سیستم (فقط کیس) تا حداکثر ۲۵ تومن برای کاربری : گیم ، استریم و کمی نرم افزار های ادوبی ( پریمیر ، افتر افکت و فتوشاپ ) برای تولید محتوا
درواقع میخوام تمرکز اصلی روی اجرا و استریم گیم باشه اما این نرم افزار هارو هم بتونه جواب بده
لطفا در کانفیگ پیشنهادیتون این قابلیت وجود داشته باشه که هر زمان نیاز شد بتونم سیستم رو به روز رسانی کنم که هم در اجرای گیم و هم اجرا این نرم افزار ها کم نیاره
به نوعی میخوام در هر زمان بتونه نیاز هام رو پاسخ بده حتی با تعویض جزئی قطعات
هارد هم دارم
14-12-20, 09:03
سلام
وقت بخیر
سیستم (فقط کیس) تا حداکثر ۲۵ تومن برای کاربری : گیم ، استریم و کمی نرم افزار های ادوبی ( پریمیر ، افتر افکت و فتوشاپ ) برای تولید محتوا
درواقع میخوام تمرکز اصلی روی اجرا و استریم گیم باشه اما این نرم افزار هارو هم بتونه جواب بده
لطفا در کانفیگ پیشنهادیتون این قابلیت وجود داشته باشه که هر زمان نیاز شد بتونم سیستم رو به روز رسانی کنم که هم در اجرای گیم و هم اجرا این نرم افزار ها کم نیاره
به نوعی میخوام در هر زمان بتونه نیاز هام رو پاسخ بده حتی با تعویض جزئی قطعات
هارد هم دارم
کدام در الویت هست .من یک سیستم را مینویسم یک پردازنده خوب با یک گرافیک خوب. البته سعی میکنم با انتخاب پردازند خوش قیمت تر جا برای انتخاب گرافیک بهتر باشه. قیمت ها را جمع بزنید اگر موردی بود بهم خبر بدید .
CPU INTEL I5 10400F
main ASUS TUF GAMING B460 PLUS
VGA Gigabyte GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB
ram 2*8gb adata xpg bus 3000
SSD ADATA XPG SX6000 Lite 256GB
CASE GREEN Z1
POWER GREEN 550 UK PLUS
ALIREZA_4M
17-12-20, 08:53
سلام
کدام در الویت هست .من یک سیستم را مینویسم یک پردازنده خوب با یک گرافیک خوب. البته سعی میکنم با انتخاب پردازند خوش قیمت تر جا برای انتخاب گرافیک بهتر باشه. قیمت ها را جمع بزنید اگر موردی بود بهم خبر بدید .
CPU INTEL I5 10400F
main ASUS TUF GAMING B460 PLUS
VGA Gigabyte GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB
ram 2*8gb adata xpg bus 3000
SSD ADATA XPG SX6000 Lite 256GB
CASE GREEN Z1
POWER GREEN 550 UK PLUS
خیلی متشکرم
والا هر دو برام نیاز هست
البته اینم بگم که استفاده از نرم افزار های ادوبی برای کلیپ های حدودا ۲۰ دقیقه اینطوراست و فایل و تصاویر نه چندان سنگین فتوشاپ
این سیستمی که لطف کردین پیشنهاد دادین توانایی اجرای بازی های روز رو با کیفیت داره ؟ و اینکه میتونه این مواردی ه بهش نیاز دارم رو جواب بده ؟
یه سوال دیگه میتونم پردازنده رو با نسخه I5 10400 جایگزین کنم تا زمانی که نیاز باشه بتونم از خروجی تصویر مادربرد هم استفاده کنم ؟ تاثیری در قدرت سیستم ایجاد نمیشه ؟
اگر پیشنهاد دیگه ای دارین که با افزایش بودجه پرفرومنس بهتری بگیرم هم لطفا معرفی کنین نهایتا تا ۳۰ تومن
خیلی متشکرم از لطفتون
AMD>INTEL
17-12-20, 09:09
خیلی متشکرم
والا هر دو برام نیاز هست
البته اینم بگم که استفاده از نرم افزار های ادوبی برای کلیپ های حدودا ۲۰ دقیقه اینطوراست و فایل و تصاویر نه چندان سنگین فتوشاپ
این سیستمی که لطف کردین پیشنهاد دادین توانایی اجرای بازی های روز رو با کیفیت داره ؟ و اینکه میتونه این مواردی ه بهش نیاز دارم رو جواب بده ؟
یه سوال دیگه میتونم پردازنده رو با نسخه I5 10400 جایگزین کنم تا زمانی که نیاز باشه بتونم از خروجی تصویر مادربرد هم استفاده کنم ؟ تاثیری در قدرت سیستم ایجاد نمیشه ؟
اگر پیشنهاد دیگه ای دارین که با افزایش بودجه پرفرومنس بهتری بگیرم هم لطفا معرفی کنین نهایتا تا ۳۰ تومن
خیلی متشکرم از لطفتون
خیر تاثیری نداره و بهتره همون سری f بگیرید
بله با افزایش بودجه به طبع گرافیک بهتری رو پیشنهاد میکنم
دو گزینه معرفی میکنم برای شما ببینید اضافه کردن کدوم در توانتون هست
EVGA GeForce RTX 2070 Super XC Ultra 8GB GDDR6
یا
GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER GAMING OC 8G
با این گرافیک ها هم پاور هم به 650 uk plus ارتقا بدید .
- - - Updated - - -
خیلی متشکرم
والا هر دو برام نیاز هست
خیلی متشکرم از لطفتون
یا
ALIREZA_4M
18-12-20, 19:27
یا
- - - Updated - - -
یا
خیلی متشکرم از شما
با استفاده از این پردازنده i5 10400F میتونم از مادربرد تصویر بگیرم ؟
AMD>INTEL
18-12-20, 19:51
خیلی متشکرم از شما
خیر بدون گرافیک داخلی نه . اگر تصویر از برد میخواهید بگیرید نسخه بدون پسوند F یا I5 10500 بگیرید
- - - Updated - - -
خیلی متشکرم از شما
خیر بدون گرافیک داخلی نه . اگر تصویر از برد میخواهید بگیرید نسخه بدون پسوند F یا I5 10500 بگیرید
ALIREZA_4M
22-12-20, 15:45
- - - Updated - - -
سلام
من بودجه رو تا حدود ۴۰ تومن افزایش دادم
تقریبا به این کانفیگ رسیدم
Cpu : I5 10500 intel
Mb : Asus tuf gaming Z490-PLUS (WI-FI)
Ram : G.skill trident z rgb 2×8gb ddr4 3200
M2 : Evo970
پاور نمیدونم چی نیاز هست
میشه نظرتون راجع با این کانفیگ بفرمایین ؟
یا اگر کانفیگ دیگه ای با این بودجه ( حدود ۴۰ تومن ) به نظرتون صلاح هست لطفا بفرمایین
خیلی از شما تشکر میکنم
AMD>INTEL
22-12-20, 15:54
سلام
من بودجه رو تا حدود ۴۰ تومن افزایش دادم
تقریبا به این کانفیگ رسیدم
Cpu : I5 10500 intel
Mb : Asus tuf gaming Z490-PLUS (WI-FI)
Ram : G.skill trident z rgb 2×8gb ddr4 3200
M2 : Evo970
میشه نظرتون راجع با این کانفیگ بفرمایین ؟
یا اگر کانفیگ دیگه ای با این بودجه ( حدود ۴۰ تومن ) به نظرتون صلاح هست لطفا بفرمایین
خیلی از شما تشکر میکنم
خوب هست . کانفیگ خوبیه .
حتما یک خنک کننده پردازنده مثل نوتوس 400 تهیه کنید . تا در سخت ترین شرایط هم دمای پردازنده عالی باشه .دمای پایین پردازنده بسیار نکته مهمیه .
یک پیشنهاد برای m.2 nvme دارم .GAMMIX S11 Pro نسخه 256 گیگابایتی قیمت خوبی داره و هیت سینک مناسبی برای دفع حرارت دارد .
vexel
12-01-21, 08:18
سلام
وقتتون بخیر
من حدود 2 ماه هست دارم راجع به قطعات مختلف ، مزایا و معایبشون مطالعه و تحقیق میکنم ، چندین بار هم تو این تاپیک از راهنمایی هایی که محبت کردین استفاده کردم
الان به صورت قطعی به این ترکیب رسیدم ، میشه لطفا نظر نهاییتون رو در این مورد هم بفرمایین ؟
cpu : 3800X
mb : rog strix x570-e gaming
و یا
mb : prime x570 pro
ram : Corsair Vengeance LPX DDR4 16GB (8GB x 2) 3200MHz Dual Channel
power : 750w
کارت گرافیک هم 3060ti میخواستم بزارم که با این وضعیت قیمت ترجیح میدم کمی صبر کنم تا قیمت ها متعادل بشه
m2 هم بعدا اضافه کنم
الان فقط مسئله ای که هست اینه که با این پردازنده نمیتونم تصویر داشته باشم ، تا زمانی که 3060ti رو بگیرم چه کارتی رو پیشنهاد میدین ؟ فقط میخوام برای پریمیر و فتوشاپ تصویر داشته باشم
برای این کانفیگ با در نظر گرفتن RGB داخل کیس و مصرف 3060ti که بعدا میگیرم 750 کافیه ؟
خیلی از لطفتون تشکر میکنم
AMD>INTEL
12-01-21, 08:41
سلام
وقتتون بخیر
من حدود 2 ماه هست دارم راجع به قطعات مختلف ، مزایا و معایبشون مطالعه و تحقیق میکنم ، چندین بار هم تو این تاپیک از راهنمایی هایی که محبت کردین استفاده کردم
الان به صورت قطعی به این ترکیب رسیدم ، میشه لطفا نظر نهاییتون رو در این مورد هم بفرمایین ؟
cpu : 3800X
mb : rog strix x570-e gaming
و یا
mb : prime x570 pro
ram : Corsair Vengeance LPX DDR4 16GB (8GB x 2) 3200MHz Dual Channel
power : 750w
کارت گرافیک هم 3060ti میخواستم بزارم که با این وضعیت قیمت ترجیح میدم کمی صبر کنم تا قیمت ها متعادل بشه
m2 هم بعدا اضافه کنم
الان فقط مسئله ای که هست اینه که با این پردازنده نمیتونم تصویر داشته باشم ، تا زمانی که 3060ti رو بگیرم چه کارتی رو پیشنهاد میدین ؟ فقط میخوام برای پریمیر و فتوشاپ تصویر داشته باشم
برای این کانفیگ با در نظر گرفتن RGB داخل کیس و مصرف 3060ti که بعدا میگیرم 750 کافیه ؟
خیلی از لطفتون تشکر میکنم
سلام
استثنا پاسخ میدم در تاپیک کاربر دیگری . میتونی کارت گرافیک کار کرده مثل جیفورس 950 یا 1050 بگیرید . بله 750 وات مناسبه