با سلام و عرض ادب
همونطور که از عنوان تاپیک مشخص هست با مشکل تصویر ندادن کارت گرافیک مواجه هستیم مادربورد سیستم هم mag z390 tomahawk هست مانیتور سیستم ام اس آی مدل Optix MAG271CQR
درایور کارت گرافیک رو بروز کردم اسلات دیگه هم تست کردم
سیستم که روشن میشه بعضی وقتها DP no signal یا HDMI no signal میده
،قبلاً رو یه خروجی که این پیغام میداد بهوسیله دکمه سوییچ پشت مانیتور میشد تصویر رو روی خروجی دیگه مثلا hdmi آورد الان هر دو این پیغام رو میدن و چراغ مانیتور به رنگ نارنجی درمیاد و صفحه خاموش میشه
ممنون میشم اگه تجربه ای در این مورد دارید راهنمایی بفرمایید
AMD>INTEL
08-12-20, 13:12
با سلام و عرض ادب
همونطور که از عنوان تاپیک مشخص هست با مشکل تصویر ندادن کارت گرافیک مواجه هستیم مادربورد سیستم هم mag z390 tomahawk هست مانیتور سیستم ام اس آی مدل Optix MAG271CQR
،قبلاً رو یه خروجی که این پیغام میداد بهوسیله دکمه سوییچ پشت مانیتور میشد تصویر رو روی خروجی دیگه مثلا hdmi آورد الان هر دو این پیغام رو میدن و چراغ مانیتور به رنگ نارنجی درمیاد و صفحه خاموش میشه
سلام
پایه های کارت گرافیک را با مداد پاک کن تمیز کنید . کانکتور برق pcie پاور را چک کنید ببنید ولتاژ داره یا نه
Davood2549
08-12-20, 15:02
با سلام و عرض ادب
سلام. هنگام باز و تمیز کردن مراقب باش خراب (تر) نشه. یه بار کارت گرافیک خودم رو به صورت عادی تمیز و خاک گیری کردم و بعد که سیستم روشن کردم دیدم خراب شده. اول گفتند درست بشو نیست. بعد جای دیگه به سختی تعمیر شد.
fernaspe
08-12-20, 15:26
ممنون مهندس حتما انجام میدم فقط مورد دوم که فرمودید رو لطف کنید بیشتر راهنمایی کنید به چه صورت انجام بدم،پایه های کارت گرافیک چون تازه خریداری شده و روکش داشت بعید میدونم ولی کابل PCIE اضافه روی پاور بود تعویض میکنم ببینم نتیجه چی میشه
مورد دیگه اینکه یوزری که از سیستم تو این دوماه استفاده میکرده گفت کارت گرافیک موقع گیم خیلی خیلی داغ میشد حالا نمیدونم طبیعی هست این مورد یا کارت گرافیک مشکل داره
fernaspe
08-12-20, 15:29
چشم حتما مد نظر قرار میدم:11()::11():
fernaspe
08-12-20, 15:32
مهندس امید اگه کابل مانیتور رو مستقیما به مین وصل کنم چطور؟
اگه مشکل تصویر حل شد مشکل از گرافیک هستش درسته؟
AMD>INTEL
08-12-20, 16:19
مهندس امید اگه کابل مانیتور رو مستقیما به مین وصل کنم چطور؟
اگه مشکل تصویر حل شد مشکل از گرافیک هستش درسته؟
پایه ها را تمیز کن . اگر پاور مطمئن دیگه ای هم داری تست کن . با مسواک هم داخل اسلات رو تمیز کن . نتیجه را اطلاع بده
اون آنبرده . حتی به نظر من گرافیک روی سیستم دیگه تست کن نشد ببر گارانتی .
fernaspe
09-12-20, 08:34
پایه ها را تمیز کن . اگر پاور مطمئن دیگه ای هم داری تست کن . با مسواک هم داخل اسلات رو تمیز کن . نتیجه را اطلاع بده
اون آنبرده . حتی به نظر من گرافیک روی سیستم دیگه تست کن نشد ببر گارانتی .
سلام مجدد
کیس مسترکولر MB500 gaming هستش و به نظرم مشکل از کابل PCIE بود واقعا این کیس اصلا ارزش خرید نداره یکی اینکه جای درایو نوری نداره و مشکل اساسی دیگش اینه که جای پاورش خیلی مزخرف طراحی شده،کابلهای پاور آزاد نیستن و تحت فشار هستن(جای اسلات HDD خیلی نزدیک به پاور تعبیه شده و همین باعث تحت فشار قرار گرفتن کابهای پاور میشه)
پاور هم 1050 وات OCDG گرین هستش و خوبیش اینه که کابلهاش قابلیت جدا شدن و تعویض راحت رو دارن
پایه های کارت گرافیک رو تمیز کردم و چون کابل PCIE خیلی تحت فشار بود کلا عوضش کردم همچنین یه خروجی دیگه از کارت گرافیک زدم کابل جدید رو
پاور رو هم برای اینکه کابل ها تحت فشار نباشن کامل جا نزدم فعلا خدا را شکر مشکل برطرف شده،روی مانیتور خودم که مشکل نبود امروز نتیجه رو با چندین بار تست روی مانیتور مشتری اعلام میکنه،باز هم اگه موردی بود نتیجه رو با شما درمیون میذارم
جا داره تشکر کنم از مهندس امید که همیشه راهنمایی هاشون کارساز هست
AMD>INTEL
09-12-20, 08:48
سلام مجدد
کیس مسترکولر MB500 gaming هستش و به نظرم مشکل از کابل PCIE بود واقعا این کیس اصلا ارزش خرید نداره یکی اینکه جای درایو نوری نداره و مشکل اساسی دیگش اینه که جای پاورش خیلی مزخرف طراحی شده،کابلهای پاور آزاد نیستن و تحت فشار هستن(جای اسلات HDD خیلی نزدیک به پاور تعبیه شده و همین باعث تحت فشار قرار گرفتن کابهای پاور میشه)
پاور هم 1050 وات OCDG گرین هستش و خوبیش اینه که کابلهاش قابلیت جدا شدن و تعویض راحت رو دارن
پایه های کارت گرافیک رو تمیز کردم و چون کابل PCIE خیلی تحت فشار بود کلا عوضش کردم همچنین یه خروجی دیگه از کارت گرافیک زدم کابل جدید رو
پاور رو هم برای اینکه کابل ها تحت فشار نباشن کامل جا نزدم فعلا خدا را شکر مشکل برطرف شده،روی مانیتور خودم که مشکل نبود امروز نتیجه رو با چندین بار تست روی مانیتور مشتری اعلام میکنه،باز هم اگه موردی بود نتیجه رو با شما درمیون میذارم
خواهش میکنم . احتمالا به خاطر همین فشار کابل ها بود . همیشه موقع نصب تغذیه کارت گافیک دقت کنید که کاملا جا بخوره .
- - - Updated - - -
سلام مجدد
خواهش میکنم . احتمالا به خاطر همین فشار کابل ها بود . همیشه موقع نصب تغذیه کارت گافیک دقت کنید که کاملا جا بخوره .
fernaspe
09-12-20, 10:12
- - - Updated - - -
مهندس امید جسارتا دمای کارت گرافیک رو با چه نرم افزاری چک کنم ببینم داغ شدن طبیعی هستش یا خیر
AMD>INTEL
09-12-20, 13:15
مهندس امید جسارتا دمای کارت گرافیک رو با چه نرم افزاری چک کنم ببینم داغ شدن طبیعی هستش یا خیر
با خود نرم افزار after burner ام اس آی را میتونید دما را چک کنید . البته این کارت تازه 60 درجه فنش شروع به کار میکنه .
fernaspe
09-12-20, 15:30
متاسفانه روی مانیتور خودش که تست کرده مجدد گاهی پیغام no signal میده ،مانیتور رو به کیس خودم وصل کنم شاید مشکل از مانیتور باشه ولی بازم بعید میدونم
به نظر شما ممکنه مشکل از پاور باشه؟
AMD>INTEL
09-12-20, 16:00
متاسفانه روی مانیتور خودش که تست کرده مجدد گاهی پیغام no signal میده ،مانیتور رو به کیس خودم وصل کنم شاید مشکل از مانیتور باشه ولی بازم بعید میدونم
به نظر شما ممکنه مشکل از پاور باشه؟