PDA

مشاهده نسخه کامل : تصویر ندادن سیستم بعد از آپدیت بایوس

mohsen.nmz
13-04-21, 04:06
سلام
من یه عدد مادربورد گیگابایت b75m-d3v دارم که اقدام به آپدیت بایوس از طریق خود سایت رسمی کردم و دقیقا همون ورژن خود مادربورد رو فلش کردم
و آپدیت با موفقیت انجام شد ولی وقتی سیستم ری استارت شد صفحه آبی اومد خاموش شد و دیگه وقتی روشن شد فقط فنها روشن میشن و بعد 5 ثانیه خاموش میشن و دوباره روشن میشن این روند ادامه داره و تصویری نمیاد
فقط بگم که قبل این سیستم چند سالی روشن و سالم بود و به هیچ قطعه ای دست نزدم
از روش های پست های دیگه مبنی بر اینکه بایوس ریکاوری کنم هم امتحان کردم ولی موفق نشدم
از روش نگرداشتن دکمه ها و یا کلیر کردن CMOS هیچ کدوم جواب نداد
لطفا روش های دیگرو راههنمایی کنید

AMD>INTEL
13-04-21, 09:50
سلام

روش های زیر را انجام بدید نشد . باید ببرید برای پروگرام بایوس پیش تعمیرکار

روش 1
1-سیستم رو خاموش کنید .
2-با نگاه داشتن کلید روشن شدن کیس باعث بشید سیستم دوباره خاموش بشه .
3-دوباره سیستم روشن کنید میبینید که بایوس بکاپ در حال پروگرام بایوس اصلی هست .
روش دوم
1-سیستم رو خاموش کنید
2- کلید روشن و خاموش و ریست رو 10 ثانیه نگه دارید .بعد دستتون رو از روشون بردارید
3-بایوس بکاپ روشن به ریستور بایوس اصلی میکند
روش سوم
1-پایه های 1 و6 چیپ بایوس رو اتصال کوتاه کنید و از کسی بخواهید سیستم روشن کند . اتصال پایه های 1-6 رو رها کنید . صدای بوقی میشنوید و بایوس بکاپ بایوس اصلی رو پروگرام میکند .

mohsen.nmz
13-04-21, 12:56
با سلام ممنون از پاسخگویی
من عکس از چیپ بایوس گرفتم میشه توضیح بدید کدوم چیپ رو باید اتصال کوتاه کنم ( چیپ m یا b )
و اینکه ترتیب اعدادشون چطوری میشه که متوجه بشم کدوم ۱ هست و کدوم ۶
و در آخر اگر با این کار هم درست نشد با توجه به این که این مادربورد گارانتی نداره باید کجا ببرم برای پروگرام بایوس
2434324343

AMD>INTEL
13-04-21, 13:23
با سلام ممنون از پاسخگویی
من عکس از چیپ بایوس گرفتم میشه توضیح بدید کدوم چیپ رو باید اتصال کوتاه کنم ( چیپ m یا b )
و اینکه ترتیب اعدادشون چطوری میشه که متوجه بشم کدوم ۱ هست و کدوم ۶
و در آخر اگر با این کار هم درست نشد با توجه به این که این مادربورد گارانتی نداره باید کجا ببرم برای پروگرام بایوس
2434324343

روش های دیگر رو اول تست کنید .
روش اول و دوم
اون روش برای کاربران حرفه ای هست .باید پین اوت چیپ بایوس را داشته باشید .

mohsen.nmz
13-04-21, 13:38
روش های اول و دوم رو انجام دادم همچنان سیستم ریست میشود

AMD>INTEL
13-04-21, 13:45
روش های اول و دوم رو انجام دادم همچنان سیستم ریست میشود

باید چند مرتبه تست کنید . ببرید تعمیرگاه جایی که پرئگرام داشته باشند . اگر هم پیدا نکردی جایی پیدا کنید جای دو تا بایوس رو عوض کنند با هیتر