ورود

مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای خرید vps

Mehrdad.A 88
24-04-21, 16:02
درود

از سایت berbidserver یم vps گرفتم (سرور آلمان، 2 هسته، 4 گیگ رم و 35 گیگ ssd) ولی خیلی کند هست و برنامه ها با تاخیر اعصاب خورد کنی اجرا میشه، آیا دوستان دارن oversell میکنن و بیش از ظرفیت سرور ماشین مجازی میفروشن ؟

یک سایت قابل اعتماد معرفی کنید لطفا

AMD>INTEL
24-04-21, 20:06
درود

از سایت berbidserver یم vps گرفتم (سرور آلمان، 2 هسته، 4 گیگ رم و 35 گیگ ssd) ولی خیلی کند هست و برنامه ها با تاخیر اعصاب خورد کنی اجرا میشه، آیا دوستان دارن oversell میکنن و بیش از ظرفیت سرور ماشین مجازی میفروشن ؟

سلام

این مورد را از جایی که خرید کردید اگر پشتیبانی دارد مطرح کنید . شاید به دلیل مشخصات و شاید هم مشکلی فنی وجود دارد .

- - - Updated - - -

درود

سلام

این مورد را از جایی که خرید کردید اگر پشتیبانی دارد مطرح کنید . شاید به دلیل مشخصات و شاید هم مشکلی فنی وجود دارد .

Mehrdad.A 88
25-04-21, 08:30
سلام

میگن ریست کن درست میشه ! یک بار هم سرخود نسخه سرور 2012 رو نصب کرده بودن واسه همین مسئله سرعت که طبیعتا تاثیری نداشت.

AMD>INTEL
25-04-21, 09:23
میگن ریست کن درست میشه ! یک بار هم سرخود نسخه سرور 2012 رو نصب کرده بودن واسه همین مسئله سرعت که طبیعتا تاثیری نداشت.

فکر میکنم به خاطر مشخصات و کند بودن سرور است .کار خاصی نمیشه کرد .

Mehrdad.A 88
25-04-21, 22:58
فکر میکنم به خاطر مشخصات و کند بودن سرور است .کار خاصی نمیشه کرد .

درسته، دیگه رفتم ارزون ترین vps که پیدا میشد رو گرفتم چی انتظاری میشه داشت :1. (26):

AMD>INTEL
26-04-21, 09:42
درسته، دیگه رفتم ارزون ترین vps که پیدا میشد رو گرفتم چی انتظاری میشه داشت :1. (26):

دقیقا ارزونترین یعنی معایب بیشتر و دردسرهای بیشتر و امنیت کمتر

Mehrdad.A 88
26-04-21, 20:31
دقیقا ارزونترین یعنی معایب بیشتر و دردسرهای بیشتر و امنیت کمتر

آره ولی خوب اولین بار بود vps گرفتم، دیگه باید امتحان کنی تا وضعیت دستت بیاد