سلام یک مادربورد و سی پی یو برای بازی APEX میخوام
گرافیک GTX 970
رم 8 یا 16 2400
پاور 580 ES GREEN
SSD
دوستمون به بازی های انلاین اعتیاد شدید داره
بودجه رو پایین فرض بگیرید یک چیز مناسب اعلام کنید که ارزش خرید داشته باشه
AMD>INTEL
05-12-20, 16:01
گرافیک GTX 970
رم 8 یا 16 2400
پاور 580 ES GREEN
SSD
گرافیک GTX 970
رم 8 یا 16 2400
پاور 580 ES GREEN
SSD
سلام
i5 10400 + asus tuf b460 or h410
و
یک پیشنهاد دیگه اگر بتونی پیدا کنی
CPU ryzen 3 3300x
main asus a520
lii
05-12-20, 16:21
تشکر، عذر میخوام تعیین بودجه نکردم، نهایتش شش میلیون باشه برای دو قطعه، گلوگاه هم شد مشکلی نیست چاره ای نیست
نظرتون در مورد Intel Core i3-9100F چیه؟
AMD>INTEL
05-12-20, 16:52
تشکر، عذر میخوام تعیین بودجه نکردم، نهایتش شش میلیون باشه برای دو قطعه، گلوگاه هم شد مشکلی نیست چاره ای نیست
نظرتون در مورد Intel Core i3-9100F چیه؟
بدک نیست ولی بتونید یک برد h310 خوش قیمت با i5 9400f ببندی بهتره
lii
05-12-20, 17:52
بدک نیست ولی بتونید یک برد h310 خوش قیمت با i5 9400f ببندی بهتره
استاد پس سی پی یو شد 9400f اگر بودجه نبود پیشنهاد بعدی شما 9100f هست یا مدل دیگری؟
اگر زجمتی نیست یکی دو تا هم نام مینبرد دقیق پیشنهاد بدین، اینقدر تعدادش زیاده گیج شدم یکی مثلا برق چهارپین داره برای سی پی یو دیگری هشت پین ...
ترجیحا ایسوس و فروشگاه دیجی ک-الا
و همینطور ارزانترین خنک کننده سی پی یو که کمی از استوک بهتر باشه
AMD>INTEL
05-12-20, 21:31
استاد پس سی پی یو شد 9400f اگر بودجه نبود پیشنهاد بعدی شما 9100f هست یا مدل دیگری؟
اگر زجمتی نیست یکی دو تا هم نام مینبرد دقیق پیشنهاد بدین، اینقدر تعدادش زیاده گیج شدم یکی مثلا برق چهارپین داره برای سی پی یو دیگری هشت پین ...
ترجیحا ایسوس و فروشگاه دیجی ک-الا
و همینطور ارزانترین خنک کننده سی پی یو که کمی از استوک بهتر باشه
سعی کنید پردازنده را همون i5 9400f تهیه کنید .
مادربرد MSI H310M PRO-VDH PLUS
زیر 1 تومن فقط این هست
DeepCool IceEdge MINI FS V2
esmaeilshabani75
05-12-20, 21:54
سعی کنید پردازنده را همون i5 9400f تهیه کنید .
مادربرد MSI H310M PRO-VDH PLUS
زیر 1 تومن فقط این هست
DeepCool IceEdge MINI FS V2
سلام ، خیلی خیلی ببخشید فقط یه سوالی واسم پیش اومد قصد فضولی و دخالت ندارم ، چرا اینجا شما مدل ASUS Prime-H310m-A-R2 رو پیشنهاد نداید که از M.2 هم پشتیبانی کنه ؟ تنها تفاوتش این و HDMI هست یعنی مدل ASUS از VGA پشتیبانی نمیکنه همین و مورد M.2 در آخر قیمتش هم با مدلی که شما گفتید تقریباً یکی هست توی دیجی کالا و لیون کامپیوتر. بازم شرمنده فقط سوال بود واسم.
AMD>INTEL
06-12-20, 08:37
سلام ، خیلی خیلی ببخشید فقط یه سوالی واسم پیش اومد قصد فضولی و دخالت ندارم ، چرا اینجا شما مدل ASUS Prime-H310m-A-R2 رو پیشنهاد نداید که از M.2 هم پشتیبانی کنه ؟ تنها تفاوتش این و HDMI هست یعنی مدل ASUS از VGA پشتیبانی نمیکنه همین و مورد M.2 در آخر قیمتش هم با مدلی که شما گفتید تقریباً یکی هست توی دیجی کالا و لیون کامپیوتر. بازم شرمنده فقط سوال بود واسم.
نیازی به ام 2 نیست . کلا خیلی ام 2 رو این چیپست مهم نیست . vrm قویتر در طولانی مدت نکته مهمتری هست .
esmaeilshabani75
06-12-20, 11:49
نیازی به ام 2 نیست . کلا خیلی ام 2 رو این چیپست مهم نیست . vrm قویتر در طولانی مدت نکته مهمتری هست .
آهان ؛ درسته بعد یه چیز دیگه کلاً چرا برند MSI ؟؟ برتری خاصی داره نسبت به برند های دیگه توی این مدل ؟؟؟ خب من خودمم سیستم قبلی که داشتم به توصیه خودتون MSI گرفتم
- - - Updated - - -
آهان ؛ درسته بعد یه چیز دیگه کلاً چرا برند MSI ؟؟ برتری خاصی داره نسبت به برند های دیگه توی این مدل ؟؟؟ خب من خودمم سیستم قبلی که داشتم به توصیه خودتون MSI گرفتم
AMD>INTEL
06-12-20, 12:54
- - - Updated - - -
سه برند اصلی تقریبا هر کدام محصولات خوبی دارند . من بر اساس تجربه از این سه برند اصلی پیشنهاد میکنم و کامل حساب شده این کار انجام میشه .
lii
19-12-20, 10:54
سه برند اصلی تقریبا هر کدام محصولات خوبی دارند . من بر اساس تجربه از این سه برند اصلی پیشنهاد میکنم و کامل حساب شده این کار انجام میشه .
سلام استاد زحمتکش
من دو قطعه ای که گفتید رو سفارش دادم هنوز به دستم نرسیده
MSI H310M PRO-VDH PLUS
i5 9400f
ولی در این تاپیک که لینکش رو میذارم گفتند این بورد برای این سی پی یو خوب نیست، البته برای من سرعت و قدرت مهم نیست فقط اینکه دو قطعه در سلامت باقی میمونند در طولانی مدت؟
Is a h310 motherboard good with an i5-9400f? - CPUs, Motherboards, and Memory - Linus Tech Tips (Only the registered members can see the link)
AMD>INTEL
19-12-20, 11:10
سلام استاد زحمتکش
من دو قطعه ای که گفتید رو سفارش دادم هنوز به دستم نرسیده
MSI H310M PRO-VDH PLUS
i5 9400f
ولی در این تاپیک که لینکش رو میذارم گفتند این بورد برای این سی پی یو خوب نیست، البته برای من سرعت و قدرت مهم نیست فقط اینکه دو قطعه در سلامت باقی میمونند در طولانی مدت؟
Is a h310 motherboard good with an i5-9400f? - CPUs, Motherboards, and Memory - Linus Tech Tips (Only the registered members can see the link)
کاملا مناسبه .نقطه نظرات زیادی توسط کامنت ها در فروم ها هست . که عموما جنبه علمی وعملی نداره .این پردازنده و این مادربرد بدون مشکل با هم کار میکنند .خیلی ها پشت کامپیوتر میشینند کارشناس میشوند ولی عملا هیچ شناخت درستی از قطعات ندارند .