PDA

مشاهده نسخه کامل : تعویض پردازنده لپ تاپ

rbm
26-03-21, 22:05
سلام
من یک لپ تاپ قدیمی Dell N4030 core i3 توی شرکت پیدا کردم که ال ای دی شکسته بود، وقتی بردم برای تعمیر ، همینجوری از تعمیرکار پرسیدم که پردازنده رو هم میشه ارتقاع داد؟ گفت آره! لب تاب های جدید پردازنده به مادربرد چسب شده و قابل جدا شدن نیست ولی این مدل های قدیمی قابلیت تعویض داره
ولی مشکل اینجاست که مادربرد ممکنه حرارتش بره بالا!
بعد این یکم کنجکاو شدم و برام یه سوال پیش اومد!؟

لب تاب های Dell N4030 که پردازنده های i3 370m یا i5 480m دارند، مادربرد استفاده شده یکسانه و فقط کانفیگ سخت افزاری رم و پردازنده تفاوت داره یا اینکه کلا مادربرد هم فرق میکنه؟

آپدیت:
توی انجمن سایت دل هم این سوال رو مطرح کردم و این جواب رو گرفتم:

Re: change N4030 Cpu

The system should work with the i5 480m; both CPUs have the same power requirements.That said, if you're still running a hard drive, an SSD to replace it is a much better upgrade.

AMD>INTEL
27-03-21, 09:10
سلام
من یک لپ تاپ قدیمی Dell N4030 core i3 توی شرکت پیدا کردم که ال ای دی شکسته بود، وقتی بردم برای تعمیر ، همینجوری از تعمیرکار پرسیدم که پردازنده رو هم میشه ارتقاع داد؟ گفت آره! لب تاب های جدید پردازنده به مادربرد چسب شده و قابل جدا شدن نیست ولی این مدل های قدیمی قابلیت تعویض داره
ولی مشکل اینجاست که مادربرد ممکنه حرارتش بره بالا!
بعد این یکم کنجکاو شدم و برام یه سوال پیش اومد!؟

لب تاب های Dell N4030 که پردازنده های i3 370m یا i5 480m دارند، مادربرد استفاده شده یکسانه و فقط کانفیگ سخت افزاری رم و پردازنده تفاوت داره یا اینکه کلا مادربرد هم فرق میکنه؟

آپدیت:
توی انجمن سایت دل هم این سوال رو مطرح کردم و این جواب رو گرفتم:

سلام
اگر پردازنده موجود باشه و بتونید تهیه کنید بله میتونید استفاده کنید . حتما خمیر حرارتی خوب تهیه کنید و از تعمیرکار بخواهید اون رو استفاده کنند مثل خمیرهای حرارتی کولر مستر