ورود

مشاهده نسخه کامل : معرفی مانیتور

0reza666
26-01-21, 00:11
با سلام.

یه مانیتور میخوام بالای 60 هرتز

فعلا این مانیتور دارم
LG 22M38H LED FULL HD و 22 اینچ 60 هرتز و یکی بالاتر میخوام منظور از بالاتر اینچ نیست فقط میخوام 144 هرتز و فول اچ دی باشه ولی خوب فکر نکنم 22 اینچ همچین چیزی باشه.

قیمت هر چه ارزونتر بهتر :)

خودم این مدل مانیتور اسکپتر E248BFPIR پیدا کردم ولی خوب از برند سامسونگ و ال جی نیست.

AMD>INTEL
26-01-21, 10:17
سلام

اون برند تو سایت های خارجی ریت خوبی توسط خریداران داره ولی بررسی درست و حسابی ازش نیست .
نمیدونم چقدر بودجه داری ولی روی این گزینه هم نگاهی داشته باش
AMSUNG LC24RG50FQ 24 Inch 144Hz Curved Gaming Monito

- - - Updated - - -

سلام

اون برند تو سایت های خارجی ریت خوبی توسط خریداران داره ولی بررسی درست و حسابی ازش نیست .
نمیدونم چقدر بودجه داری ولی روی این گزینه هم نگاهی داشته باش
AMSUNG LC24RG50FQ 24 Inch 144Hz Curved Gaming Monito

0reza666
01-06-21, 05:57
.

بدون در نظر گرفتن از قیمت و بدون در نظر گرفتن از هر برندی ولی مانیتور خمیده نباشه.

یه مانیتوری که پایینترین اینچ داشته باشه و رزلوشن 2k داشته باشه و فریم بالای 60 بده معرفی کنید.
و یه مانیتور دیگه هم که پایینترین اینچ داشته باشه و رزلوشن 4k داشته باشه و فریم بالای 60 بده معرفی کنید.

مانیتوری که میخوایین معرفی کنید لطفا هر دو پنل ips باشن.

برای k4 فکر نکنم پایینتر از 27 اینچ مانیتوری باشه درسته؟ بزرگی برام ملاک نیست هر چه کوچیکتر بهتر. منظور از کوچیکتر از 20 تا 32 اینچ منظورمه.

من خودم مانیتور برای 2k این پیدا کردم GIGABYTE AORUS FI27Q 27 Inch 1ms 165Hz Gaming
و برای 4k هم این پیدا کردم ASUS ROG SWIFT PG27UQ UHD

AMD>INTEL
01-06-21, 09:57
بدون در نظر گرفتن از قیمت و بدون در نظر گرفتن از هر برندی ولی مانیتور خمیده نباشه.

یه مانیتوری که پایینترین اینچ داشته باشه و رزلوشن 2k داشته باشه و فریم بالای 60 بده معرفی کنید.
و یه مانیتور دیگه هم که پایینترین اینچ داشته باشه و رزلوشن 4k داشته باشه و فریم بالای 60 بده معرفی کنید.

مانیتوری که میخوایین معرفی کنید لطفا هر دو پنل ips باشن.

برای k4 فکر نکنم پایینتر از 27 اینچ مانیتوری باشه درسته؟ بزرگی برام ملاک نیست هر چه کوچیکتر بهتر. منظور از کوچیکتر از 20 تا 32 اینچ منظورمه.

من خودم مانیتور برای 2k این پیدا کردم GIGABYTE AORUS FI27Q 27 Inch 1ms 165Hz Gaming
و برای 4k هم این پیدا کردم ASUS ROG SWIFT PG27UQ UHD

سلام این مانیتور به نظر خوب میرسه
GIGABYTE AORUS FI27Q 27
حتما بررسی های سایت های خارجی رو چک کن

0reza666
01-06-21, 10:19
.

پس انتخابم تایید میکونید؟
خوب این 2k بود من یه مانیتور 4k هم میخواستم که شما پیشنهاد بدینا در پیام بالا ....
نکنه در 4k هم مانیتوری که پیشنهاد دادم خوبه؟
البته این مانیتور 4k موجود نیست پس نمیشه روش حصاب کرد

AMD>INTEL
01-06-21, 10:35
پس انتخابم تایید میکونید؟
خوب این 2k بود من یه مانیتور 4k هم میخواستم که شما پیشنهاد بدینا در پیام بالا ....
نکنه در 4k هم مانیتوری که پیشنهاد دادم خوبه؟
البته این مانیتور 4k موجود نیست پس نمیشه روش حصاب کرد

ASUS VP28UQG 28 Inch 4K 1ms

این مانیتور شاید گزینه خوبی باشه . زمان پاسخگویی 1 میلی ثانیه و رزولشن 4k
البته شاید کمی صبر کنید مانیتورهای بهتری هم وارد شود . البته اگر رزولشن 2k براتون کفایت میکنه . حداقل با توجه به مشخصات اون مانیتور گیگا به نظر انتخاب خوبی میاد . فقط بررسی های سایت های معتبر را چک کنید .

0reza666
01-06-21, 11:17
.

چشم حتما چک میکونم اطلاعات رو.
اره خودم نظرم رو همین مانیتور 2k است ولی خوب میخوام ببینم اونیکه مانیتور چقدره قیمت اگه زیاد بالا نباشه اون بخرم.

داداش مانیتوری که معرفی کردی برای 4k پنلش ips نیست و همینطور بالای 60 فریم نمیده.
فکر کنم اشتباهی شده من بالا نوشتم فقط پنل ips و حتما بالای 60 فریم

AMD>INTEL
01-06-21, 11:24
چشم حتما چک میکونم اطلاعات رو.
اره خودم نظرم رو همین مانیتور 2k است ولی خوب میخوام ببینم اونیکه مانیتور چقدره قیمت اگه زیاد بالا نباشه اون بخرم.

داداش مانیتوری که معرفی کردی برای 4k پنلش ips نیست و همینطور بالای 60 فریم نمیده.
فکر کنم اشتباهی شده من بالا نوشتم فقط پنل ips و حتما بالای 60 فریم

بله گفتم باید صبر کنی مدل های دیگه بیاد . این مدل که معرفی کردم میدونستم با درخواست شما یکی نیست ولی گزینه مشابه مد نظر شما فعلا در بازار داخلی موجود نیست .