ورود

مشاهده نسخه کامل : کندی فایل منیجر ویندوز با SSD سامسونگ

faal
21-01-21, 14:40
سلام.
سالهاست روی پی سی و لپ تاپهام از SSDهای مختلف استفاده کردم.
اینو برای این نوشتم که خواننده متوجه بشه بار اولی نیست که از SSD استفاده میکنم.
اخیراً از لپ تاپی که اس اس دی سامسونگ با ویندوز 10 داره مجبورم که دائم استفاده کنم.
بدترین مشکلی که باهاش دارم لگ در کپی پیست کات و دیلیت هست. (کلاً فایل منیجر ویندوز حتی اجرا شدنش)
البته فاجعه نیست میشه تحمل کرد اما حتی نسبت به هاردی که قبلا روی همین سیستم بود هم خیلی بیشتر هست.
سرعت بوت مناسبه. سرعت اجرای برنامه ها هم بد نیست.
اما راستش رو بخواهید از یه اس اس دی سامسونگ EVO 860 انتظار چنین مشکلی رو نداشتم.
ویندوز 10 - آنتی ویروس خودِ ویندوز - از بدافزار خبری نیست. سی پی یو i5 4300u - رم 8

AMD>INTEL
21-01-21, 14:51
سلام.
سالهاست روی پی سی و لپ تاپهام از SSDهای مختلف استفاده کردم.
اینو برای این نوشتم که خواننده متوجه بشه بار اولی نیست که از SSD استفاده میکنم.
اخیراً از لپ تاپی که اس اس دی سامسونگ با ویندوز 10 داره مجبورم که دائم استفاده کنم.
بدترین مشکلی که باهاش دارم لگ در کپی پیست کات و دیلیت هست. (کلاً فایل منیجر ویندوز حتی اجرا شدنش)
البته فاجعه نیست میشه تحمل کرد اما حتی نسبت به هاردی که قبلا روی همین سیستم بود هم خیلی بیشتر هست.
سرعت بوت مناسبه. سرعت اجرای برنامه ها هم بد نیست.
اما راستش رو بخواهید از یه اس اس دی سامسونگ EVO 860 انتظار چنین مشکلی رو نداشتم.
ویندوز 10 - آنتی ویروس خودِ ویندوز - از بدافزار خبری نیست. سی پی یو i5 4300u - رم 8

سلام یک تست بنچمارک با hd tune بگذارید . چیزی مهمه اکسس تایم هست . برنامه خود سامی نصب هست یا نه . رپید مود را فعال کردید یا نه ؟
ورژن فریم ویر دستگاه هم اعلام کنید .

faal
21-01-21, 15:01
سلام.
برنامه سامسونگ مجیشن نصب هست.
رپید مود فعال نیست. اما over provisioning فعال هست (در نظر گرفته شده) و تریم هم فعاله.
ورژن فرمویر RVT04B6Q

پی نوشت: باید از نقل قول استفاده میکردم که طبق معمول فراموش کردم. (معذرت)

241932419424195

AMD>INTEL
21-01-21, 18:55
241932419424195

فایل بنچمارک ننوشتم .عرض کردم بنچمارک

- - - Updated - - -

241932419424195

faal
21-01-21, 19:11

- - - Updated - - -

24197
//////////

AMD>INTEL
22-01-21, 08:57
24197
//////////

نتیجه خوبه .رپید مود را فعال دوباره بنچمار بگیرید
حتما درایور چیپست را از سایت سازنده بگیرید و نصب کنید .

faal
22-01-21, 09:58
نتیجه خوبه .رپید مود را فعال دوباره بنچمار بگیرید
حتما درایور چیپست را از سایت سازنده بگیرید و نصب کنید .
فرمویر آخرین نسخه‌ست. منظور از درایور چیپست رو متوجه نشدم.
ضمناً رپید مود رو هم همون موقع موقتاً فعال کردم. نتیجه کمی بهتر شد و لگ کمتر شد. اما بعضی جاهای نه چندان معتبر به این موضوع اشاره کرده بودن که فعال کردن رپید مود با درگیر کردن مقداری از رم موقتاً تاخیر اس اس دی در رایت و عملیات مرتبط، پوشش میده و خطر دیتا لوز رو هم در عین حال افزایش میده. البته در لپ تاپ به دلیل وجود باطری خطر قطع ناگهانی برق نیست ولی درگیر شدن رم هم چیز مطلوبی نیست.
اینکه مقدار درگیر شدن رم چقدره رو اما نمیدونم. شاید هم ناچیز باشه.

AMD>INTEL
22-01-21, 15:52
فرمویر آخرین نسخه‌ست. منظور از درایور چیپست رو متوجه نشدم.
ضمناً رپید مود رو هم همون موقع موقتاً فعال کردم. نتیجه کمی بهتر شد و لگ کمتر شد. اما بعضی جاهای نه چندان معتبر به این موضوع اشاره کرده بودن که فعال کردن رپید مود با درگیر کردن مقداری از رم موقتاً تاخیر اس اس دی در رایت و عملیات مرتبط، پوشش میده و خطر دیتا لوز رو هم در عین حال افزایش میده. البته در لپ تاپ به دلیل وجود باطری خطر قطع ناگهانی برق نیست ولی درگیر شدن رم هم چیز مطلوبی نیست.
اینکه مقدار درگیر شدن رم چقدره رو اما نمیدونم. شاید هم ناچیز باشه.

درایور چیپست و تمام موارد مربوط به اینتل اگر سازنده چیپست مادربرد اینتل هست به سایت اینتل مراجعه کنید .
من فکر میکنم روشن کردن rapid mode باعث حل مشکل شما میشه و روی دستگاه شما فعال کردنش به شدت ضروریه برای بهینه سازی عملکرد .

faal
23-01-21, 05:35
درایور چیپست و تمام موارد مربوط به اینتل اگر سازنده چیپست مادربرد اینتل هست به سایت اینتل مراجعه کنید .
من فکر میکنم روشن کردن rapid mode باعث حل مشکل شما میشه و روی دستگاه شما فعال کردنش به شدت ضروریه برای بهینه سازی عملکرد .

امروز عصر همه این کارها رو انجام میدم.
بابت وقتی که میگذارید هم ممنونم.:give_rose:

faal
25-01-21, 23:20

سلام. درایورها تا حد امکان آپدیت شدن و رپید مود هم فعال شد. وضعیت کمی بهتره اما اون لگ آزار دهنده توی فایل اکسپلورر هنوز هست. واقعا اگه توی جابه جایی و مدیریت فایل این مشکل نبود، کار برام راحت تر بود ...
24206

AMD>INTEL
26-01-21, 10:13
سلام. درایورها تا حد امکان آپدیت شدن و رپید مود هم فعال شد. وضعیت کمی بهتره اما اون لگ آزار دهنده توی فایل اکسپلورر هنوز هست. واقعا اگه توی جابه جایی و مدیریت فایل این مشکل نبود، کار برام راحت تر بود ...
24206

با اسپری خشک سوکت ساتا SSD و سوکت برد را شستشو بدید .ببنید بهتر میشه یا نه . به نظر میرسه این از SSD نباشه و احتمالا چیپست موقع انتقال دیتا کندی داره .

faal
26-01-21, 11:10
با اسپری خشک سوکت ساتا SSD و سوکت برد را شستشو بدید .ببنید بهتر میشه یا نه . به نظر میرسه این از SSD نباشه و احتمالا چیپست موقع انتقال دیتا کندی داره .
بله. اولین باره دارم میبینم موقع دیلیت کردن پنج تا پوشه خالی، پروگرس بار نشون داده میشه.:1. (28):