PDA

مشاهده نسخه کامل : خرید مانیتور با بودجه 5 تا 6.5 میلیون

mohsencg
11-11-20, 13:54
سلام
من دنبال مانیتور حدود 24 اینچ یا بزرگتر هستم با بودجه 5 تا 6.5 نهایتا
برای کارهای طراحی گرافیک و طراحی معماری میخوام.
در درجه اول کیفیت رنگ و نور برام مهمه
بعدش هم خسته نشدن چشم تو استفاده طولانی
بقیه چیزها زیاد اهمیتی نداره

خودم این سه مدل رو پیدا کردم. به نظرتون کدوم میتونه بهتر باشه؟ گزینه دیگه ای هم دارید بفرمایید

بنکیو مدل GW2480 - گارانتی 36 ماهه گرین

ایسوس مدل VZ239HE - گارانتی 18 ماهه

سامسونگ مدل C24F390 - (این رو باید مدل گارانتی متفرقه بگیرم وگرنه خیلی گرون میشه)

AMD>INTEL
11-11-20, 21:15
سلام
من دنبال مانیتور حدود 24 اینچ یا بزرگتر هستم با بودجه 5 تا 6.5 نهایتا
برای کارهای طراحی گرافیک و طراحی معماری میخوام.
در درجه اول کیفیت رنگ و نور برام مهمه
بعدش هم خسته نشدن چشم تو استفاده طولانی
بقیه چیزها زیاد اهمیتی نداره

خودم این سه مدل رو پیدا کردم. به نظرتون کدوم میتونه بهتر باشه؟ گزینه دیگه ای هم دارید بفرمایید

بنکیو مدل GW2480 - گارانتی 36 ماهه گرین

ایسوس مدل VZ239HE - گارانتی 18 ماهه

سامسونگ مدل C24F390 - (این رو باید مدل گارانتی متفرقه بگیرم وگرنه خیلی گرون میشه)

سلام
کار با نرم افزارهای گرافیکی با سامسونگ c24f390 بسیار دلچسبه .در پله بعدی ایسوس و benq خوب هستند .
میزان رضایت از خرید در میان خریداران این مدل سامسونگ بسیار بالاست چه در ایران و چه در سایت های خارجی

mohsencg
12-11-20, 12:50
سلام
کار با نرم افزارهای گرافیکی با سامسونگ c24f390 بسیار دلچسبه .در پله بعدی ایسوس و benq خوب هستند .
میزان رضایت از خرید در میان خریداران این مدل سامسونگ بسیار بالاست چه در ایران و چه در سایت های خارجی

خیلی ممنون از راهنمایی
جایی تو نظرهای خریداران سامسونگ خوندم پنل VA سامسونگ کیفیت پایین تری نسبت به Ips داره؟ شما این رو تایید نمی کنید؟
چون میخوام رنگ هارو طبیعی و خوب نشون بده و برای کار چاپ هم مناسب باشه

و اینکه من میخوام با گارانتی متفرقه سامسونگ رو بگیرم که ارزوتر بشه برام. در واقع میشه بدون گارانتی. این مشکل ساز نمیشه تو آینده؟

AMD>INTEL
12-11-20, 13:02
خیلی ممنون از راهنمایی
جایی تو نظرهای خریداران سامسونگ خوندم پنل VA سامسونگ کیفیت پایین تری نسبت به Ips داره؟ شما این رو تایید نمی کنید؟
چون میخوام رنگ هارو طبیعی و خوب نشون بده و برای کار چاپ هم مناسب باشه

و اینکه من میخوام با گارانتی متفرقه سامسونگ رو بگیرم که ارزوتر بشه برام. در واقع میشه بدون گارانتی. این مشکل ساز نمیشه تو آینده؟

پنل va مزیت ها tn و ips را با هم دارد . پنل ips هم انواع مختلفی دارد نمیشه به این صورت جمع بست .
واقعا نمیشه گفت مشکلی پیش میاد یا نه . ولی خرید حضوری و تست کامل موقع خرید را پیشنهاد میکنم .از لحاظ پیکسل سوخته و ...
در نهایت به نظرم ایسوس در صورت داشتن گارانتی معتبر شاید انتخاب بهتری برای شما باشد . با توجه به قیمت ها این روزها خرید یک کالابدون گارانتی ممکنه دردسرساز باشد .

mohsencg
12-11-20, 13:41
پنل va مزیت ها tn و ips را با هم دارد . پنل ips هم انواع مختلفی دارد نمیشه به این صورت جمع بست .
واقعا نمیشه گفت مشکلی پیش میاد یا نه . ولی خرید حضوری و تست کامل موقع خرید را پیشنهاد میکنم .از لحاظ پیکسل سوخته و ...
در نهایت به نظرم ایسوس در صورت داشتن گارانتی معتبر شاید انتخاب بهتری برای شما باشد . با توجه به قیمت ها این روزها خرید یک کالابدون گارانتی ممکنه دردسرساز باشد .

یعنی از لحاظ کیفی شما ایسوس رو از سامسونگ برتر می دونید؟ یکم گیج شدم راستش!
بنکیو رو چرا کلا پیشنهاد نکردید؟ من تعاریف خوبی ازش شنیده بودم

AMD>INTEL
12-11-20, 15:50
یعنی از لحاظ کیفی شما ایسوس رو از سامسونگ برتر می دونید؟ یکم گیج شدم راستش!
بنکیو رو چرا کلا پیشنهاد نکردید؟ من تعاریف خوبی ازش شنیده بودم

نه از نظر کیفیت نگفتم . اگر پست من را با دقت مطالعه کنید . به دلیل گارانتی داشتن با توجه به قیمت های تند این روزها شاید خرید یک محصول با گارانتی مطمئن تر منطقی تر باشه .
Benq هم خوبه ولی الویت بندی کردم . یعنی در میان سه گزینه . سامی بعد ایسوس بعد benq
بحث بد بودن نیست اصلا پنل benq هم ips هست . گارانتیش هم دو برابر ایسوس هست .
قیمت ها را هم چک کنید اگر benq خوش قیمت تر بود تهیه کنید .

BenQ GW2480 Review 2020: Budget Office Monitor (Only the registered members can see the link)

mohsencg
12-11-20, 20:06
نه از نظر کیفیت نگفتم . اگر پست من را با دقت مطالعه کنید . به دلیل گارانتی داشتن با توجه به قیمت های تند این روزها شاید خرید یک محصول با گارانتی مطمئن تر منطقی تر باشه .
Benq هم خوبه ولی الویت بندی کردم . یعنی در میان سه گزینه . سامی بعد ایسوس بعد benq
بحث بد بودن نیست اصلا پنل benq هم ips هست . گارانتیش هم دو برابر ایسوس هست .
قیمت ها را هم چک کنید اگر benq خوش قیمت تر بود تهیه کنید .

BenQ GW2480 Review 2020: Budget Office Monitor (Only the registered members can see the link)

گارانتی بنکیو از همه بهتره ظاهرا. 36 ماه گارانتی گرین هست. قیمتی هم نزدیک به ایسوسه
ولی سامسونگ بدون گارانتی تقریبا 1.8 میلیون ارزونتر از بقیه هست

در نهایت اگه بتونم موضوع گارانتی رو بیخیال بشم شما کیفیت سامسونگ رو برای خواسته من از همه بهتر میدونید. درسته؟ بعد ایسوس و بعدش هم بنکیو در رتبه آخر

AMD>INTEL
13-11-20, 08:56
گارانتی بنکیو از همه بهتره ظاهرا. 36 ماه گارانتی گرین هست. قیمتی هم نزدیک به ایسوسه
ولی سامسونگ بدون گارانتی تقریبا 1.8 میلیون ارزونتر از بقیه هست

در نهایت اگه بتونم موضوع گارانتی رو بیخیال بشم شما کیفیت سامسونگ رو برای خواسته من از همه بهتر میدونید. درسته؟ بعد ایسوس و بعدش هم بنکیو در رتبه آخر

بله این مدل سامسونگ تقریبا به تمام کسانی که پیشنهاد دادم راضی بودند . هم گیمر هم کسانی که نرم افزار گرافیکی کار میکنند . شما نظرات کاربران در سایت های خارجی هم مطالعه کنید تو سایتی مثل آمازون نظرشون نسبت به این مانیتور مثبت است .

mohsencg
13-11-20, 10:34
بله این مدل سامسونگ تقریبا به تمام کسانی که پیشنهاد دادم راضی بودند . هم گیمر هم کسانی که نرم افزار گرافیکی کار میکنند . شما نظرات کاربران در سایت های خارجی هم مطالعه کنید تو سایتی مثل آمازون نظرشون نسبت به این مانیتور مثبت است .

نظرتون درباره VZ279HE چی هست؟ سایز بزرگترش اختلاف قیمت زیادی رو نداره
با رزولوشن Fullhd جواب گو هست یا خیر؟
یه مقدار در موردش توضیح بدید ممنون میشم و تفاوتش با MX279HE هم بگید

نظرتون رو در مورد 24MK430H-B هم بفرمایید. چون قیمتش خیلی مناسبه و گارانتی هم داره
و اینکه آیا این مدل دو حالت مونتاژ و وارداتی داره؟

AMD>INTEL
13-11-20, 20:10
نظرتون درباره VZ279HE چی هست؟ سایز بزرگترش اختلاف قیمت زیادی رو نداره
با رزولوشن Fullhd جواب گو هست یا خیر؟
یه مقدار در موردش توضیح بدید ممنون میشم و تفاوتش با MX279HE هم بگید

نظرتون رو در مورد 24MK430H-B هم بفرمایید. چون قیمتش خیلی مناسبه و گارانتی هم داره
و اینکه آیا این مدل دو حالت مونتاژ و وارداتی داره؟

full hd
بله حوابگوست
VZ279HE هم برای کار شما مناسبه . پنل های ips برای کار شما مناسبه فکر میکنم . قیمت و گارانتی رو در نظر بگیرید
این تفاوت رو از سایت asus میتونید مقایسه کنید

24MK430H-B
مدل وارداتی هست . مدل های تولید داخل ال جی به نام جی پلاس به فروش میروند .

اگر بخواهم نتیجه گیری کنم اگر بودجه خرید VZ279HE را دارید به دلیل سایز بالاتر به طبع گزینه بهتریه .