هر 17 روز از سلامتیش 1% کم میشه
ممنون میشم اگر راه حلی دارید که بشه حداقل این کم شدن رو متوقف کرد بگید
24443 24444 2444524446 24447
سلام
در این شرایط به دلیل احتمال باگ نرم افزاری و عدمتشخیص از برنامه خود وسترن به نام Data Lifeguard Diagnostic for Windows استفاده کنید .این کم شدن میزان سلامت بیشتر به میزان نوشتن روی حافظه های SSD ربط داره .
iCe m@n
13-06-21, 11:38
سلام
در این شرایط به دلیل احتمال باگ نرم افزاری و عدمتشخیص از برنامه خود وسترن به نام Data Lifeguard Diagnostic for Windows استفاده کنید .این کم شدن میزان سلامت بیشتر به میزان نوشتن روی حافظه های SSD ربط داره .
سلام متشکرم بابت راهنمایی من این نرم افزار که گفتید رو گرفتم ولی جالبه SSD رو میگه ساپورت نمیکنه
مشکل چیه به نظر شما؟
چون من والا با گارانتی سازگار گرفتم این رو که اصلی باشه و با گارانتی های متفرقه نخریدم
24451
AMD>INTEL
13-06-21, 11:53
سلام متشکرم بابت راهنمایی من این نرم افزار که گفتید رو گرفتم ولی جالبه SSD رو میگه ساپورت نمیکنه
مشکل چیه به نظر شما؟
چون من والا با گارانتی سازگار گرفتم این رو که اصلی باشه و با گارانتی های متفرقه نخریدم
24451
اصل که هست . مشکلی هم نداره . ممکنه برای SSD طراحی نشده باشه .
از این برنامه استفاده کنید
Only the registered members can see the link
iCe m@n
13-06-21, 12:44
اصل که هست . مشکلی هم نداره . ممکنه برای SSD طراحی نشده باشه .
از این برنامه استفاده کنید
Only the registered members can see the link
24454
خدمت شما نصب کردم
الان مشکل چیه؟ و اینکه کاری میشه کرد براش؟ که حداقل کمتر نشه ؟ چون اینجوری پیش بره چند ماه دیگه باید SSD رو بندازم دور که هی بخواد Health کم بشه
تازه خریدمش والا
AMD>INTEL
13-06-21, 12:52
24454
خدمت شما نصب کردم
الان مشکل چیه؟ و اینکه کاری میشه کرد براش؟ که حداقل کمتر نشه ؟ چون اینجوری پیش بره چند ماه دیگه باید SSD رو بندازم دور که هی بخواد Health کم بشه
تازه خریدمش والا
الان وضعیتش اوکیه
اون مقدار هم مربوط میشه به میزان رایت و مهم اینه که وضعیت اوکی هست .
AMD>INTEL
13-06-21, 13:25
الان وضعیتش اوکیه
همچنین چک کنید برای قابلیت Over-Provisioning فعال هست یا نه از طریق تنظیمات همین برنامه
این مقاله هم بررسی کنید
با این برنامه طول عمر و کارایی SSD خود را افزایش دهید (Only the registered members can see the link)
iCe m@n
13-06-21, 13:50
الان وضعیتش اوکیه
همچنین چک کنید برای قابلیت Over-Provisioning فعال هست یا نه از طریق تنظیمات همین برنامه
این مقاله هم بررسی کنید
با این برنامه طول عمر و کارایی SSD خود را افزایش دهید (Only the registered members can see the link)
متشکرم عزیز فقط اینکه هی Health کم میشه هر 17 روز خطرناک نیست؟ چون بلاخره بعد از یه چند ماه این Health خب به نوعی به 0 میرسه و عملا SSD با این وضعیت مرخص میشه چون در اصل ماهی 2% داره کم میشه ازش
اون موردی هم که گفتید من پیدا نکردم کجای این برنامه هست که چک کنم؟Over-Provisioning
AMD>INTEL
13-06-21, 14:24
متشکرم عزیز فقط اینکه هی Health کم میشه هر 17 روز خطرناک نیست؟ چون بلاخره بعد از یه چند ماه این Health خب به نوعی به 0 میرسه و عملا SSD با این وضعیت مرخص میشه چون در اصل ماهی 2% داره کم میشه ازش
اون موردی هم که گفتید من پیدا نکردم کجای این برنامه هست که چک کنم؟Over-Provisioning
خوب این رو زیر نظر داشته باشید . اگر روند خیلی سریع شد به زیر 85 درصد رسید اونوقت به گارانتی مراجعه کنید .
ممکنه درایو شما ساپورت نکنه ولی اون برنامه که در مقاله گفتم خیلی کمک میکند .فعلا وضعیت اسمارت را با همین برنامه خودش زیر نظر داشته باشید .
iCe m@n
13-06-21, 15:32
خوب این رو زیر نظر داشته باشید . اگر روند خیلی سریع شد به زیر 85 درصد رسید اونوقت به گارانتی مراجعه کنید .
ممکنه درایو شما ساپورت نکنه ولی اون برنامه که در مقاله گفتم خیلی کمک میکند .فعلا وضعیت اسمارت را با همین برنامه خودش زیر نظر داشته باشید .
دقیقا میگم عزیز هر 17 روز 1% کم میشه
جالبه که سر 17 روز 1% کم میشه
نه زودتر نه دیرتر
17 روز که میشه 12 شب میشه 1% میبینم کم شده
این برام جای تعجب داره که انگار این کم شدن برنامه ریزی هست و جوری تنظیم شده که هر 17 روز 1% کم بشه
AMD>INTEL
13-06-21, 15:52
دقیقا میگم عزیز هر 17 روز 1% کم میشه
جالبه که سر 17 روز 1% کم میشه
نه زودتر نه دیرتر
17 روز که میشه 12 شب میشه 1% میبینم کم شده
این برام جای تعجب داره که انگار این کم شدن برنامه ریزی هست و جوری تنظیم شده که هر 17 روز 1% کم بشه
همانطورگفتم اگر به زیر 85 درصد رسید با ارائه توضیحات به گارانتی ارسال کنید . میزان رایت شده روی SSD هم مانیتور کنید .
AMD>INTEL
13-06-21, 15:57
همانطورگفتم اگر به زیر 85 درصد رسید با ارائه توضیحات به گارانتی ارسال کنید . میزان رایت شده روی SSD هم مانیتور کنید .
احتمال معیوب بودن حافظه هست چون این مقدار کم شدن سلامت شک برانگیز است .
XFXForce
13-06-21, 20:04
ببینید کلا سری SSD هاس گرین شرکت WD پایین رده ترین اس اس دی این شرکت هستن و سرعتشون هم خیلی نسبت به مدل های دیگه پایینه.
هیچ کدوم از قابلیت های مهم اس اس دی های خوب رو ندارن. DRAM less هم هستن. TBWشون هم خیلی پایین هست.
کلا عمر نوشتاری اس اس دی شما 40 ترابایت هست که بیش از 4 ترابایتش رو هم استفاده کردید یعنی یک دهم عمرش همین حالا هم رفته.
از اون جایی هم که به جای رم SLC cashing دارن و برای این که دیگه سرعتشون خیلی هم پایین نباشه از اون کش مدام استفاده میکنن اون هم جز عمر نوشتاری اس اس دی حساب میشه و سریعتر عمرش کم میشه.
یکی از کارهایی که میتونید بکنید هم اینه که Page file ویندوز رو از داریو سی که اس اس دیتون هست حذف کنید و لااقل به هارد دیسکتون منتقلش کنید.
و اینکه Over-Provisioning رو فعال کنید اگر گزینه اش درون نرم افزار خود وسترن فعال نیست (کلا سری گرین این گزینه رو ندارن تا جایی که یادم هست. میتونید خودتون دستی مشابه اش رو ایجاد کنید و یک داریو unpartitioned روی اس اس دی ایجاد کنید. حجمش هم بهتره 10 درصد حجم اس اس دیتون باشه. (5 درصد هم میشه اما 10 بهتره) و عمر اس اس دی رو بالا میبره
از نرم افزار SSD Fresh استفاده کنید و همه ی تنظیمات بهینه اش رو اعمال کنید.
اگر هم در آینده خواستید اس اس دی جدید از شرکت وسترن بخرید برای استفاده معمولی از سریBlue SATA، نیمه حرفه ای Blue NVMe و حرفه ای از سری Black استفاده کنید.