ورود

مشاهده نسخه کامل : ارتقا لب تاب لنوو z500 i5

Arsalan157
31-05-21, 20:18
دوستان سلام . من تپی المان هستم و دسترسی به قطعات دارم . لپتابم سرعتش خیلی اومده پایین و میخوام ارتقاش بدم . عکس های .cpuz هم گذاشتم . کسی میتونه کمکم کنه که چه قطعانی با چه مشخصاتی و چه مارکی میتونم بخرم؟
Only the registered members can see the link

Arsalan157
31-05-21, 20:30
Only the registered members can see the link[/QUOTE]

AMD>INTEL
01-06-21, 09:47
Only the registered members can see the link[/QUOTE]

سلام لطفا حجم عکس ها را کم کنید . اینطوری عکس گرفتن از صفحه اشتباهه هم پدر اینترنت ما در میاد هم عکس کیفیت ندارن
عکس از cpu-z قسمت spd-memory
کانفیگ دستگاه هم قید کنید .
کاهش سرعت عموما به خاطر کندی هارد است . شات بنچمارک با hd-tune اضافه شود
میتونید یک ssd 512 گیگ به جای هارد استفاده کنید .
رم هم دو اسلات رم 8 گیگ باس 1600 میتونی نصب کنی .
با توجه به عکس ها فکر کنم یک 4 گیگ و یک 2 گیگ داری
که باید این دو رم را با دو 8 گیگ تعویض کنید
سامسونگ یا هاینیکس فکر کنم بتونی تهیه کنید .

Arsalan157
01-06-21, 21:24
imgtopdf_01062021071706.pdf - یو آپلود (Only the registered members can see the link)
اول سلام دوست عزیز . مرسی که اهمیت دادی و کامل نوشتی. ببخشید بابت عکسا . تمامشو به اضافه کاستی هاش pdf کردم . فقط چون من خیلی وارد نیستم (شات بنچمارک با hd-tune اضافه شود) اینو نفهمیدم . و اینکه رم ddr3 باید بگیرم؟ چهمدلی دقیقا؟ من با لپتاب زیاد کار نمیکنم . 90 درصد فیلم میبینم. به نظرت ارتقا رم اونقدری به کارم میاد؟ . به نظرت اگر به جای هار خودم یه 512 ssd بندازم بهتره یا هارد خودمو بزارم جای cd rom یهدونه ssd اضافه کنم ؟ اخه سیدی رامم یعضی وقتا کار میکنه یعضی وقتا نه . نمیدونم چه مرگشه. اینجام کسی زبونمو نمیفهمه زیاد میگن یه لپتاب نو بخر 🤣. مارک ssd خوب هم بگی ممنون. میشم . ببخشبد این همه نوشتم

AMD>INTEL
02-06-21, 10:24
imgtopdf_01062021071706.pdf - یو آپلود (Only the registered members can see the link)
اول سلام دوست عزیز . مرسی که اهمیت دادی و کامل نوشتی. ببخشید بابت عکسا . تمامشو به اضافه کاستی هاش pdf کردم . فقط چون من خیلی وارد نیستم (شات بنچمارک با hd-tune اضافه شود) اینو نفهمیدم . و اینکه رم ddr3 باید بگیرم؟ چهمدلی دقیقا؟ من با لپتاب زیاد کار نمیکنم . 90 درصد فیلم میبینم. به نظرت ارتقا رم اونقدری به کارم میاد؟ . به نظرت اگر به جای هار خودم یه 512 ssd بندازم بهتره یا هارد خودمو بزارم جای cd rom یهدونه ssd اضافه کنم ؟ اخه سیدی رامم یعضی وقتا کار میکنه یعضی وقتا نه . نمیدونم چه مرگشه. اینجام کسی زبونمو نمیفهمه زیاد میگن یه لپتاب نو بخر . مارک ssd خوب هم بگی ممنون. میشم . ببخشبد این همه نوشتم

سلام اگر بودجه داری یک ssd 1 ترا تهیه کن . نیاز به گذاشتن هارد هم نیست چون هاردی که کند شده فایده ندارد
حافظه SSD هم برندی ای دیتا یا ساموسنگ تهیه کنید . سامسونگ 870 EVO
رم هم
دو ماجو 8 گیگ DDR3 لپتاپی باس 1600

AMD>INTEL
02-06-21, 11:32
سلام اگر بودجه داری یک ssd 1 ترا تهیه کن . نیاز به گذاشتن هارد هم نیست چون هاردی که کند شده فایده ندارد
حافظه SSD هم برندی ای دیتا یا ساموسنگ تهیه کنید . سامسونگ 870 EVO
رم هم
دو ماجو 8 گیگ DDR3 لپتاپی باس 1600

نمونه رم

24425

Arsalan157
02-06-21, 22:05
دوست عزیز واقعا ممنونم ازت . خیلی توضیحات عالی بود . نمیدونم چجوری ازت تشکر کنم. خیلی لطف کردی . ممنون .

Arsalan157
05-06-21, 21:15
دوست عزیز مجددا سلام . ببخشبد من خیلی سوال میپرسم. میخواستم بدونم اگر که من یک هارد ssd. 250 بگیرم و یدونه csddy hdd که میخوره جای cd rom بگیرم و اینطوری جای سی دی رام به لپتابم اضافش کنم که هم هارد یک ترا بایت خودمو داشته باشم هم این هارد جدیدو که ویندوز رو روش بریزم جواب میده؟ به نظرت اوصولی هست؟ یا بهتره همون ssd یک ترا رو بگیرم و بزارم جای هار اصلی و هارد اصلی رو بندارم دور؟

Arsalan157
05-06-21, 21:36
یک سوال دیگه اینکه هارد sata 3. باید بگیرم دیگه؟ 2 نیستش که؟

AMD>INTEL
06-06-21, 08:41
دوست عزیز مجددا سلام . ببخشبد من خیلی سوال میپرسم. میخواستم بدونم اگر که من یک هارد ssd. 250 بگیرم و یدونه csddy hdd که میخوره جای cd rom بگیرم و اینطوری جای سی دی رام به لپتابم اضافش کنم که هم هارد یک ترا بایت خودمو داشته باشم هم این هارد جدیدو که ویندوز رو روش بریزم جواب میده؟ به نظرت اوصولی هست؟ یا بهتره همون ssd یک ترا رو بگیرم و بزارم جای هار اصلی و هارد اصلی رو بندارم دور؟

ssd یک ترا بگرید و خیال خودتون راراحت کنید
ssd ساتا روی سیستم شما کار میکند .