ورود

مشاهده نسخه کامل : عدم شناسایی هارد ssd به جای DVD-WR

Meis@M
04-06-21, 12:39
سلام وقت بخیر
یه لب تاب fujitsu ah530/hd6 داریم که با caddy اومدیم dvd-rw رو برداشیتم و جایگزین کردیم ، وقتی لب تاب روشن میکنیم توی لوگو فوجیتسو هنگ میکنه !
وقتی ssd رو جای هارد اصلی میزاریم sdd رو شناسایی میکنه ولی جای dvd هنگ میکنه ، حتی هارد اصلی خودشم توی cady گذاشتیم و جای dvd بازم هنگ میکنه.

با یکی دوتا caddy مختلف هم چک کردیم بازم همینه

به نظرتون مشکل از کجاست؟

AMD>INTEL
04-06-21, 12:52
سلام وقت بخیر
یه لب تاب fujitsu ah530/hd6 داریم که با caddy اومدیم dvd-rw رو برداشیتم و جایگزین کردیم ، وقتی لب تاب روشن میکنیم توی لوگو فوجیتسو هنگ میکنه !
وقتی ssd رو جای هارد اصلی میزاریم sdd رو شناسایی میکنه ولی جای dvd هنگ میکنه ، حتی هارد اصلی خودشم توی cady گذاشتیم و جای dvd بازم هنگ میکنه.

با یکی دوتا caddy مختلف هم چک کردیم بازم همینه

به نظرتون مشکل از کجاست؟

سلام
این مشکلات بیشتر به دلیل کیفیت بد caddy انتخاب شده است . با caddy ساخت شرکت دیگری تست کنید .

Meis@M
14-06-21, 18:04
سلام
این مشکلات بیشتر به دلیل کیفیت بد caddy انتخاب شده است . با caddy ساخت شرکت دیگری تست کنید .

سلام وقت بخیر caddy جدیدی گذاشتیم و مشکل هنگ کردن رفع شد ، اما هارد رو به عنوان cd rom شناسایی میکنه و حتی در قسمت manage بخش my computer یا نرم افزار های پارتیشن هم شناسایی نمیکنه هارد رو

توی تنظیمات بایوس بخش advanced میگه
drive0 یعنی hdd
drive1 یعنی cd rom
یک بخش typeداره که اونجا نوع drive رو cd rom معرفی میکنه که غیر قابل تغییر هم هست... من حدس میزنم مشکل ممکنه از مادربوردباشه که این پورت رو فقط cd rom می شناسه... درست ه حدس؟ و راهکارش چیه؟

AMD>INTEL
14-06-21, 18:49
سلام وقت بخیر caddy جدیدی گذاشتیم و مشکل هنگ کردن رفع شد ، اما هارد رو به عنوان cd rom شناسایی میکنه و حتی در قسمت manage بخش my computer یا نرم افزار های پارتیشن هم شناسایی نمیکنه هارد رو

توی تنظیمات بایوس بخش advanced میگه
drive0 یعنی hdd
drive1 یعنی cd rom
یک بخش typeداره که اونجا نوع drive رو cd rom معرفی میکنه که غیر قابل تغییر هم هست... من حدس میزنم مشکل ممکنه از مادربوردباشه که این پورت رو فقط cd rom می شناسه... درست ه حدس؟ و راهکارش چیه؟
سلام
اطلاعات هارد قابل رویت هست ؟
بایوس جدیدی برای دستگاه شما منتشر شده چک کنید حتما

Meis@M
14-06-21, 18:55
سلام
اطلاعات هارد قابل رویت هست ؟
بایوس جدیدی برای دستگاه شما منتشر شده چک کنید حتما

نه اطلاعات هارد رو هم نشون نمیده !

یکم فوجیتسو سخته بایوس پیدا کردنش

مدل من ah530/hd6 هست دقیقا

AMD>INTEL
14-06-21, 19:02
نه اطلاعات هارد رو هم نشون نمیده !

یکم فوجیتسو سخته بایوس پیدا کردنش

مدل من ah530/hd6 هست دقیقا

این سایتش هست چک کنید . حتما با هارد دیگه تست کنید اگر بایوس اپدیتی هم براش پیدا نشه فکر میکنم باید بخیال هارد بشید .

Only the registered members can see the link