برای خرید لپ تاپی که در درجه اول از برند ایسوس باشه و در رنج قیمتی بین 30 تا 50 میلیون و کارهای افترافکت رو خوب ساپورت کنه و البته کارهای تری دی هم بشه باهاش انجام داد ممنون میشم که راهنماییم کنید
و البته اگر پیشنهادی به غیر از ایسوس هم دارید که تو همین رنج قیمت و با کیفیت تر باشه لطف می کنید بهم بگید.
AMD>INTEL
11-06-21, 20:56
سلام دوستان
برای خرید لپ تاپی که در درجه اول از برند ایسوس باشه و در رنج قیمتی بین 30 تا 50 میلیون و کارهای افترافکت رو خوب ساپورت کنه و البته کارهای تری دی هم بشه باهاش انجام داد ممنون میشم که راهنماییم کنید
و البته اگر پیشنهادی به غیر از ایسوس هم دارید که تو همین رنج قیمت و با کیفیت تر باشه لطف می کنید بهم بگید.
سلام
این دستگاه پردازنده قدرتمند و گرافیک قدرتمندی داره
ASUS TUF GAMING FX506LI-HN147
رنج قیمت نزدیک 40 میلیون
---------------------------
این مدل 17 اینچی است و پردازنده رایزن قدرتمند و گرافیک 1660 ti
به دلیل پردازنده قوی و گرافیک قوی برای کارهای مورد نظر شما مناسبه
ASUS TUF GAMING FX706IU
قیمت 37.700
ali.62
12-06-21, 00:11
سلام
این دستگاه پردازنده قدرتمند و گرافیک قدرتمندی داره
ASUS TUF GAMING FX506LI-HN147
رنج قیمت نزدیک 40 میلیون
---------------------------
این مدل 17 اینچی است و پردازنده رایزن قدرتمند و گرافیک 1660 ti
به دلیل پردازنده قوی و گرافیک قوی برای کارهای مورد نظر شما مناسبه
ASUS TUF GAMING FX706IU
قیمت 37.700
ممنون از وقتی که گذاشتید
سپاس
SajjadKhati
12-06-21, 11:45
سلام دوستان
سلام
منظورتون از کارهای 3 بعدی ، انجام دادن کارهای 3 بعدی در افترافکت هست (مثلا استفاده از پلاگین element 3d) یا در نرم افزارهای مجزایی مثل 3d max و cinema 4d و اینها؟
اگه منظورتون در نرم افزارهای مجزا نیست (صرفا در افترافکت) ، الویت اول تون را تهیه ی حجم بالای حافظه رم قرار بدید (بسته به سنگینی پروژه هاتون داره ولی برای کارکرد متوسط ، با این بودجه ، حداقل رم 32 گیگ را پیشنهاد میکنم) . به همراه 250 یا 500 گیگ ssd .
همچنین دنبال لپتاپی در حد 4 هسته ای (با 8 هسته ی منطقی یا به اصطلاح عموم ، 8 نخ) بگردین ، کاملا براتون کافی هست (پردازنده های سری 4000 و 5000 رایزن را پیشنهاد میکنم) .
نهایتا اگه بودجه ی بیشتری دارین ، پردازنده ی 6 هسته ای بگیرین (که کارایی اش در افترافکت ، چندان افزایش قابل توجهی پیدا نمیکنه و مگر در بودجه ی بالا ، توصیه نمیکنم) .
همچنین کارت گرافیکی در حد gtx 1050 4gb برای افترافکت در حد متوسط ، کافی هست (اگه از پلاگین هایی که از کارت گرافیک در افترافکت استفاده میکنین ، کارت گرافیک مجزا تهیه کنین . پلاگین هایی مثل redgiant و cineware و element 3d که جزء معروف ها هستند) .
اگه منظورتون استفاده از نرم افزارهای 3 بعدی مجزا (مثل c4d و اینهاست) ، علاوه بر تهیه ی موارد بالا ، ببینید موتور رندرتون بر چه اساسی هست ، بر همون اساس ، cpu یا gpu تون (یک کدوم شون) را تا جایی که میتونید ، قدرتمند تر تهیه کنید تا سرعت رندرتون بالاتر بره .
ali.62
12-06-21, 12:13
سلام
منظورتون از کارهای 3 بعدی ، انجام دادن کارهای 3 بعدی در افترافکت هست (مثلا استفاده از پلاگین element 3d) یا در نرم افزارهای مجزایی مثل 3d max و cinema 4d و اینها؟
اگه منظورتون در نرم افزارهای مجزا نیست (صرفا در افترافکت) ، الویت اول تون را تهیه ی حجم بالای حافظه رم قرار بدید (بسته به سنگینی پروژه هاتون داره ولی برای کارکرد متوسط ، با این بودجه ، حداقل رم 32 گیگ را پیشنهاد میکنم) . به همراه 250 یا 500 گیگ ssd .
همچنین دنبال لپتاپی در حد 4 هسته ای (با 8 هسته ی منطقی یا به اصطلاح عموم ، 8 نخ) بگردین ، کاملا براتون کافی هست (پردازنده های سری 4000 و 5000 رایزن را پیشنهاد میکنم) .
نهایتا اگه بودجه ی بیشتری دارین ، پردازنده ی 6 هسته ای بگیرین (که کارایی اش در افترافکت ، چندان افزایش قابل توجهی پیدا نمیکنه و مگر در بودجه ی بالا ، توصیه نمیکنم) .
همچنین کارت گرافیکی در حد gtx 1050 4gb برای افترافکت در حد متوسط ، کافی هست (اگه از پلاگین هایی که از کارت گرافیک در افترافکت استفاده میکنین ، کارت گرافیک مجزا تهیه کنین . پلاگین هایی مثل redgiant و cineware و element 3d که جزء معروف ها هستند) .
اگه منظورتون استفاده از نرم افزارهای 3 بعدی مجزا (مثل c4d و اینهاست) ، علاوه بر تهیه ی موارد بالا ، ببینید موتور رندرتون بر چه اساسی هست ، بر همون اساس ، cpu یا gpu تون (یک کدوم شون) را تا جایی که میتونید ، قدرتمند تر تهیه کنید تا سرعت رندرتون بالاتر بره .
ممنونم از وقتی که برام گذاشتی .
سوال مهم دیگه ای که دارم اینه : آیا کارت گرافیک QUADRO RTX 4000 میتوه عملکرد بهتری از کارت گرافیک های سری جی فورس برام داشته باشه ؟؟ من صرفا قصد رندر از افتر رو دارم و در کنارش سینما 4 دی ........ سیستم برای کار هستش و بازی به هیچ وجه مطرح نیست .
ممنون میشم دوستان در مورد انتخاب کارت QUADRO RTX 4000 راهنماییم کنن .
SajjadKhati
12-06-21, 13:45
ممنونم از وقتی که برام گذاشتی .
سوال مهم دیگه ای که دارم اینه : آیا کارت گرافیک QUADRO RTX 4000 میتوه عملکرد بهتری از کارت گرافیک های سری جی فورس برام داشته باشه ؟؟ من صرفا قصد رندر از افتر رو دارم و در کنارش سینما 4 دی ........ سیستم برای کار هستش و بازی به هیچ وجه مطرح نیست .
ممنون میشم دوستان در مورد انتخاب کارت QUADRO RTX 4000 راهنماییم کنن .
کارت های کوادرو ، اندکی دقت بیشتری دارند اما در کل ، با در نظر گرفتن نسبت به قیمت بسیار بالاشون ، توصیه نمیشه :
Only the registered members can see the link
و
Only the registered members can see the link
Will multiple GPUs improve performance in After Effects?
While After Effects technically can use multiple cards at once, we have seen extremely minimal performance gains when doing so. In almost every case, you will see higher performance with a single higher-end card than multiple lower-end cards.
دقت کنید در افترافکت ، کارت گرافیک ، صرفا اون زمان هایی به دردتون میخوره که از کارت گرافیک میتونن استفاده کنن (مثل همون پلاگین هایی که نام برده شد و ...) ، استفاده کنید وگرنه خود افترافکت ، چندان قابلیت استفاده از کارت گرافیک را برای رندر نداره .
اون هم زمانی که در تنظیمات اون پلاگین ها ، رندر را روی کارت گرافیک تنظیم کنید .
اگه منظورتون نرم افزار جداگانه ی cinema 4d هست (یعنی منظورتون پلاگین cineware در افترافکت نیست) ، هم باز تقریبا همین شرایط را داره . مگر اینکه از موتور رندری در c4d استفاده کنین که از کارت گرافیک برای رندر استفاده کنه (مثل موتور رندر red shift) .
XFXForce
12-06-21, 16:10
با سلام
به نظرم مدل
ASUS TUF Dash F15 FX516PMبهترین گزینه هست :
پردازنده مرکزی قدرتمند نسل یازدهم Intel Core i7-11370H
پردازنده گرافیکی قدرتمند NVIDIA GeForce RTX 3060 با حافظه اختصاصی 6 گیگابایت
حافظه RAM دو کاناله با ظرفیت 16 گیگابایت و قابلیت ارتقا تا 32 گیگابایت
حافظه داخلی پرسرعت با ظرفیت 512GB گیگابایت از نوع PCIe NVMe SSD
صفحه نمایش 15.6 اینچی بدون حاشیه IPS ضد انعکاس و مات با وضوح تصویر Full HD 144Hz
Wi-Fi 6 802.11 ax (2x2) , Bluetooth 5.2
Thunderbolt 4 w/ DisplayPort 1.4 and Power Delivery 3.0
این مدل هم سخت افزار بالایی داره رم هم که قابل ارتقا به 32 هست میتونید یه اس اس دی جدا m.2 هم بندازید اگه ظرفیت بیشتر میخواید که با 3 میلیون میتونید 1 ترابایت m.2 (sata bandwidth) بگیرید (اگه قیمت پایین میخواید)
و اینکه چون تاندربولت 4 داره میتونید هر وقت خواستید بالاترین مدل کارت های گرافیک رو بصورت اکسترنال بهش وصل کنید. (برای مثال بعدا میتونید کارت کوادرو بگیرید و بهش وصل کنید)
قیمت 35 میلیون (وارداتی) 38 میلیون (گارانتی اصلی داخلی)