سلام خدمت همه متخصصان عزیز
قبل اینکه سوال مطرح کنم اول بگم که مشخصات سیستم چیه و بعد خدمتتون بگم مشکل چیه
خدمتتون بگم که من یه مادربورد Asus z390 p prime دارم و پردازنده core i9 9900k هست و خنک کنندش هم green notus 400 هست و خمیر درجه یک دیپ کول بهش زدم
و کیس هم سیلور استون fara b1 pro هست که ۳ فن در جلو هوا رو به داخل سیستم یکی در عقب هوا رو به بیرون و دو فن در بالا به ترتیب از جلو هوا را به داخل و عقبی هوارو به بیرون میده و دور تمام فن ها ۱۴۰۰ هست و فن پردازنده هم تو آخرین سرعت ۲۰۰۰ دور تنظیم کردم مداوم کار کنه ولی مشکلی که دارم وقتی تو بازی های سنگین میرم دمای پردازنده رو که چک میکنم از ۸۰ تا ۹۰ درجه داغ میشه و بگم که گرافیک هم فقط ۶۰ درجس و بیشتر نمیشه
سوال اول اینه که این دما نرماله یا خیلی بالاس
سوال دوم اینه که چطور باید این مشکل رو حل بکنم
پیشنهاد نرم افزاری و سخت افزاری هرچی که هست بفرمایید
بسیار ممنون
AMD>INTEL
18-05-21, 10:02
سلام خدمت همه متخصصان عزیز
قبل اینکه سوال مطرح کنم اول بگم که مشخصات سیستم چیه و بعد خدمتتون بگم مشکل چیه
خدمتتون بگم که من یه مادربورد Asus z390 p prime دارم و پردازنده core i9 9900k هست و خنک کنندش هم green notus 400 هست و خمیر درجه یک دیپ کول بهش زدم
و کیس هم سیلور استون fara b1 pro هست که ۳ فن در جلو هوا رو به داخل سیستم یکی در عقب هوا رو به بیرون و دو فن در بالا به ترتیب از جلو هوا را به داخل و عقبی هوارو به بیرون میده و دور تمام فن ها ۱۴۰۰ هست و فن پردازنده هم تو آخرین سرعت ۲۰۰۰ دور تنظیم کردم مداوم کار کنه ولی مشکلی که دارم وقتی تو بازی های سنگین میرم دمای پردازنده رو که چک میکنم از ۸۰ تا ۹۰ درجه داغ میشه و بگم که گرافیک هم فقط ۶۰ درجس و بیشتر نمیشه
سوال اول اینه که این دما نرماله یا خیلی بالاس
سوال دوم اینه که چطور باید این مشکل رو حل بکنم
پیشنهاد نرم افزاری و سخت افزاری هرچی که هست بفرمایید
بسیار ممنون
سلام این مورد من پیشنهاد میکنم حتما برای بررسی خنک کننده با بخش r&d گرین تماس بگیرید تا خنک کننده شما تست شود .من سعی میکنم برای پاسخ به این دوستان خبر بدم .
اپدیت :
از خمیر حرارتی خود بسته خنک کننده هم استفاده کنید ببنید نتیجه تغییری میکند یا نه ؟
حتما یک عکس از حالت نصب شده خنک کننده بگذارید .
mohsen.nmz
19-05-21, 00:28
ممنون از پاسخگویی و پیگیری
خمیر خود گرین رو اول استفاده کردم و دما همین جور بالا بود و بعد خمیر دیپ کول z9 استفاده کردم باز هم همین جوری بالاست
البته تو بازی های سنگین جهان باز مثل اساسین کرید دما خیلی بالا میره وگرنه بازی های دیگه اینجوری نیست
و اینکه من تو نرم افزار اینتل اکسترم استرس تست گرفتم دما تا ۹۵ میرفت
عکس های ستاپ هم پیوست شد
24396
24397
AMD>INTEL
19-05-21, 08:41
خمیر خود گرین رو اول استفاده کردم و دما همین جور بالا بود و بعد خمیر دیپ کول z9 استفاده کردم باز هم همین جوری بالاست
البته تو بازی های سنگین جهان باز مثل اساسین کرید دما خیلی بالا میره وگرنه بازی های دیگه اینجوری نیست
عکس های ستاپ هم پیوست شد
24396
24397
خواهش میکنم
پیشنهاد با بخش R&D گرین تماس بگیرید و هماهنگ کنید برای تست خنک کننده
Mahdi_Moosavi
19-05-21, 10:18
سلام. ابتدا بایوس مادربرد رو به آخرین نسخه بروزرسانی کنید و در حالتی که تنظیمات بایوس در حالت پیش فرض هست مجدد تست کنید.
majnoun1
24-05-21, 09:24
عکس های ستاپ هم پیوست شد
24396
24397
اگه درست به عکس نگاه کنید مشخصه که خنک کننده آسیب دیده
24402
AMD>INTEL
24-05-21, 11:05
اگه درست به عکس نگاه کنید مشخصه که خنک کننده آسیب دیده