با سلام. می خوام با آیدا 64 تست پایداری بگیرم. چنتا سوال دارم
1 تحت فشار قراردادن سی پی یو و رم باعث خرابی اونها نمیشه؟
2 پردازنده و رم با هم تست بگیرم یا جداگانه
3 چند دقیقه زیر فشار باشه بهتره
اینم مشخصات سیستم
cpu e5700
ram 2 G ddr3
ecs g41
پاور گرین 380
AMD>INTEL
10-04-21, 10:03
با سلام. می خوام با آیدا 64 تست پایداری بگیرم. چنتا سوال دارم
1 تحت فشار قراردادن سی پی یو و رم باعث خرابی اونها نمیشه؟
2 پردازنده و رم با هم تست بگیرم یا جداگانه
3 چند دقیقه زیر فشار باشه بهتره
اینم مشخصات سیستم
cpu e5700
ram 2 G ddr3
ecs g41
پاور گرین 380
سلام
قطعاتی که سالها از کارکردشون گذشته به شدت احتمال آسیب و خرابی بیشتری نسبت به قطعات نو دارند . دلیل این کار چیه ؟
ehsa2500
10-04-21, 19:08
سلام
قطعاتی که سالها از کارکردشون گذشته به شدت احتمال آسیب و خرابی بیشتری نسبت به قطعات نو دارند . دلیل این کار چیه ؟
راستش چند وقت پیش یه شبیه ساز اندروید به اسم memu نصب کردم. بعداز چند بار استفاده یه دفعه مانیتور خاموش شد و دستی ریست کردم وقتی تصویر اومد روی صفحه مانیتور خط خط افتاد و بلواسکرین شد و دیگه اصلا تصویر نداد.اولش فکر کردم گرافیک انبرد سوخته. بعد اتفاقی رمو درآوردم و جازدم تصویر درست شد. حالا می خوام بدونم کدام قطعه مشکل داره که اون موقع تصویر پریده.
AMD>INTEL
11-04-21, 09:34
راستش چند وقت پیش یه شبیه ساز اندروید به اسم memu نصب کردم. بعداز چند بار استفاده یه دفعه مانیتور خاموش شد و دستی ریست کردم وقتی تصویر اومد روی صفحه مانیتور خط خط افتاد و بلواسکرین شد و دیگه اصلا تصویر نداد.اولش فکر کردم گرافیک انبرد سوخته. بعد اتفاقی رمو درآوردم و جازدم تصویر درست شد. حالا می خوام بدونم کدام قطعه مشکل داره که اون موقع تصویر پریده.
سلام
گرافیک آنبرد اگر استفاده میکنید از رم سیستم بر میداره و ممکنه رمتون مشکل داشته باشه . اون هم باید به صورت بوت با passmark memtest تست کنید . فشار آوردن به یک سیستم سیستم قدیمی کاری اشتباه است و ممکنه باعث مشکل بشود .
ehsa2500
11-04-21, 13:01
سلام
گرافیک آنبرد اگر استفاده میکنید از رم سیستم بر میداره و ممکنه رمتون مشکل داشته باشه . اون هم باید به صورت بوت با passmark memtest تست کنید . فشار آوردن به یک سیستم سیستم قدیمی کاری اشتباه است و ممکنه باعث مشکل بشود .
با ابزاری که خود ویندوز داره تست کردم و ارور نداشت به نظرتون اون قابل اعتماده؟
AMD>INTEL
11-04-21, 15:21
با ابزاری که خود ویندوز داره تست کردم و ارور نداشت به نظرتون اون قابل اعتماده؟