ورود

مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد اتصال متفاوت با ریموت دسکتاپ

vexel
01-06-21, 23:02
سلام
یک سیستم ( شماره 1 ) داریم میخواییم به سیستم دیگه ( سرور ) از راه دور ریموت بشه
به طوری که هم کاربر سیستم سرور و هم کاربر سیستم شماره یک توانایی فعالیت روی سیستم سرور رو داشته باشن بدون اینکه روی کار هم اخلال ایجاد کنن

به تعریف دیگر :
یکی از سیستم های ما دقیقا اینطور هست انگار سیستم سرورش ، 2 تا دسکتاپ میسازه ،یکی رو به کاربر ریموت اختصاص میده و یکی رو هم به کاربر سرورش و هر دو کاربر بدون اینکه کار هم دیگه براشون ایجاد اخلال کنه به فعالیتشون ادامه میدن
میخوام لطفا راهنماییم کنین چطور میتونم دقیقا همین کار رو با سیستم دیگه انجام بدم؟

پیشاپیش از شما بابت راهنماییتون تشکر میکنم :11():

AMD>INTEL
02-06-21, 15:30
سلام
یک سیستم ( شماره 1 ) داریم میخواییم به سیستم دیگه ( سرور ) از راه دور ریموت بشه
به طوری که هم کاربر سیستم سرور و هم کاربر سیستم شماره یک توانایی فعالیت روی سیستم سرور رو داشته باشن بدون اینکه روی کار هم اخلال ایجاد کنن

به تعریف دیگر :
یکی از سیستم های ما دقیقا اینطور هست انگار سیستم سرورش ، 2 تا دسکتاپ میسازه ،یکی رو به کاربر ریموت اختصاص میده و یکی رو هم به کاربر سرورش و هر دو کاربر بدون اینکه کار هم دیگه براشون ایجاد اخلال کنه به فعالیتشون ادامه میدن
میخوام لطفا راهنماییم کنین چطور میتونم دقیقا همین کار رو با سیستم دیگه انجام بدم؟

پیشاپیش از شما بابت راهنماییتون تشکر میکنم :11():

سلام

من متوجه منظور شما نشدم . فکر میکنم در انجمن هایی که به صورت اختصاصی روی شبکه کار میکنند بهتر به نتیجه برسید .

Mehrdad.A 88
02-06-21, 17:54
شما باید دو تا user account بسازی،به طور طبیعی یکی Admin هست که (که کاربر پشت سرور استفاده میکنه)، یکی دیگه رو هم اگر Active directory نداری میتونی از این مسیر درست کنی:

right click on start menu > computer management > local users and computer > users

برای user ساخته شده remote access باید فعال بشه، همچنین role های مورد نیاز هم باید نصب بشه، بلدی ؟

vexel
02-06-21, 22:19
سلام

من متوجه منظور شما نشدم . فکر میکنم در انجمن هایی که به صورت اختصاصی روی شبکه کار میکنند بهتر به نتیجه برسید .

سلام
خیلی متشکرم

شما باید دو تا user account بسازی،به طور طبیعی یکی Admin هست که (که کاربر پشت سرور استفاده میکنه)، یکی دیگه رو هم اگر Active directory نداری میتونی از این مسیر درست کنی:

right click on start menu > computer management > local users and computer > users

برای user ساخته شده remote access باید فعال بشه، همچنین role های مورد نیاز هم باید نصب بشه، بلدی ؟
سلام
خیلی ممنونم
از قسمت بولد شده نه متاسفانه چیزی نمیدونم

Mehrdad.A 88
03-06-21, 12:09
سلام
خیلی متشکرم

سلام
خیلی ممنونم
از قسمت بولد شده نه متاسفانه چیزی نمیدونم

اول به ip ثابت نیاز داری که باید از isp بخری، دوم باید رول remote desktop services رو نصب کنی که بشه از راه دور ریموت زد، سوم user رو که ساختی تو قسمت properties سربرگ member of میری و گروه remote desktop users رو اضافه میکنی.

امیدوارم به طور خلاصه خوب توضیح داده باشم