سلام.ممنون میشم اگه به هر 2 سوال جواب بدین
1-ایا خرید کارت TUF GTX1660 O6G GAMING ارزش بیشتری داره یا TUF-GTX1650S-O4G-GAMING
2-و اینکه ایا خرید از این سایت مطمئن هست با توجه به اینکه نسبت به سایتای دیگه قیمت بهتری داره یا اینکه 1 میلیون دیگه هزینه کنم و از لیون همینو بگیرم؟
Only the registered members can see the link
XFXForce
10-06-21, 00:09
سلام
1- 1660 به طور متوسط 10 درصد قویتره و همون حدود 8-10 تا فریم هم بیشتر میده نسبت به 1650 Super و خب 6 گیگ هم هست.
اگه به اختلاف قیمت حداکثریشون نگاه کنیم نه نمیصرفه چون 1660 تا 18 تومن هم میفروشن مدل های بالارده ترش رو و 1650سوپر رو با حدود 11.500 هم میشه گرفت سری فونیکس ایسوسش رو . (این کارت ها هم اصلا کارتهای داغی نیستن که نیاز به کولرهای خفن داشته باشن در صورتی که تهویه کیستون مناسب باشه بدون هیچ مشکلی کار میکنن. مخصوصا اگر درست Under-voltش کنین همون سری فونیکس تو کلاک مشابه همون دمای سری استریکس بدون آندرولت رو میده (هر دو با سرعت فن پایین در حالت فول لود).
UserBenchmark: Nvidia GTX 1650S (Super) vs 1660 (Only the registered members can see the link)
2- اما سایتی که شما گذاشتید 14.750 میده سری TUF OC رو با گارانتی اصلی که خیلی مناسبه. آدرسش هم تهران تو خیابون طالقانیه که به نسبت، 16.400 لیون خب تفاوت زیاده.
(این سایت 2060 گیگابایت oc رو هم خیلی خوب گذاشته 18.300 با گارانتی اصلی باز که خیلی مناسبه)
اما به شخصه ازشون خرید نکردم و من باشم ختما حضوری میرم اونحا تو فروشگاه چک میکنمش یا پرداخت در محل میزنم.
در کل با 14.750 آره میارزه اما چون اختلاف کاراییش با 1660سوپر نسبتا زیاده اونو ترجیح میدادم و اگه همین 2060 که گذاشته همین قیمت اوکی باشه که حتما 2060 میگرفتم حتی اگه محبور بودم وام بگیرم! Only the registered members can see the link
AMD>INTEL
10-06-21, 08:33
سلام.ممنون میشم اگه به هر 2 سوال جواب بدین
1-ایا خرید کارت TUF GTX1660 O6G GAMING ارزش بیشتری داره یا TUF-GTX1650S-O4G-GAMING
2-و اینکه ایا خرید از این سایت مطمئن هست با توجه به اینکه نسبت به سایتای دیگه قیمت بهتری داره یا اینکه 1 میلیون دیگه هزینه کنم و از لیون همینو بگیرم؟
سلام
به دلیل عملکرد GTX 1660 و عملکرد بهتری در بازی ها خواهد داشت .
این سایت هم این مقدار اختلاف قیمت ممکن وسوسه کننده باشه ولی غیر از خرید حضوری و چک کردن کارت گرافیک از نظر بسته بندی و گارانتی به نظرم خرید آنلاین از چنین سایت هایی ریسک بالایی دارد .
MOSTAPHA_VIP
11-06-21, 14:59
سلام. ممنون از توضیحات هر دو عزیز.از اونجایی که ساکن تهران نیستم خرید حضوری واسم امکان پذیر نیست پس مجبورم از لیون بگیرم ممنون میشم بین این گزینهها به ترتیب اونی که ارزش خرید بیشتری داره رو معرفی کنید
و سری اورکلاک شده مگه نباید از سری معمولی قیمت بیشتری داشته باشه پس چرا اینجا برعکسه؟
1-Only the registered members can see the link
2-Only the registered members can see the link
3-Only the registered members can see the link
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
AMD>INTEL
11-06-21, 16:34
سلام. ممنون از توضیحات هر دو عزیز.از اونجایی که ساکن تهران نیستم خرید حضوری واسم امکان پذیر نیست پس مجبورم از لیون بگیرم ممنون میشم بین این گزینهها به ترتیب اونی که ارزش خرید بیشتری داره رو معرفی کنید
و سری اورکلاک شده مگه نباید از سری معمولی قیمت بیشتری داشته باشه پس چرا اینجا برعکسه؟
1-Only the registered members can see the link
2-Only the registered members can see the link
3-Only the registered members can see the link
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سلام مدل دوال دارای فن خیلی خوبی نیست . ببنید مدلهای TUF مخصوصا 1660 کدوم به بودجه شما نزدیکه .قیمت گذاری ممکنه به خاطر زمان سفارش و گارانتی داشته باشه .
در نهایت اگر بودجتون اگر میرسه
ASUS TUF-GTX1660 SUPER-O6G-GAMING GDDR6
MOSTAPHA_VIP
11-06-21, 17:34
سلام مدل دوال دارای فن خیلی خوبی نیست . ببنید مدلهای TUF مخصوصا 1660 کدوم به بودجه شما نزدیکه .قیمت گذاری ممکنه به خاطر زمان سفارش و گارانتی داشته باشه .
در نهایت اگر بودجتون اگر میرسه
ASUS TUF-GTX1660 SUPER-O6G-GAMING GDDR6
متاسفانه بودجه من (۱۷.۲۰۰.۰۰۰)فقط به یکی از همین ۴ تا میرسه.مدل تک فن سوپر به نظر شما خوب نیست؟
AMD>INTEL
11-06-21, 20:51
متاسفانه بودجه من (۱۷.۲۰۰.۰۰۰)فقط به یکی از همین ۴ تا میرسه.مدل تک فن سوپر به نظر شما خوب نیست؟
تک فن حرارت بالاتری دارند و تجربه نشون داده فن زودتر دچار مشکل میشه و به طبع احتمال خرابی کارت هم هست .
XFXForce
12-06-21, 16:15
مدل تک فن رو اگر undervolt کنین مشکل حرارتش برطرف میشه و دیگه دچار Thermal throttling نمیشه و البته باید کیستون تهویه اش خوب باشه.
اما قطعا مدل دو فن بهتره و سری تاف هم بهتر از دوال هست.
اما چون کارت مدل سوپر تفاوت نسبتا زیادی با مدل ساده داره (خیلی نزدیک به مدل ti هست کارایی مدل سوپر) حتما سوپر حتی تک فنش ارزش بالاتری داره مشکل دما رو هم که گفتم راحت حل میشه
حتی بدون undervolt هم میتونید فرکانس بوستش رو محدود کنید که دماش بالا نره. (یه مقدار قدرتش کمتر میشه اما باز هم خیلی بهتر هست نسبت به مدل غیر سوپر)
MOSTAPHA_VIP
13-06-21, 07:23
مدل تک فن رو اگر undervolt کنین مشکل حرارتش برطرف میشه و دیگه دچار Thermal throttling نمیشه و البته باید کیستون تهویه اش خوب باشه.
اما قطعا مدل دو فن بهتره و سری تاف هم بهتر از دوال هست.
اما چون کارت مدل سوپر تفاوت نسبتا زیادی با مدل ساده داره (خیلی نزدیک به مدل ti هست کارایی مدل سوپر) حتما سوپر حتی تک فنش ارزش بالاتری داره مشکل دما رو هم که گفتم راحت حل میشه
حتی بدون undervolt هم میتونید فرکانس بوستش رو محدود کنید که دماش بالا نره. (یه مقدار قدرتش کمتر میشه اما باز هم خیلی بهتر هست نسبت به مدل غیر سوپر)
میخواستم بدونم واقعا تفاوت سری سوپر با معمولی تو بازی بین ۴ تا ۱۰ فریمه؟ این واقعا تفاوت زیادیه؟
XFXForce
13-06-21, 19:51
ببینید بنچمارک ها تو شرایط تقریبا ایده آل گرفته میشن تازه همون هم حاهای مختلف نتیجشون با هم فرق میکنه
این دو تا کارت تفاوتشون به طور میانگین 15-20 درصد تو گیم ها هست.
تو اکثر گیم ها 20 فریم بیشتر میده مثل GTA V و Fortnite , PUBG که قابل توجه هست.
در ضمن مدل سوپر سریعترین حافظه رو در بین تمام کارت های سری 16 داره (حتی سریعتر از TI)
که GDDR6 14 Gbps هست در برابر 12 برای مدل Ti و مدل ساده هم که که GDDR5 8Gbps هست
MOSTAPHA_VIP
18-06-21, 14:46
با سلام و وقت بخیر.دوستان میتونم نظرتون رو راجب Palit GeForce GTX 1660 SUPER GP OC 6GB GDDR6 بدونم این کارت با این سازنده ارزش خرید پایینتری نسبت به TUF GTX1660S O6G GAMING داره؟
AMD>INTEL
18-06-21, 16:29
با سلام و وقت بخیر.دوستان میتونم نظرتون رو راجب Palit GeForce GTX 1660 SUPER GP OC 6GB GDDR6 بدونم این کارت با این سازنده ارزش خرید پایینتری نسبت به TUF GTX1660S O6G GAMING داره؟
سلام
پالیت شرکتی که نوسان زیادی داشته .این برندهای کوچیک از نظر کیفیت به دلیل بودجه کم در قسمت طراحی و r&d کیفیت پایین تری از سه برند اصلی دارند .پس زمانی ارزش خرید پیدا میکنه قیمتش خیلی کمتر از برندهای اصلی باشد .
MOSTAPHA_VIP
20-06-21, 20:36
سلام.با تشکر از دو عزیزی که راهنماییم کردن.بنده شنبه ASUS TUF-GTX1660 SUPER-O6G رو از لیون:1. (28): سفارش دادم و امروز رسید دستم همه چیز خوب بود بجز گارانتی که به وضوح داخل سایتشون × نوشتن ۳۶ ماه گارانتی بعد واسه من ۳ ماه گارانتی سازگار داره اونم ۲ ماهش گذشته.اگه این بود من با ۲ تومن ارزونتر با همین گارانتی از یه فروشگاه دیگه میتونستم تهیش کنم که به خاطر ۳ ماه بودنش نخریدم.حیف که به سال گارانتی توجه نکردم و بازش کردم خلاصه اینکه به اونایی که اطمینان دارین هم اطمینان نکنید تمام ....
بعد از سمت دیگه فروشگاهی مثل لوتوس مدل ROG STRIX GTX1660S-O6G GAMING رو با ۳ ماه گارانتی که دقیقا اینو ذکر کرده رو میده ۱۹.۷۰۰
AMD>INTEL
20-06-21, 22:29
سلام.با تشکر از دو عزیزی که راهنماییم کردن.بنده شنبه ASUS TUF-GTX1660 SUPER-O6G رو از لیون:1. (28): سفارش دادم و امروز رسید دستم همه چیز خوب بود بجز گارانتی که به وضوح داخل سایتشون × نوشتن ۳۶ ماه گارانتی بعد واسه من ۳ ماه گارانتی سازگار داره اونم ۲ ماهش گذشته.اگه این بود من با ۲ تومن ارزونتر با همین گارانتی از یه فروشگاه دیگه میتونستم تهیش کنم که به خاطر ۳ ماه بودنش نخریدم.حیف که به سال گارانتی توجه نکردم و بازش کردم خلاصه اینکه به اونایی که اطمینان دارین هم اطمینان نکنید تمام ....
بعد از سمت دیگه فروشگاهی مثل لوتوس مدل ROG STRIX GTX1660S-O6G GAMING رو با ۳ ماه گارانتی که دقیقا اینو ذکر کرده رو میده ۱۹.۷۰۰
سلام این رو پیگیری کنید از طریق لیون و سازگار اقدام کنید . ممکنه قانون جدید به خاطر ماین باشه .
XFXForce
21-06-21, 00:37
واو چقدر گرون با 20 تومن که میتونستید 2060 بگیرید با 3 ماه گارانتی!
mohsenhades
05-09-21, 14:18
سلام وقت بخیر Only the registered members can see the link(6).gif
با این قطعات چه کارت گرافیکی تو رینج 11 تا 18 میلیون تومن میتونم بخرم؟
motherboard: asus b360 tuf gaming
cpu: intel core i5 9400f 2.9gb
ram: 16 gb ddr4
AMD>INTEL
05-09-21, 14:50
سلام وقت بخیر Only the registered members can see the link(6).gif
با این قطعات چه کارت گرافیکی تو رینج 11 تا 18 میلیون تومن میتونم بخرم؟
motherboard: asus b360 tuf gaming
cpu: intel core i5 9400f 2.9gb
ram: 16 gb ddr4
در تاپیک دومی هست که سوالتون رو مطرح میکنید . برای سوالتون تاپیک جداگانه بزنید .