در خصوص خرید مانیتور ممنون میشم راهنمایی کنید و مدل های پیشنهادی رو معرفی کنید
تا بازه نهایت 6 7 تومان هزینه
با کاربرد گیم و وبگردی و فیلم و ....
دستگاهی باشه که ترجیحا امکانات خوب داشته باشه بدلیل اینکه چشمم حساسه خیلی زود خسته و قرمز میشه
سایز 24 تا 27
ضمنا مانیتور قبلیم asus vx238H که متاسفانه پنلش ایراد پیدا کرد و دیگه تعمیر نمیشه . راضی بودم ولی دنبال کیفیت بالاتر هستم
برندش فرق نداره کیفیت برام مهمه و ماندگاریش
ممنون
Mehrdad.A 88
28-12-20, 16:28
LG 24MK430H-B که IPS هست
Asus VZ249HE که IPS هست
SAMSUNG S24D330H-TN که TN هست
میگن پنل IPS رنگ بهتری داره ولی من فرقی ندیدم
AMD>INTEL
28-12-20, 17:57
با سلام
در خصوص خرید مانیتور ممنون میشم راهنمایی کنید و مدل های پیشنهادی رو معرفی کنید
تا بازه نهایت 6 7 تومان هزینه
با کاربرد گیم و وبگردی و فیلم و ....
دستگاهی باشه که ترجیحا امکانات خوب داشته باشه بدلیل اینکه چشمم حساسه خیلی زود خسته و قرمز میشه
سایز 24 تا 27
ضمنا مانیتور قبلیم asus vx238H که متاسفانه پنلش ایراد پیدا کرد و دیگه تعمیر نمیشه . راضی بودم ولی دنبال کیفیت بالاتر هستم
برندش فرق نداره کیفیت برام مهمه و ماندگاریش
ممنون
سلام
من بنکیو مدل GW2480 رو پیشنهاد میکنم .قابلیت Eye-Care™ Technology و نور آبی کم برای افرادی مثل شما که حساس هستند بسیار خوبه . خریداران ایرانی و خارجی هم رضایت داشتند از خرید این مانیتور
vestlaif
29-12-20, 10:45
سلام
من بنکیو مدل GW2480 رو پیشنهاد میکنم .قابلیت Eye-Care™ Technology و نور آبی کم برای افرادی مثل شما که حساس هستند بسیار خوبه . خریداران ایرانی و خارجی هم رضایت داشتند از خرید این مانیتور
ممنون از راهنماییتون
با توجه به پشتیبانی آواژنگ خودمم مایل بودم بهش .
فقط چیزی که هست اینکه کنتراست 20.000.000 به 1 داره این مانیتور
مثلا توی ایسوس ها این عدد 1 به 80.000.000 هست .
البته استاتیک هاشون یکیه فقط داینامیک ها فرق داره .
این اخلاف خیلی فحش هست ؟
ایراد این مانیتور که گفتن وجود سنسور نور زیر نمایشه به صورتی که تداخل داره وی تاریکی و نور صفحه رو ور محیط میشناسه و روشن میشه . صحتش رو نمیدونم
سوال دیگه اینکه پاسخگویی 1 میلی که مانیتور قبلیم داشت با اینا که 5 یا 3 تا 6 میل هستن خیلی اختلاف داره ؟
یه مانیتور 27 مناسب هم تو این رنج پیشنهاد میدین
ممنون
vestlaif
29-12-20, 11:24
سلام
ممنون از راهنماییتون
این اخلاف خیلی فحش هست ؟
ایراد این مانیتور که گفتن وجود سنسور نور زیر نمایشه به صورتی که تداخل داره وی تاریکی و نور صفحه رو ور محیط میشناسه و روشن میشه . صحتش رو نمیدونم
سوال دیگه اینکه پاسخگویی 1 میلی که مانیتور قبلیم داشت با اینا که 5 یا 3 تا 6 میل هستن خیلی اختلاف داره ؟
ممنون
AMD>INTEL
29-12-20, 11:50
ممنون از راهنماییتون
این اخلاف خیلی فحش هست ؟
ممنون
عدد که اعلام میکنند متاسفانه یا خوشبختانه کنتور نمیندازه هر عددی که بگید اعلام میکنند . 5 میلی ثانیه برای گیمرهای معمولی جواب میده
به هر حال کیفیت تصویر زاویه دید پنل ips مزیت هایی داره و پنل tn فقط مزیتش زمان پاسخگویی هست .
اگر بودجت یاری کنه این هم خوبه Samsung C24F390
27 هم
LS27F350
سامسونگ پنل pls زمان پاسخگویی 4 میل
vestlaif
30-12-20, 11:49
عدد که اعلام میکنند متاسفانه یا خوشبختانه کنتور نمیندازه هر عددی که بگید اعلام میکنند . 5 میلی ثانیه برای گیمرهای معمولی جواب میده
به هر حال کیفیت تصویر زاویه دید پنل ips مزیت هایی داره و پنل tn فقط مزیتش زمان پاسخگویی هست .
اگر بودجت یاری کنه این هم خوبه Samsung C24F390
27 هم
LS27F350
سامسونگ پنل pls زمان پاسخگویی 4 میل
سلام مجدد
بعد از جست و جو های زیادی که انجام شد به چندتا برند رسیدم کنار راهنمایی شما
اولین مدل که نظرمو جلب کرد
Sceptre e248bfpir
با مشخصه ۱ میل پاسخگویی . Ips . نرخ ۱۴۴ هرتز . پورت دیسپلی . اسپیکر . سایز ۲۴ . محصول امریکا تولید چین . ظاهر باریک و شیک . گارانتی اماتیس . قیمت ۸.۲۰۰
مدلای دیگه
spectre e24w-s1200ir 4.200
BenQ gw2480 6.900
Benq gw 2780 8.200
viewsonic VX2476-SMHD 5.800
Asus vz249he 6.600
نظرتون چیه ؟ مخصوصا اون مدل اسپکتر مشخصاتش خیلی جذابه نسبت به قیمتش اما مشخصه خاصی از گواهی های محافظ چشم ندیدم
AMD>INTEL
30-12-20, 11:57
سلام مجدد
بعد از جست و جو های زیادی که انجام شد به چندتا برند رسیدم کنار راهنمایی شما
اولین مدل که نظرمو جلب کرد
Sceptre e248bfpir
با مشخصه ۱ میل پاسخگویی . Ips . نرخ ۱۴۴ هرتز . پورت دیسپلی . اسپیکر . سایز ۲۴ . محصول امریکا تولید چین . ظاهر باریک و شیک . گارانتی اماتیس . قیمت ۸.۲۰۰