یه سیستم هست که زیاد قوی نیست و بی دلیل خاموش میشد به طوری که انگار از برق میکشیش، بعد از عیب یابی چند ساعته فهمیدم که cpu ش بیش از حد داغ میکنه و سیستم برای جلوگیری از خرابی خاموش میشه
حالا مشکلی که هست اینه که رندوم هست یعنی یه بار فیلم میزاری دما نهایت ۶۰ میشه و یه بار همون فیلم رو میزارم میره ۱۰۰ .
توی power option قسمت maximum CPU usage رو هم آوردم پایین ولی تاثیری نداشت
توی بایوس هم تنظیماتی ندیدم که CPU رو محدود کنم.
خنک کننده CPU هم استوک هست.
AMD>INTEL
23-05-21, 17:40
سلام
یه سیستم هست که زیاد قوی نیست و بی دلیل خاموش میشد به طوری که انگار از برق میکشیش، بعد از عیب یابی چند ساعته فهمیدم که cpu ش بیش از حد داغ میکنه و سیستم برای جلوگیری از خرابی خاموش میشه
حالا مشکلی که هست اینه که رندوم هست یعنی یه بار فیلم میزاری دما نهایت ۶۰ میشه و یه بار همون فیلم رو میزارم میره ۱۰۰ .
توی power option قسمت maximum CPU usage رو هم آوردم پایین ولی تاثیری نداشت
توی بایوس هم تنظیماتی ندیدم که CPU رو محدود کنم.
خنک کننده CPU هم استوک هست.
سلام
مشخصات سیستم
پردازنده+مادربرد + خنک کننده
خمیر حرارتی از چی استفاده کردید . اینطور تاپیک غیر از مطرح کردن مشکل باید اطلاعات و شرح کامل اضافه شود .
با تنظیمات بایوس کاری نمیشه کرد . باید مشکل رو اساسی حل کرد .
vardipoor.m
23-05-21, 20:08
خنک کننده ی خود cpu شرکتی هست
و خمیر هم معمولی هست همین hy510
24400این مشخصاتش
AMD>INTEL
23-05-21, 20:35
خمیر حرارتی که نوشتید کیفیت لازم رو نداره و باعث افزایش حرارت میشه . فن هم اگر گرد و خاک داره باید باز بشه و تمیز بشه .
vardipoor.m
23-05-21, 21:00
Gt4 premium هم دارم امتحان میکنم دوباره میام اطلاع میدم ولی فکر نکنم رفع بشه
AMD>INTEL
23-05-21, 22:14
Gt4 premium هم دارم امتحان میکنم دوباره میام اطلاع میدم ولی فکر نکنم رفع بشه
دو حالت داره. فن هم باید سرویس بشه .
اون خمیر که نوشته بودید . خیمر دندان انتقال حرارتی بهتری دارد .
1-فن خرابه
2-خمیر خوب نیست
vardipoor.m
31-05-21, 23:34
جناب amd سلام دوباره
آقا ظاهرا درست شد من خودم شک کرده بودم اما گرم شدن رندوم منو به اشتباه انداخت. :1. (29):
یه سوال دیگه دارم یه خمیر خوب که ارزون باشه معرفی میکنید؟ الان gt4 قیمتش حدود 300 هست. یه کم ارزونتر میخوام، یه چیزی باشه که نسبت به قیمتش خوب باشه.
ممنون از راهنماییتون:give_rose:
AMD>INTEL
01-06-21, 09:49
جناب amd سلام دوباره
آقا ظاهرا درست شد من خودم شک کرده بودم اما گرم شدن رندوم منو به اشتباه انداخت. :1. (29):
یه سوال دیگه دارم یه خمیر خوب که ارزون باشه معرفی میکنید؟ الان gt4 قیمتش حدود 300 هست. یه کم ارزونتر میخوام، یه چیزی باشه که نسبت به قیمتش خوب باشه.
ممنون از راهنماییتون:give_rose:
سلام
دنبال ارزونتر نباشید . خمیر ها تا زیر 100 تومن کیفیت لازم برای پردازنده ها جدید و gpu ندارند . یک خمیر خوب بگیر تا چند سال میتونید استفاده کنید . اگر در جای خنک و تاریک نگهداری شود .