PDA

مشاهده نسخه کامل : مشاوره برای خرید کیبورد

s01s
19-11-20, 12:49
سلام

لطفا کیبورد مکانیکالی معرفی کنید مخصوص گیمینگ و برنامه نویسی حرفه ای، و همزمان برای تهیه روزانه جزوات درسی، مقالات علمی دانشگاهی و تحقیقات کلاسی(بصورت تایپ 10 انگشتی) هم جواب بده

اولویت کاربری به ترتیب:
1- گیم
2- برنامه نویسی
3- تایپ

از لحاظ قیمت محدودیتی وجود نداره

(تنها نکته مهم اینه که فعلا بر روی سیستم قدیمی نصب میشه و لازمه قابلیت اتصال داشته باشه)

AMD>INTEL
20-11-20, 10:54
سلام

لطفا کیبورد مکانیکالی معرفی کنید مخصوص گیمینگ و برنامه نویسی حرفه ای، و همزمان برای تهیه روزانه جزوات درسی، مقالات علمی دانشگاهی و تحقیقات کلاسی(بصورت تایپ 10 انگشتی) هم جواب بده

اولویت کاربری به ترتیب:
1- گیم
2- برنامه نویسی
3- تایپ

از لحاظ قیمت محدودیتی وجود نداره

(تنها نکته مهم اینه که فعلا بر روی سیستم قدیمی نصب میشه و لازمه قابلیت اتصال داشته باشه)

سلام
بودجتون را ذکر کنید .سیستم قدیمی اگر پورت usb داشته باشه مشکلی ایجاد نمیشه .

s01s
20-11-20, 12:30
سلام
بودجتون را ذکر کنید .سیستم قدیمی اگر پورت usb داشته باشه مشکلی ایجاد نمیشه .
از راهنماییتون ممنونم
بودجه 11 میلیون
بخاطر برنامه نویسی و تایپ حروف فارسی برام مهمه. اگر کیبورد با صفحه کلید فارسی-انگلیسی در این سطح باشه بهتره، درغیراینصورت دیگه چاره ای نیست باید لیبل جدا تهیه کنم
فقط اینکه لیبل به صفحه کلید آسیب نمیزنه؟

AMD>INTEL
20-11-20, 16:32
از راهنماییتون ممنونم
بودجه 11 میلیون
بخاطر برنامه نویسی و تایپ حروف فارسی برام مهمه. اگر کیبورد با صفحه کلید فارسی-انگلیسی در این سطح باشه بهتره، درغیراینصورت دیگه چاره ای نیست باید لیبل جدا تهیه کنم

سلام

من این مدل را در وهله اول پیشنهاد میکنم .سایت های خارجی هم مراجعه کنید میبنید ریت بالایی در میان سایت ها بررسی کنند و کاربرها داشته است .به نظرم این مقدار هزینه کافیه برای کیبورد

Logitech G910 Orion Spectrum RGB Mechanical keyboard
--------------------------------
اگر میخواهید نوک بودجتون هزینه کنید
Razer Huntsman Elite Wired Linear Optical Red Switch

- - - Updated - - -

از راهنماییتون ممنونم
بودجه 11 میلیون

سلام

من این مدل را در وهله اول پیشنهاد میکنم .سایت های خارجی هم مراجعه کنید میبنید ریت بالایی در میان سایت ها بررسی کنند و کاربرها داشته است .به نظرم این مقدار هزینه کافیه برای کیبورد

Logitech G910 Orion Spectrum RGB Mechanical keyboard
--------------------------------
اگر میخواهید نوک بودجتون هزینه کنید
Razer Huntsman Elite Wired Linear Optical Red Switch