سلام با توجه به اینکه توان نوتوس۴۰۰ در سایت گرین ۱۶۰ وات نوشته شده و پردازندههای 9700k و 9900k توانشون ۹۵ وات هست به نظرتون استفاده از این فن برای این پردازنده ها چطور جواب میده؟
داغ میکنن،یه کولر معمولی روبه پایینه برای این پردازنده ها،خوبه یا کلا خنکشون میکنه؟
اگه کسی برای همچین پردازنده هایی استفاده کرده ممنون میشم تجربشو بگه
AMD>INTEL
23-05-21, 11:27
سلام با توجه به اینکه توان نوتوس۴۰۰ در سایت گرین ۱۶۰ وات نوشته شده و پردازندههای 9700k و 9900k توانشون ۹۵ وات هست به نظرتون استفاده از این فن برای این پردازنده ها چطور جواب میده؟
داغ میکنن،یه کولر معمولی روبه پایینه برای این پردازنده ها،خوبه یا کلا خنکشون میکنه؟
اگه کسی برای همچین پردازنده هایی استفاده کرده ممنون میشم تجربشو بگه
سلام
نوتوس کاملا توانایی خنکسازی این پردازنده ها را دارد .بدون مشکل و با دمای عالی
a27f87
23-05-21, 11:53
حتی در لود ۱۰۰درصد؟
میشه بپرسم پس چرا بعضیا اصرار دارن که از کولر مایع استفاده بشه؟ چون نسبت به نوتوس قیمتاشون خیلی بالاست
یه سوال فراموش کردم بپرسم اینه که نوتوس ۴۰۰ تو کیس استرایکر گرین جا میشه به راحتی؟
AMD>INTEL
23-05-21, 12:59
حتی در لود ۱۰۰درصد؟
میشه بپرسم پس چرا بعضیا اصرار دارن که از کولر مایع استفاده بشه؟ چون نسبت به نوتوس قیمتاشون خیلی بالاست
یه سوال فراموش کردم بپرسم اینه که نوتوس ۴۰۰ تو کیس استرایکر گرین جا میشه به راحتی؟
کی اصرار داره واترکولینگ نصب بشه !!؟؟ .مهم اینه که این خنک کننده میتونه حرارت پردازنده را کاهش بدهد .
بله نصب میشه .
a27f87
23-05-21, 14:04
منظورم بعضی از سایتهای بررسی بوده که قبلا دیدم. ممنون از جوابتون
a27f87
26-06-21, 22:49
سلام من نوتوس ۴۰۰ نصب کردم اما اصلا با نوتوس ۲۰۰ فرقی نداشت برای i5-8400 دما کمتر که نشد یکمم بیشتر شد. حداقل دما یکی دو درجه بیشتر شد و حداکثر دما هم تفاوتی نداشت در لود صد درصد!(انتظار داشتم حداقل چند درجه کمتر بشه)
نمیدونم مشکل از کجاست چون خمیر سیلیکون هم بهترین مارک بازار استفاده کردم که کولرمستر بود.
AMD>INTEL
27-06-21, 09:39
سلام من نوتوس ۴۰۰ نصب کردم اما اصلا با نوتوس ۲۰۰ فرقی نداشت برای i5-8400 دما کمتر که نشد یکمم بیشتر شد. حداقل دما یکی دو درجه بیشتر شد و حداکثر دما هم تفاوتی نداشت در لود صد درصد!(انتظار داشتم حداقل چند درجه کمتر بشه)
نمیدونم مشکل از کجاست چون خمیر سیلیکون هم بهترین مارک بازار استفاده کردم که کولرمستر بود.
سلام
این خیلی عجیبه با شرکت گرین و بخش R&D تماس بگیرید .
a27f87
27-06-21, 12:09
یعنی باید هم دمای بیکاری هم دمای لود صددرصد چقد پایینتر از نوتوس ۲۰۰ باشه؟
AMD>INTEL
27-06-21, 12:28
یعنی باید هم دمای بیکاری هم دمای لود صددرصد چقد پایینتر از نوتوس ۲۰۰ باشه؟
حداقل 6 تا 7 درجه کمتر باشه . غیر از این یا خنک کننده اشتباه نصب شده یا خمیر فاسده یا مشکلی در خنک کننده است .
a27f87
28-06-21, 17:19
با شرکت گرین که تماس گرفتم گفتن که چون دمای محیط یکم زیاد شده ممکنه دلیلش این باشه یا چون روی حالت pwm هست. فن رو از روی حالت خودکار برداشتمش و گذاشتم روی ۱۰۰درصد اما دما تغییر نکرد.از خمیر سیلیکون و روش نصب مطمئنم. البته تو اتاق الان کولر روشن نیست و نسبت به زمستون خوزستان چند درجه دما بالاتره.ممکنه دلیلش همین باشه؟
اگه خود خنک کننده مشکل داشته باشه چطور میشه تشخیص داد چون داره مرتب کار میکنه و حداقل از نظر ظاهری سالمه!
AMD>INTEL
28-06-21, 18:27
با شرکت گرین که تماس گرفتم گفتن که چون دمای محیط یکم زیاد شده ممکنه دلیلش این باشه یا چون روی حالت pwm هست. فن رو از روی حالت خودکار برداشتمش و گذاشتم روی ۱۰۰درصد اما دما تغییر نکرد.از خمیر سیلیکون و روش نصب مطمئنم. البته تو اتاق الان کولر روشن نیست و نسبت به زمستون خوزستان چند درجه دما بالاتره.ممکنه دلیلش همین باشه؟
اگه خود خنک کننده مشکل داشته باشه چطور میشه تشخیص داد چون داره مرتب کار میکنه و حداقل از نظر ظاهری سالمه!
خنک کننده اگر مشکل داشته باشه دما خیلی بالاتره . عکس از حالت نصب بگیرید تا بررسی کنم . من بر عکس شما از خمیر استفاده شده مطمئن نیستم .
a27f87
29-06-21, 00:01
خمیر سیلیکون حدود پنج شش ماه قبل طیق سوالی که همینجا پرسیدم گرفتم. coolermaster mastergel pro2 فکر نکنم تو این مدت فاسد شده باشه
a27f87
29-06-21, 00:04
فن رو در پایین ترین جای ممکن نصب کردم چون تو دفترچه راهنما گفته بود. هرچند بالاتر هم تست کردم و تفاوتی نداشت
AMD>INTEL
29-06-21, 08:47
فن رو در پایین ترین جای ممکن نصب کردم چون تو دفترچه راهنما گفته بود. هرچند بالاتر هم تست کردم و تفاوتی نداشت
فن پشت کیس را در حالت تخلیه بگذارید تا دمای کیس رو خالی کنه . چون الان در حالت باد زدن هست . فن خود خنک کننده پردازنده هم تو این زاویه که عکس گرفتید درست نصب شده .
a27f87
26-07-21, 01:12
سلام وقتی کیس رو در مکان دیگه تقریبا جلوی کولرگازی گذاشتم چند درجه از حالت قبلش خنکتر شد به نظرم مشکل از دمای محیط بوده
AMD>INTEL
26-07-21, 08:26
سلام وقتی کیس رو در مکان دیگه تقریبا جلوی کولرگازی گذاشتم چند درجه از حالت قبلش خنکتر شد به نظرم مشکل از دمای محیط بوده