ورود

مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای تعویض مارد برد

javaheri69
17-03-21, 11:42
با سلام

مشخصات سیستم بنده عکس زیر گذاشتم..

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

برج 2 اینا بود سیستم بستم..حدودا 9100 در اومد...البته هارد 1 ترابایتی خودم داشتم..و مانیتورم از خودم بود.

از مادر بردش اصلا راضی نیستم..پورت هاش همیشه قطع و وصل میشه..کلا سیستم خوبی نیست...

اگه بخوام سیستم مادربردش عوض کنم چه مادربردی پیشنهاد میکنید..کار منموبایل هست..میخوام یک سیستمی ببندم که هر بار گوشی وصلش میکنم راحت و بدون درد سر بشناسه..

مثلا این سیستم گوشی های ایفون سری 4s اصلا نمیشناسه خیلی خیلی اذیتم کرد..

سیستم قبلیم با اینکه قدیمی و داغون بود 5 سالا برام کار کرد یک مورد از این مشکلات بالا رو نداشت...
محبت کنید بگین چه قطعاتی رو عوض کنم از این سیستم جدید.چون میدونم مادربرد اشغاله

AMD>INTEL
17-03-21, 12:18
با سلام

مشخصات سیستم بنده عکس زیر گذاشتم..

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

برج 2 اینا بود سیستم بستم..حدودا 9100 در اومد...البته هارد 1 ترابایتی خودم داشتم..و مانیتورم از خودم بود.

از مادر بردش اصلا راضی نیستم..پورت هاش همیشه قطع و وصل میشه..کلا سیستم خوبی نیست...

اگه بخوام سیستم مادربردش عوض کنم چه مادربردی پیشنهاد میکنید..کار منموبایل هست..میخوام یک سیستمی ببندم که هر بار گوشی وصلش میکنم راحت و بدون درد سر بشناسه..

مثلا این سیستم گوشی های ایفون سری 4s اصلا نمیشناسه خیلی خیلی اذیتم کرد..

سیستم قبلیم با اینکه قدیمی و داغون بود 5 سالا برام کار کرد یک مورد از این مشکلات بالا رو نداشت...
محبت کنید بگین چه قطعاتی رو عوض کنم از این سیستم جدید.چون میدونم مادربرد اشغاله

پیشنهادم این هست
cpu amd ryzen 3 pro 4350g
main ASUS TUF GAMING B550M-PLUS WIFI
رم هم باید اپگرید کنید به ddr4

javaheri69
17-03-21, 16:56
پیشنهادم این هست
cpu amd ryzen 3 pro 4350g
main ASUS TUF GAMING B550M-PLUS WIFI
رم هم باید اپگرید کنید به ddr4

مادربرد خودم چند میخرن بنظرتون؟؟؟؟؟؟؟

AMD>INTEL
17-03-21, 17:11
مادربرد خودم چند میخرن بنظرتون؟؟؟؟؟؟؟

چک کنید تو ایسام مادربردهای z170 برند معتبر را چند گذاشتند حدود 100-200 کمتر از اون