چهار تا گیره ها رو در جهت راست می چزخونم و پایه های فن شل و آزاد میشه اما بیرون نمیاد
ظاهرا گیره فلزی علاوه بر خار ها وجود دارد
خار پلاستیکی در مادربورد جدا نمیشه اما کل فن آزاد هست
بنظرم مشکل از اون خار پلاستیکی هست که در مادربورد هست
چطور فن رو از مادربورد جدا باید کرد
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
Shervan360
03-03-21, 14:51
این عکسی که گیره مشکی درامد اما بعد ش گذاشتم سرجاش
Shervan360
03-03-21, 16:15
اون گیره های مشکی که تا نصف باز میشن رو خلاف عقربه ساعت چرخوندم و باز شدن و بعدش ازاد شدن... اون گیره های سفید که به مادربورد وصل شده، در نمیاد...
قبلا فن سی پی یو باز کردم، همین که گیره مشکی رو بچروخنی و آزاد کنی ، در میان... اما این گیره سفید آزاد نمیشه ... تو 4 تاش هم همینه
AMD>INTEL
03-03-21, 17:29
اون گیره های مشکی که تا نصف باز میشن رو خلاف عقربه ساعت چرخوندم و باز شدن و بعدش ازاد شدن... اون گیره های سفید که به مادربورد وصل شده، در نمیاد...
قبلا فن سی پی یو باز کردم، همین که گیره مشکی رو بچروخنی و آزاد کنی ، در میان... اما این گیره سفید آزاد نمیشه ... تو 4 تاش هم همینه
سلام
آزاد میکنی از حالت قفل در میاد پایه ها رابکشید بالا آزاد میکنید .
Shervan360
03-03-21, 18:47
سلام
آزاد میکنی از حالت قفل در میاد پایه ها رابکشید بالا آزاد میکنید .
قفل گیره ها(سفید) باز نمیشه. این کیس مال من نیست، ممکنه نفر قبل از من جوری فن رو باز و بسته کرده که الان گیره ها تو مادربورد قفل شده باشه؟
AMD>INTEL
03-03-21, 19:08
قفل گیره ها(سفید) باز نمیشه. این کیس مال من نیست، ممکنه نفر قبل از من جوری فن رو باز و بسته کرده که الان گیره ها تو مادربورد قفل شده باشه؟
پس پین ها در اصل شکسته و فن باید عوض بشه . اون مورد رو نمیتونم نظری بدم .
Shervan360
03-03-21, 19:22
پس پین ها در اصل شکسته و فن باید عوض بشه . اون مورد رو نمیتونم نظری بدم .
ممنونم، الان تنها راه اینه که با دم باریک، گیره های پلاستیکی که به مادربورد وصل هستن رو خورد کنم و فن نو نصب کنم؟
AMD>INTEL
03-03-21, 20:47
ممنونم، الان تنها راه اینه که با دم باریک، گیره های پلاستیکی که به مادربورد وصل هستن رو خورد کنم و فن نو نصب کنم؟
از زیر با دم باریک خیلی با دقت خار را آزاد کنید . بهتره از فن های پیچی استفاده کنید هم نصب راحت تری دارند هم محکم تر نصب میشن .