بایوس اپدیت کردم...
حالا سرعت فن هام خیلی زیاد شده
فن سرعتش بالا باشه مشکل ایجاد میکنه یا ن؟؟؟
اگه مشکل ایجاد نمیشه و ضرر نداره دستکاریش نکنم
AMD>INTEL
16-03-21, 12:50
سلام
بایوس اپدیت کردم...
سلام
بر اساس مدل مادربرد میتونید تغییراتی رو سرعت فن بدید . از طریق دفترچه منوال مادربرد بررسی کنید .
javaheri69
16-03-21, 12:53
سلام
بر اساس مدل مادربرد میتونید تغییراتی رو سرعت فن بدید . از طریق دفترچه منوال مادربرد بررسی کنید .
گیمینگ z170t
میشه بگین سرعت رو چند بزارم؟؟
و اینکه اگه سرعت فن زیاد باشه مشکل ایجاد میشه یا ن؟؟
TweakTown.com Enlarged Image (Only the registered members can see the link)
Only the registered members can see the link
AMD>INTEL
16-03-21, 14:50
سلام
بایوس اپدیت کردم...
سلام
javaheri69
16-03-21, 15:23
سلام
خب دفترچه نیست
میشه بگین رو چی بزارم
AMD>INTEL
16-03-21, 16:04
خب دفترچه نیست
میشه بگین رو چی بزارم
سلام
از سایت سازنده دفترچه را دانلود کنید . تنظیمات رو پیدا کنید . بعد ببنید چه گزینه هایی داره نشد گزینه ها رو به من بگید تا بررسی کنم .
- - - Updated - - -
خب دفترچه نیست
میشه بگین رو چی بزارم
سلام
از سایت سازنده دفترچه را دانلود کنید . تنظیمات رو پیدا کنید . بعد ببنید چه گزینه هایی داره نشد گزینه ها رو به من بگید تا بررسی کنم .یا از صفحات بایوس عکس بگذارید چون بایوس این سازنده داغون و پر از باگ هست .
javaheri69
17-03-21, 11:08
سلام
از سایت سازنده دفترچه را دانلود کنید . تنظیمات رو پیدا کنید . بعد ببنید چه گزینه هایی داره نشد گزینه ها رو به من بگید تا بررسی کنم .
- - - Updated - - -
سلام
از سایت سازنده دفترچه را دانلود کنید . تنظیمات رو پیدا کنید . بعد ببنید چه گزینه هایی داره نشد گزینه ها رو به من بگید تا بررسی کنم .یا از صفحات بایوس عکس بگذارید چون بایوس این سازنده داغون و پر از باگ هست .
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
اره زمانی هم که بنده این سیستم رو بستم گفتم این مادر برد رو نزارید چون دوستان گفته بودن این بایوس استار خیلی داغونه...
چ کنم دوست عزیزمون این سیستم رو به شرط دادن.
هر روزم یک جاش مورد داره...
یک بار usb هاش کار میکنه یک بار قطع میشه...
AMD>INTEL
17-03-21, 12:14
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
اره زمانی هم که بنده این سیستم رو بستم گفتم این مادر برد رو نزارید چون دوستان گفته بودن این بایوس استار خیلی داغونه...
شما اسمارت فن را فعال کنید smart fan enable روی تمام موارد
جواب را اعلام نمایید .
- - - Updated - - -
شما اسمارت فن را فعال کنید smart fan enable روی تمام موارد
جواب را اعلام نمایید .