یه سیستم میخواستم جمع کنم کیس و قطعات بجز مانیتور و موس و کیبور بشه حدودا 30 تومن
كاربرد سيستم براي وب گردي و برنامه نويسي و طراحي و رندرينگ معمولي (نه خيلي حرفه اي و خفن) ولي سرعت بالا خيلي برام مهمه
- ميخوام cpu اينتل باشه، كارت گرافيك خفن فعلا نميخوام هزينه كنم ولي قطعات طوري باشه كه قابل نصب گرافيك در اينده باشه
- سه مانيتور به كيس قراره وصل بشه، گرافيك ارزون كه فعلا اين قابليت رو فراهم كنه و در اينده جايگزين بشه ميخوام
- زيبايي كيس و rgb بودن قطعات برام اهميت داره
و سوال اینکه pcie4 چقدر مهمه که توی مادربورد ساپورت بشه؟ از ديد آينده و قابليت ارتقا قطعات میپرسم. اخه يهو قيمتش خيلي تغيير ميكنه
ممنون میشم نظراتتون رو بگید
AMD>INTEL
05-05-21, 19:46
سلام
برای pcie 4 و فعالسازی اون نیاز به پردازنده های نسل 11 دارید .کمی صبر کنید که در ایران توزیع شود .
به نظرم چند هفته صبر کنید تا هم مادربرد مناسب و هم پردازنده موجود شود بعد لیست میکنم .
البته میتونید پردازنده نسل 10 بگیرید و در آینده به نسل 11 ارتقا بدید .
پردازنده core i9 10700k
مادربرد ASUS TUF GAMING Z590
رم TeamGroup XTREEM ARGB 16GB 8GBX2 3200MHz CL16
ADATA SWORDFISH PCIe M.2 2280 500GB Gen3x4 SSD
HDD 2TB WD BLUE
CASE GREEN GRIFFIN G2 ARGB
پاور GREEN GP700B-HP EVO 700W
خنک کننده پردازنده نوتوس 400
البته احتمال داره خود مادربرد به دلیل پردازنده انتخابی هم دو تا سه تا را پشتیبانی کنه قبل از خرید گرافیک تست کنید .
sundivider
08-05-21, 15:09
سلام
برای pcie 4 و فعالسازی اون نیاز به پردازنده های نسل 11 دارید .کمی صبر کنید که در ایران توزیع شود .
به نظرم چند هفته صبر کنید تا هم مادربرد مناسب و هم پردازنده موجود شود بعد لیست میکنم .
البته میتونید پردازنده نسل 10 بگیرید و در آینده به نسل 11 ارتقا بدید .
پردازنده core i9 10700k
مادربرد ASUS TUF GAMING Z590
رم TeamGroup XTREEM ARGB 16GB 8GBX2 3200MHz CL16
ADATA SWORDFISH PCIe M.2 2280 500GB Gen3x4 SSD
HDD 2TB WD BLUE
CASE GREEN GRIFFIN G2 ARGB
پاور GREEN GP700B-HP EVO 700W
خنک کننده پردازنده نوتوس 400
البته احتمال داره خود مادربرد به دلیل پردازنده انتخابی هم دو تا سه تا را پشتیبانی کنه قبل از خرید گرافیک تست کنید .
ممنون ولی مهمترین سوالاتم رو جواب ندادید:
- سه مانيتور به كيس قراره وصل بشه، گرافيك ارزون كه فعلا اين قابليت رو فراهم كنه و در اينده جايگزين بشه ميخوام
- زيبايي كيس و rgb بودن قطعات برام اهميت داره. واتر کولینگ خوبه یا برای این سیستم air جواب میده و چه مدلی برای فن مناسبه
- خودم این قطعات رو انتخاب کردم. ممنون میشم نظر بدین:
پردازنده مرکزی اینتل سری Comet Lake مدل Core i7-10700k
ASUS ROG STRIX Z590-A GAMING WIFI
رم دسکتاپ DDR4 دو کاناله 3200 مگاهرتز CL16 جی اسکیل مدل Trident Z Royal Gold ظرفیت 16 گیگابایت
اس اس دی اینترنال سامسونگ مدل 980 pro ظرفیت 250 گیگابایت
کیس کامپیوتر Thermaltake H200 TG Snow RGB CA-1M3-00M6WN-00
Cooler master MWE Gold 650 Full Modular
AMD>INTEL
08-05-21, 19:04
ممنون ولی مهمترین سوالاتم رو جواب ندادید:
- زيبايي كيس و rgb بودن قطعات برام اهميت داره. واتر کولینگ خوبه یا برای این سیستم air جواب میده و چه مدلی برای فن مناسبه
- خودم این قطعات رو انتخاب کردم. ممنون میشم نظر بدین:
پردازنده مرکزی اینتل سری Comet Lake مدل Core i7-10700k
ASUS ROG STRIX Z590-A GAMING WIFI
رم دسکتاپ DDR4 دو کاناله 3200 مگاهرتز CL16 جی اسکیل مدل Trident Z Royal Gold ظرفیت 16 گیگابایت
اس اس دی اینترنال سامسونگ مدل 980 pro ظرفیت 250 گیگابایت
کیس کامپیوتر Thermaltake H200 TG Snow RGB CA-1M3-00M6WN-00
Cooler master MWE Gold 650 Full Modular
جواب دادم متاسفانه شما ملاحظه نکردید در پست قبلی توضیح دادم .
1- خود پردازنده که خروجیش روی مادربرد هست سه تا خروجی همزمان میده . اگر میخواهید گرافیک مجزا بخرید 1030 gt
کاملا جوابگو هست ایر کولر . به جای توجه به rgb به کارایی توجه کنید
پاور گرین که نوشتم کیفیت خوب و گارانتی بسیار بهتری دارد .
قطعاتی که انتخاب کردید هم مناسبه .
sundivider
08-05-21, 20:40
جواب دادم متاسفانه شما ملاحظه نکردید در پست قبلی توضیح دادم .
1- خود پردازنده که خروجیش روی مادربرد هست سه تا خروجی همزمان میده . اگر میخواهید گرافیک مجزا بخرید 1030 gt
کاملا جوابگو هست ایر کولر . به جای توجه به rgb به کارایی توجه کنید
پاور گرین که نوشتم کیفیت خوب و گارانتی بسیار بهتری دارد .
قطعاتی که انتخاب کردید هم مناسبه .