سلام و روز به خیرحدود یکی دو ماه قبل بعد از ریاستارت کردن سیستم این ارور به وجود اومد و امروز هم بعد از ریاستارت مجددا تکرار شد.از منوی بوت با زدن اولین گزینه درست شد اما دلیل به وجود اومدنش و روش درست برطرف کردنشو میتونید لطف کنید بگید. و اینکه آیا با تعویض ویندوز این مشکل برای همیشه از بین میره؟24339
AMD>INTEL
10-04-21, 10:04
سلام و روز به خیرحدود یکی دو ماه قبل بعد از ریاستارت کردن سیستم این ارور به وجود اومد و امروز هم بعد از ریاستارت مجددا تکرار شد.از منوی بوت با زدن اولین گزینه درست شد اما دلیل به وجود اومدنش و روش درست برطرف کردنشو میتونید لطف کنید بگید. و اینکه آیا با تعویض ویندوز این مشکل برای همیشه از بین میره؟24339
سلام
مشکل خاصی نبوده فقط . هاردی که برای بوت بوده جاش به عنوان بوت کننده ویندوز عوض شده
a27f87
06-05-21, 11:20
سلام دوبار ویندوز عوض کردم اما معلوم شد به خاطر اون نبوده الان هر روز یا هر دو روز یکبار موقع روشن کردن اینجوری میشه. به نظرتون دلیلش چی میتونه باشه
ویندوزم روی ssd نصبه و یه هارد ۳ترابایت سیگیت هم کنارشه.
تنها راهی که بلدم که موقتا رفعش کنم اینه که برم تو منوی save and settings مادربرد و restore default رو بزنم.
motherboard msi b360 gamin pro carbon
ssd nvme lexar
hdd 3tb seagate
AMD>INTEL
06-05-21, 12:32
سلام دوبار ویندوز عوض کردم اما معلوم شد به خاطر اون نبوده الان هر روز یا هر دو روز یکبار موقع روشن کردن اینجوری میشه. به نظرتون دلیلش چی میتونه باشه
ویندوزم روی ssd نصبه و یه هارد ۳ترابایت سیگیت هم کنارشه.
تنها راهی که بلدم که موقتا رفعش کنم اینه که برم تو منوی save and settings مادربرد و restore default رو بزنم.
motherboard msi b360 gamin pro carbon
ssd nvme lexar
hdd 3tb seagate
بایوس را اپدیت کنید . باتری مادربرد هم برای اطمینان و ذخیره اطلاعات بایوس تعویض کنید .
a27f87
06-05-21, 13:08
متوجه نشدم منظور از تعویض باتری چیه؟
بعد با برنامه live update خود شرکت msi میشه بایوس آپدیت کرد یا باید از سایتش دستی دانلود کنم؟
AMD>INTEL
06-05-21, 13:54
باتری سکه ای cr2032 مادربرد
بایوس هم از طریق m-flash
این هم لینک آموزش
آموزش اپدیت بایوس مادربردهای MSI با M-FLASH (Only the registered members can see the link)
فقط قبل از بایوس . احتمالا با تعویض بایوس cmos مشکل حل میشه . فقط باتری سکه ای cr2032 خوب بخرید مثل مکسل یا سونی
a27f87
06-05-21, 16:41
ممنون بایوس جدید تو سایت بود آپدیت کردم. تو دو سه روز آینده نتیجه رو میذارم که رفع شده یا نه
متاسفانه بازم همون جوری شد مخصوصا وقتی تو حالت اسلیپ بذارمش حتما اون صفحه سیاهه میاد.
تعویض cmos چیه؟ با اپدیت بایوس فرق داره؟
مادربرد چند ماهی گارانتی داره،اگه بیرون تعمیرش کنن گارانتیش باطل میشه یا نمیتونن تشخیص بدن که تعمیر شده؟
AMD>INTEL
07-05-21, 09:27
متاسفانه بازم همون جوری شد مخصوصا وقتی تو حالت اسلیپ بذارمش حتما اون صفحه سیاهه میاد.
تعویض cmos چیه؟ با اپدیت بایوس فرق داره؟
مادربرد چند ماهی گارانتی داره،اگه بیرون تعمیرش کنن گارانتیش باطل میشه یا نمیتونن تشخیص بدن که تعمیر شده؟
باتری مشخص روی مادربرد . نیاز به تعمیر ندارد .
یک باتری CR2032 تهیه کنید و تعویض کنید .
یک سرچ هم بزنید تعویض باتری CMOS ویدیو آموزشی هست براش
a27f87
07-05-21, 11:00
پس کار سختی نیست و تعمیرکار حرفهای لازم نداره.خیلی ممنون از شما.
اما یه سوال دیگه اینکه چرا اینجوری شده؟ به نظر شما این میتونه دلیلش باشه که چند بار با با پیچگوشتی به صورت دستی بایوس مادربرد ریست کردم؟
توی چنتا سایت خوندم که قبل از خارج کردن باتری مادربرد باید تنظیمات بایوس رو یاداشت کرد.آیا این کار لازمه؟یعنی بعد از تعویض باتری با restore default همه تنظیمات به حالت اولیه برنمیگرده؟
AMD>INTEL
07-05-21, 13:42
اما یه سوال دیگه اینکه چرا اینجوری شده؟ به نظر شما این میتونه دلیلش باشه که چند بار با با پیچگوشتی به صورت دستی بایوس مادربرد ریست کردم؟
توی چنتا سایت خوندم که قبل از خارج کردن باتری مادربرد باید تنظیمات بایوس رو یاداشت کرد.آیا این کار لازمه؟یعنی بعد از تعویض باتری با restore default همه تنظیمات به حالت اولیه برنمیگرده؟
مگه چند بار بایوس را با پیچ گوشتی ریست نکردید . این هم همونه فقط باید باتری تعویض میشه .دقیقا تنظیمات ریست میشه . پس فرقی بین تعویض باتری و CLEAR CMOS نیست .
- - - Updated - - -
مگه چند بار بایوس را با پیچ گوشتی ریست نکردید . این هم همونه فقط باید باتری تعویض میشه .دقیقا تنظیمات ریست میشه . پس فرقی بین تعویض باتری و CLEAR CMOS نیست .گاهی باتری نمیتونه تنظیمات را ذخیره کنه به خاطر همین تنظیم بوت اولیه بهم میخوره
a27f87
07-05-21, 14:44
ممنون بعد از تعویضش نتیجه رو میذارم
a27f87
11-05-21, 09:51
سلام من دوتا باتری دیگه براش گرفتم یکی که به اشتباه ۲۰۲۵ بود و دومی همون ۲۰۳۲ که گفتید. اما هیچکدوم بیشتر از یک شب دووم نداشتن.صبح که خواستم سیستمو روشن کنم باز همون صفحه میومد.
حالا با باتری فابریکش بعد ریستارت وارد میشد ولی با این باتریا اصلا سیستم بالا نمیاد.
الان بازم مشکل از باتریه؟ باتری دوم هم سونی بود
AMD>INTEL
11-05-21, 09:53
سلام من دوتا باتری دیگه براش گرفتم یکی که به اشتباه ۲۰۲۵ بود و دومی همون ۲۰۳۲ که گفتید. اما هیچکدوم بیشتر از یک شب دووم نداشتن.صبح که خواستم سیستمو روشن کنم باز همون صفحه میومد.
حالا با باتری فابریکش بعد ریستارت وارد میشد ولی با این باتریا اصلا سیستم بالا نمیاد.
باتری باید سالم باشه و 3 ولت باشه . دقیق تر توضیح بدید من دسترسی به سیستم شما ندارم اطلاعات باید دقیق ارائه کنید . اصلا نباید باتری 2025 رو نصب میکردید . چند بار هم تاکید کردم 2032
باتری باید 3 ولت و تاریخ مصرفش نگذتشه باشه .
- - - Updated - - -
باتری باید سالم باشه و 3 ولت باشه . دقیق تر توضیح بدید من دسترسی به سیستم شما ندارم اطلاعات باید دقیق ارائه کنید . اصلا نباید باتری 2025 رو نصب میکردید . چند بار هم تاکید کردم 2032
باتری باید 3 ولت و تاریخ مصرفش نگذتشه باشه .
بعد از پیش آمدن این حالت وارد بایوس بشید ببنید بوت به هم ریخته یا نه ؟
اگر باز تکرار شد باید با SSD دیگری تست کنید . شاید مشکل از SSD باشه
a27f87
11-05-21, 11:10
چجوری باید بفهمم بوت به هم ریخته یا نه؟
باز یه باتری جدید نصب کردم.چندبار خاموش کردم و ریستارت کردم بدون مشکل روشن شد.الان چه نتیجهای میشه گرفت؟
AMD>INTEL
11-05-21, 13:59
چجوری باید بفهمم بوت به هم ریخته یا نه؟
باز یه باتری جدید نصب کردم.چندبار خاموش کردم و ریستارت کردم بدون مشکل روشن شد.الان چه نتیجهای میشه گرفت؟
برای الویت بوت هم مشخصه باید ببنید ssd به عنوان بوت اول باشه .
نتیجه یعنی مشکل حل شده است .
a27f87
12-05-21, 14:37
انگار یه شب که بگذره مشکل پیدا میکنه!بازم که صبح روشن کردم همونجوری شد و اصلا وارد ویندوز نشد.
چه مشخصات یا عکسی لازمه بفرستم؟از کدوم قسمتا؟
AMD>INTEL
12-05-21, 15:28
انگار یه شب که بگذره مشکل پیدا میکنه!بازم که صبح روشن کردم همونجوری شد و اصلا وارد ویندوز نشد.
چه مشخصات یا عکسی لازمه بفرستم؟از کدوم قسمتا؟
شما ببنید بوت تغییری میکنه یانه . اگر SSD برای تو فرست بوت هست ببینی تغییر میکنه یا نه . احتمال داره ایراد از SSD باشه . که دیتکتت نمیشه
a27f87
12-05-21, 18:45
تو فرست بوت هم گذاشتمش فایده نداشت البته ممکنه خوب انجام نداده باشم.
تو کپی پیست و نصب ویندوز از ssd هیچ ایرادی نمیگیره یا موقع اجرای بازی و نرمافزار با این حال باز ممکنه خراب باشه؟
الان کیس دادم تعمیرکار ببینه منتظر میشم تا فردا ببینم جوابش چیه
AMD>INTEL
12-05-21, 18:48
تو فرست بوت هم گذاشتمش فایده نداشت البته ممکنه خوب انجام نداده باشم.
تو کپی پیست و نصب ویندوز از ssd هیچ ایرادی نمیگیره یا موقع اجرای بازی و نرمافزار با این حال باز ممکنه خراب باشه؟
الان کیس دادم تعمیرکار ببینه منتظر میشم تا فردا ببینم جوابش چیه
باید شخص وارد از نزدیک تست کنند . بوت شدن و نصب ویندوز فرق داره تا دیتکت شدن رندوم
a27f87
19-05-21, 13:04
یه چیزی که تازه متوجه شدم اینه که وقتی یه سختافزار از سیستم حذف یا بهش اضافه میکنم(مثلا قطع کردن کابل دی وی دی رام یا درآوردن و جازدن رم) بلافاصله برای یکی دوبار درست بوت میشه بدون اینکه من تنظیماتی انجام داده باشم و تفاوتش اینه که توی منوی بایوس برای ssd به اول اسمش عبارت windows 10 boot manager اضافه میشه اما وقتایی که بوت نمیشه فقط اسم ssd میاد.
معنیش میتونه این باشه که بوت ویندوز خرابه؟ اصولا بوت اگه مشکل داشته باشه بعد نصب ویندوز رفع میشه یا باقی میمونه؟
AMD>INTEL
19-05-21, 15:18
یه چیزی که تازه متوجه شدم اینه که وقتی یه سختافزار از سیستم حذف یا بهش اضافه میکنم(مثلا قطع کردن کابل دی وی دی رام یا درآوردن و جازدن رم) بلافاصله برای یکی دوبار درست بوت میشه بدون اینکه من تنظیماتی انجام داده باشم و تفاوتش اینه که توی منوی بایوس برای ssd به اول اسمش عبارت windows 10 boot manager اضافه میشه اما وقتایی که بوت نمیشه فقط اسم ssd میاد.
معنیش میتونه این باشه که بوت ویندوز خرابه؟ اصولا بوت اگه مشکل داشته باشه بعد نصب ویندوز رفع میشه یا باقی میمونه؟
حتما با ssd دیگه تست کنید و پایه های ssd اگر m.2 هست با مداد پاک کن تمیز کنید و دوباره نصب کنید . احتمال داره اس اس دی شما گاهی به صورت رندوم گاهی درست شناسایی نمیشه و الویت بوت بهم میخوره
a27f87
20-05-21, 01:16
دیگه تنها راهم استفاده از یه هارد دیگس. میگم چون ssd دیگه در دسترس ندارم اگه روی هارد دومم که هارد معمولیه ویندوز نصب کنم و بدون مشکل بالا بیاد معلوم میشه از ssd بوده؟ یا حتما باید روی یه ssd دیگه تست کنم؟
AMD>INTEL
20-05-21, 09:06
دیگه تنها راهم استفاده از یه هارد دیگس. میگم چون ssd دیگه در دسترس ندارم اگه روی هارد دومم که هارد معمولیه ویندوز نصب کنم و بدون مشکل بالا بیاد معلوم میشه از ssd بوده؟ یا حتما باید روی یه ssd دیگه تست کنم؟
فرقی نداره . اگر الویت بوت بهم نریزه یعنی مشکل از ssd
a27f87
20-05-21, 10:31
با این شرایط مطمئنا از باید از ssd باشه.ssd مارک lexar و تا سال ۲۰۲۲ گارانتی mit group داره.طبق تجربه شما به راحتی تعویض میکنن یا دردسر داره؟ و وقتی که زنگ زدم فقط بگم که ویندوز شناساییش نمیکنه کافیه یا چیز دیگه هم لازمه؟برای ارسالش باید کارت گارانتی و جعبه رو هم براشون بفرستم یا پیش خودم برای مدرک نگهدارم؟
چون تا حالا نیاز به استفاده از گارانتی پیدا نکردم اینا رو میپرسم.
AMD>INTEL
20-05-21, 11:26
با این شرایط مطمئنا از باید از ssd باشه.ssd مارک lexar و تا سال ۲۰۲۲ گارانتی mit group داره.طبق تجربه شما به راحتی تعویض میکنن یا دردسر داره؟ و وقتی که زنگ زدم فقط بگم که ویندوز شناساییش نمیکنه کافیه یا چیز دیگه هم لازمه؟برای ارسالش باید کارت گارانتی و جعبه رو هم براشون بفرستم یا پیش خودم برای مدرک نگهدارم؟
چون تا حالا نیاز به استفاده از گارانتی پیدا نکردم اینا رو میپرسم.
سلام
مشاهدات را به صورت کتبی ضمیمه کنید . بگید به صورت رندوم تو مرحله بوت شناسایی نمیشه .بله بسته بندی کامل ارسال شود . قبل از ارسال هم باهاشون تماس بگیرید
a27f87
20-05-21, 11:41
یعنی هیچی لازم نیست پیش خودم نگهدارم؟
و امیدی به تعویضش هست؟
AMD>INTEL
20-05-21, 13:21
یعنی هیچی لازم نیست پیش خودم نگهدارم؟
و امیدی به تعویضش هست؟
باید توضیحات کامل و شرح مشکل را ضمیمه کنید . بهتون قبض میدن . اون لوازمی که نیازه ارسال بشه همه میتونید تماس بگیرید و بپرسید
a27f87
22-05-21, 17:07
سلام جای ssd هارد گذاشتم مشکل کاملا رفع شد و معلوم شد همونطوری که گفته بودین ssd ایراد داشته.قراره امروز ارسالش کنم برای گارانتی.
AMD>INTEL
22-05-21, 19:21
سلام جای ssd هارد گذاشتم مشکل کاملا رفع شد و معلوم شد همونطوری که گفته بودین ssd ایراد داشته.قراره امروز ارسالش کنم برای گارانتی.
سلام
از همون اول عرض کرده بودم خدمت شما .امیدوارم مشکل حل شود
a27f87
23-05-21, 01:04
بله حق با شماست من نمیخواستم قبول کنم که ssd مشکل داشته:1. (34):
a27f87
26-07-21, 01:19
سلام تقریبا بعد از ۳۴-۳۵ روز یه ssd جدید از طرف شرکت mit برام ارسال کردن البته بجای لکسار چون موجودی نداشتن کروشال که تقریبا هم قیمتش بود فرستادن. اما تقریبا هفتهای ۳-۴ بار زنگ زدم تا بالاخره ارسال شد.بعد از یک هفته قبول کردن که خود ssd مشکل داره و بقیه مدت مشغول ارسالش بودن :lol: ممنون از راهنمایی شما
AMD>INTEL
26-07-21, 08:29
سلام تقریبا بعد از ۳۴-۳۵ روز یه ssd جدید از طرف شرکت mit برام ارسال کردن البته بجای لکسار چون موجودی نداشتن کروشال که تقریبا هم قیمتش بود فرستادن. اما تقریبا هفتهای ۳-۴ بار زنگ زدم تا بالاخره ارسال شد.بعد از یک هفته قبول کردن که خود ssd مشکل داره و بقیه مدت مشغول ارسالش بودن :lol: ممنون از راهنمایی شما