سلام
من دو تا کامپیوتر برای کارم روشن میذارم و عملیات سنگینی هم اغلب ندارم
در کامپیوتر قدیمی ویندوز رو چهار سال پیش نصب کردم ولی در تسک منجر و قسمت سی پی یو استفاده زیاد نمیبینم اما در برنامه Core Temp
مقدار پاور بسیار بالاتر از کامپیوتر جدیدیه که خریدم
کامپیوتر اول:
1700x
24gb ram
main x370 pro
کامپیوتر دوم:
4350g
16gb
a520m e
به قسمت پاور توجه کنید:
24314 24315
ایا این مقدار تفاوت طبیعیه؟ تازه اگر یک برنامه معمولی باز کنم در کامپیوتر اول بالای 50 وات میره ولی در سیستم جدید زیر 15 وات
پول برقمون هم زیاد میاد
AMD>INTEL
17-03-21, 09:00
سلام
من دو تا کامپیوتر برای کارم روشن میذارم و عملیات سنگینی هم اغلب ندارم
در کامپیوتر قدیمی ویندوز رو چهار سال پیش نصب کردم ولی در تسک منجر و قسمت سی پی یو استفاده زیاد نمیبینم اما در برنامه Core Temp
مقدار پاور بسیار بالاتر از کامپیوتر جدیدیه که خریدم
کامپیوتر اول:
1700x
24gb ram
main x370 pro
کامپیوتر دوم:
4350g
16gb
a520m e
به قسمت پاور توجه کنید:
24314 24315
ایا این مقدار تفاوت طبیعیه؟ تازه اگر یک برنامه معمولی باز کنم در کامپیوتر اول بالای 50 وات میره ولی در سیستم جدید زیر 15 وات
پول برقمون هم زیاد میاد
سلام
پاور خیلی مهمه . خیلی از مبلغ قبض میتونه از پاور نامناسب و قدیمی باشه . الان حداقل باید پاوری تهیه کرد حداقل 80 پلاس گلد داشته باشه .گرافیک سیستم اول چیه ؟
توان مصرفی پردازنده اول هم بالاتره .
lii
17-03-21, 09:39
سلام
پاور خیلی مهمه . خیلی از مبلغ قبض میتونه از پاور نامناسب و قدیمی باشه . الان حداقل باید پاوری تهیه کرد حداقل 80 پلاس گلد داشته باشه .گرافیک سیستم اول چیه ؟
توان مصرفی پردازنده اول هم بالاتره .
پاور سیستم اول:
Cooler Master MasterWatt 750 750W 80 Plus Bronze Semi-Modular Power Supply
گرافیک:
1050ti zotac
دوست دارم این مصرف برق 1700x رو در سیستم کاربران دیگه ببینم ولی عکسی پیدا نکردم و فکر کنم برنامه core temp جدیدا مصرف برق رو نشون میده.
البته میدونم دمای cpu من حدود هفت هشت درجه بالاتره که حدس میزنم بخاطر فن باشه
AMD>INTEL
17-03-21, 12:11
پاور سیستم اول:
Cooler Master MasterWatt 750 750W 80 Plus Bronze Semi-Modular Power Supply
گرافیک:
1050ti zotac
دوست دارم این مصرف برق 1700x رو در سیستم کاربران دیگه ببینم ولی عکسی پیدا نکردم و فکر کنم برنامه core temp جدیدا مصرف برق رو نشون میده.
البته میدونم دمای cpu من حدود هفت هشت درجه بالاتره که حدس میزنم بخاطر فن باشه
همانطور که گفتم پاورهای گلد بهینه تر هستند و تلفات حرارتی کمتری دارند و پردازنده سیستم اول به دلیل نسل اول بودن مصرف بیشتری دارد .میتونید با کاهش فرکانس یا اندر ولت کردن پردازنده یک مقدار توان مصرفی را مدیریت کنید .