PDA

مشاهده نسخه کامل : سوال درباره ذخیره رکدن روی هارد دراری بدسکتور

aramrahgozar
28-02-21, 22:22
درود بر دوستان گرامی بخصوص آقا امید عزیز
من یک هارد اکسترنال USB مارک Seagate دارم که مطابق عکس بدسکتور داره. سوالم اینه اگر روی این هارد اطلاعات ذخیره کنم، اطلاعات جدید روی بخش سالم هارد ذخیره میشه؟ میخوام برای بنده خدایی ویندوز ش رو ارتقاء بدم تنها یک فلش دارم که قراره بوتیبل بشه برای همین برنامه ها رو میخوام رو این هارد اکسترنال بریزم
سپاس

Only the registered members can see the link

AMD>INTEL
01-03-21, 09:04
درود بر دوستان گرامی بخصوص آقا امید عزیز
من یک هارد اکسترنال USB مارک Seagate دارم که مطابق عکس بدسکتور داره. سوالم اینه اگر روی این هارد اطلاعات ذخیره کنم، اطلاعات جدید روی بخش سالم هارد ذخیره میشه؟ میخوام برای بنده خدایی ویندوز ش رو ارتقاء بدم تنها یک فلش دارم که قراره بوتیبل بشه برای همین برنامه ها رو میخوام رو این هارد اکسترنال بریزم
سپاس

Only the registered members can see the link

سلام با برنامه HDD Regenerator بگذارید ببنید امکان ریکاور بدسکتورها هست یا نه .
اولش هم از اطلاعات بکاپ بگیرید و با برنامه زیر llf کنید
HDDGURU: HDD LLF Low Level Format Tool (Only the registered members can see the link)

aramrahgozar
01-03-21, 12:58
سلام با برنامه HDD Regenerator بگذارید ببنید امکان ریکاور بدسکتورها هست یا نه .
اولش هم از اطلاعات بکاپ بگیرید و با برنامه زیر llf کنید
HDDGURU: HDD LLF Low Level Format Tool (Only the registered members can see the link)
آقا امید قبلا (چند ماه پیش) با چند برنامه این کارها رو انجام دادم، این دو برنامه بود بعلاوه HDD Sentinel. این شات محصول نهایی بعد بود. البته من بخاطر وضعیت هارد چیز مهمی روی این هارد قرار نمیدم ولی الان چون فلش ندارم میخواستم ببینم فایلهای نرم افزارها یک وقت تو سکتورهای خراب قرار نگیره چون اونجوری یا نمیشه نصب کرد یا احتمالا موقع نصب ارور میده.
ممنون از راهنماییتون:give_rose:

AMD>INTEL
01-03-21, 14:50
آقا امید قبلا (چند ماه پیش) با چند برنامه این کارها رو انجام دادم، این دو برنامه بود بعلاوه HDD Sentinel. این شات محصول نهایی بعد بود. البته من بخاطر وضعیت هارد چیز مهمی روی این هارد قرار نمیدم ولی الان چون فلش ندارم میخواستم ببینم فایلهای نرم افزارها یک وقت تو سکتورهای خراب قرار نگیره چون اونجوری یا نمیشه نصب کرد یا احتمالا موقع نصب ارور میده.
ممنون از راهنماییتون:give_rose:

سلام

این برنامه را استفاده کنید

Dmitriy Primochenko Online - Repartition Bad Drive (Only the registered members can see the link)