ورود

مشاهده نسخه کامل : مشاوره برای خرید سیستم محاسباتی xeon

sajad77
05-04-21, 17:03
سلام دوستان وقت بخیر، من تاحالا تجربه خرید سیستم های xeon را ندارم (هرچند بارها سیستم های خانگی برای خودم و سایر دوستان گرفتم).
از دوستانی مشورت میخوام که کاملا در زمینه این cpu تخصص دارند.

بودجه ام در کمترین حالت 100میلیون هست و تا200میلیون هم اگه اختلاف شگرفی باشه حاضرم هزینه کنم.

مورد استفاده هم جهت ران های مدل سازی و شبیه سازیه، نرم افزارهای cfd مثل انسیس فلوئنت و متلب و...

یکی از شکهایی که دارم هم مثلا ببین استفاده از این سیستم ها یا corei9 هست که شاید صحیح نباشه.
ممنون میشم راهنماییم کنید.

AMD>INTEL
05-04-21, 20:00
سلام دوستان وقت بخیر، من تاحالا تجربه خرید سیستم های xeon را ندارم (هرچند بارها سیستم های خانگی برای خودم و سایر دوستان گرفتم).

بودجه ام در کمترین حالت 100میلیون هست و تا200میلیون هم اگه اختلاف شگرفی باشه حاضرم هزینه کنم.

مورد استفاده هم جهت ران های مدل سازی و شبیه سازیه، نرم افزارهای cfd مثل انسیس فلوئنت و متلب و...

یکی از شکهایی که دارم هم مثلا ببین استفاده از این سیستم ها یا corei9 هست که شاید صحیح نباشه.

سلام

به نظرم به جای خرید زئون به سمت ترد ریپر بروید .طیف وسیعی از کاربران ورک استیشن الان سمت خرید ترد ریپر میروند

این پردازنده رو ببنید پیدا میکنید AMD Ryzen Threadripper 3970X
32 هسته و 64 رشته پردازشی
البته با احتساب مادربرد و .. حدود همون نزدیک 200 میلیون میشه .

- - - Updated - - -

سلام

به نظرم به جای خرید زئون به سمت ترد ریپر بروید .طیف وسیعی از کاربران ورک استیشن الان سمت خرید ترد ریپر میروند

این پردازنده رو ببنید پیدا میکنید AMD Ryzen Threadripper 3970X
32 هسته و 64 رشته پردازشی
البته با احتساب مادربرد و .. حدود همون نزدیک 200 میلیون میشه .

sajad77
05-04-21, 22:56
به نظرتون این سی پی یو ،
AMD Ryzen Threadripper 3970X که در دسته دسکتاپ هست مناسبه؟ بهتر نیست در دسته سرور باشه؟

Processors rating in 2021 - Technical City (Only the registered members can see the link)

AMD>INTEL
06-04-21, 08:37
به نظرتون این سی پی یو ،
AMD Ryzen Threadripper 3970X که در دسته دسکتاپ هست مناسبه؟ بهتر نیست در دسته سرور باشه؟

Processors rating in 2021 - Technical City (Only the registered members can see the link)

در دسته دسکتاپ به اون شکل که شما فکر میکنید نیست . خیلی از استودیوها از این پردازنده برای رندرینگ استفاده میکنند . حتی سیستم های پیشنهادی رندرینگ dfm هم چک کنید این پردازنده روی مدلهای با کارایی بالا پیشنهاد شده است .