ورود

مشاهده نسخه کامل : مشکل بوت نشدن Z370-E

rasolebadat
03-01-21, 14:24
با عرض سلام و ادب، بنده وقتی میخوام کل اسلات های رم رو پر کنم کامپیوتر بوت نمیشه و صفحه سیاهه فقط تکی هم تست کردم اسلات های دوال چنل بوت نمیکنن. الان تنها راه بوت شدنش استفاده از اسلات های سینگل چنل هست که فقط ۲ تا رم میشه گذاشت و از دوال چنل نمیشه بهره برد.
مشخصات:
MB: ASUS ROG STRIX Z370-E
CPU: Core i7-8700K
RAM: G.skill trident z 3400 mhz dual channel
مشکل:
A1 and/or A2: no POST
A1 and B1: no POST
A2 and B2: no POST
B1: POST
B2: POST
B1 and B2: POST

AMD>INTEL
03-01-21, 16:08
با عرض سلام و ادب، بنده وقتی میخوام کل اسلات های رم رو پر کنم کامپیوتر بوت نمیشه و صفحه سیاهه فقط تکی هم تست کردم اسلات های دوال چنل بوت نمیکنن. الان تنها راه بوت شدنش استفاده از اسلات های سینگل چنل هست که فقط ۲ تا رم میشه گذاشت و از دوال چنل نمیشه بهره برد.
مشخصات:
MB: ASUS ROG STRIX Z370-E
CPU: Core i7-8700K
RAM: G.skill trident z 3400 mhz dual channel
مشکل:
A1 and/or A2: no POST
A1 and B1: no POST
A2 and B2: no POST
B1: POST
B2: POST
B1 and B2: POST
سلام
دو تا رم میشه دوال چنل . حتی اگر در اسلات های غیر مناسب بگذارید .
الان از CPU-Z قسمت SPD-MEMORY اسکرین شات بگذارید .
بایوس اپدیت شده یا نه ؟
رم های دیگری تست کردید یا فقط همین رم بوده؟

rasolebadat
03-01-21, 16:23
سلام
دو تا رم میشه دوال چنل . حتی اگر در اسلات های غیر مناسب بگذارید .
الان از CPU-Z قسمت SPD-MEMORY اسکرین شات بگذارید .
بایوس اپدیت شده یا نه ؟
رم های دیگری تست کردید یا فقط همین رم بوده؟
بایوس اپدیت شده، در قسمت CPU-Z زده Single Channel رم آک هم تست کردم بازم همین بود. اسلات های A کلا کار نمیکنن.

AMD>INTEL
03-01-21, 17:14
بایوس اپدیت شده، در قسمت CPU-Z زده Single Channel رم آک هم تست کردم بازم همین بود. اسلات های A کلا کار نمیکنن.

توضیح کامل بدید
شات بگذارید .دو تا رم بگذارید رم تست شده مشابه رم فعلی بود یا نه .سوکت پردازنده هم چک کنید احتمالا کج شدن یا له شدگی وجود دارد .

rasolebadat
04-01-21, 00:14
توضیح کامل بدید
شات بگذارید .دو تا رم بگذارید رم تست شده مشابه رم فعلی بود یا نه .سوکت پردازنده هم چک کنید احتمالا کج شدن یا له شدگی وجود دارد .
این هم شات

rasolebadat
04-01-21, 00:24
بطور کلی بخوام توضیح بدم وقتی اسلات های A رو استفاده میکنم کلا سیستم بوت نمیشه صفحه سیاهه. ولی از اسلات های B استفاده میکنم چه تکی چه دو تا مشکلی نداره من این مشکلو وقتی فهمیدم که خواستم 2 تا رم دیگه اضافه بکنم. سیستم یک سال خریدم اصلا هم بهش دست نزدم.

AMD>INTEL
04-01-21, 08:43
بطور کلی بخوام توضیح بدم وقتی اسلات های A رو استفاده میکنم کلا سیستم بوت نمیشه صفحه سیاهه. ولی از اسلات های B استفاده میکنم چه تکی چه دو تا مشکلی نداره من این مشکلو وقتی فهمیدم که خواستم 2 تا رم دیگه اضافه بکنم. سیستم یک سال خریدم اصلا هم بهش دست نزدم.

سوکت پردازنده باید چک بشه .به گارانتیش مراجعه کنید .

- - - Updated - - -

سوکت پردازنده باید چک بشه .به گارانتیش مراجعه کنید .