ورود

مشاهده نسخه کامل : موس برای Scrolling

lii
11-12-20, 16:39
سلام یک موس G300S دارم که بعد از یکی دو سال استفاده اسکرولش مشکل دار شده، سریع حرکت میکنه بازش کردم بدتر شد!

یک موس میخوام تا یک میلیون تومن، هشتاد درصد برای اسکرول کردن و بیست درصد هم برای بازی کردن.
دکمه های مولتی مدیا هم برام مهم بود ولی از خیرش میگذرم!

Logitech G402 Hyperion Fury Gaming Mouse
خودم این مدل که 1050 قیمت داره رو انتخاب کردم نظرتون چیه؟
DEATHADDER ESSENTIAL RZ01اینم هست دیجی زده 1250 آیا از لاجیتک بهتره؟
البته برای من گرونه

AMD>INTEL
11-12-20, 16:51
سلام یک موس G300S دارم که بعد از یکی دو سال استفاده اسکرولش مشکل دار شده، سریع حرکت میکنه بازش کردم بدتر شد!

یک موس میخوام تا یک میلیون تومن، هشتاد درصد برای اسکرول کردن و بیست درصد هم برای بازی کردن.

DEATHADDER ESSENTIAL RZ01اینم هست دیجی زده 1250 آیا از لاجیتک بهتره؟
البته برای من گرونه

سلام
ماوس گیمینگ میتونه انتخاب خوبی باشه برای یکی از کاربرها پیشنها دادم فکر کنم راضی هستند .
Davood2549 (Only the registered members can see the link)
MSI CLUTCH GM11
این ماوس هم از سنسور دقیق پیکس آرت استفاده میکنه و از سوئیچ ژاپنی اومرون
همچنین DPI بالایی دارد .مشابه این ماوس از برندهای دیگه قیمت بالاتری دارد .

Davood2549
11-12-20, 17:21

DEATHADDER ESSENTIAL RZ01

اینم هست دیجی زده 1250 آیا از لاجیتک بهتره؟
البته برای من گرونه
اسکرال چه جور صفحاتی؟

بعضی موس ها اسکرالشون با فشردن یک دکمه مخصوص آنلاک میشه و خیلی سریع میچرخه. برای صفحاتی که خیلی حجم محتوا بالاست مناسبه این ویژگی. البته اون دو مدل با این ویژگی که دیدم خیلی گرون بودند.

اسکرال برای من هم خیلی مهمه. اگه مشکل هزینه نداشتم، احتمالا Logitech G502 Hero رو میخریدم. اسکرال خیلی خوبی داره. فک کنم حدود سه میلیونه.
یکی دیگه هم لاجیتک MX Master 3 که ویژگی اسکرال سریع داره. بازم بالای سه میلیونه به گمانم. اسکرال افقی هم داره. اسکرال افقی بدرد من نمیخوره. برای ادیتور ویدیو خوبه.

این دو مدل اسکرالشون دیدم خیلی تفاوت چشمگیری با مدلهای دیگه داره و در کل اسکرالهاشون خفنه. ولی قیمت فضایی.

Logitech G402 Hyperion Fury Gaming Mouse تعریفشو زیاد شنیدم ولی اسکرالش به طور خاص نمیدونم. شاید اسکرالش جالب نباشه. باید تحقیق کنید.

در کل متاسفانه کسی به اسکرال توجه چندانی نمیکنه، حتی در موسهای نسبتا گرون.

و اینکه موس
G300S شما هم قیمت بالایی داره و تعجب میکنم ظرف یکی دو سال مشکل پیدا کرده.

Davood2549
11-12-20, 17:26
سلام
ماوس گیمینگ میتونه انتخاب خوبی باشه برای یکی از کاربرها پیشنها دادم فکر کنم راضی هستند .
Davood2549 (Only the registered members can see the link)
MSI CLUTCH GM11
این ماوس هم از سنسور دقیق پیکس آرت استفاده میکنه و از سوئیچ ژاپنی اومرون
همچنین DPI بالایی دارد .مشابه این ماوس از برندهای دیگه قیمت بالاتری دارد .
درود. متاسفانه بعد از ده روز، هنوز نرسیده به دستم. با اینکه برای کار لازم داشتم. به خاطر کرونا همه چی کند شده.
بله این ماوس به خصوص اسکرال خیلی خوبی داره و در نقدها هم گفته بودند. در کل بسیار کم نقص...