سلام لپ تاپ سونی مدل VPCEB2HFX موقع بوت شدن (وقتی لوگو ویندوز میاد) هاردش گیر میکنه و چراخ هاردش خاموش میشه باید چند بار یکی از کلید های کیبورد فشار بدیم تا دوباره چراغ هارد لپ تاپ روشن بشه و ویندوز بالا بیاد ! (اگه کلیدی رو کیبورد نزنیم کلا ویندوز بوت نمیشه و تو ویندوز لوگو گیر میکنه)
*هارد لپ تاپ سالمه - بایوس اخرین ورژنه - بد سکتور نداره - با هارد نو امتحان کردم بازم همین مشکل داشت - ویندوز رو هم تعویض کردم ولی فایده ای نداشت
از دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه چطور این مشکل برطرف کنم ؟
AMD>INTEL
08-11-20, 14:55
سلام لپ تاپ سونی مدل VPCEB2HFX موقع بوت شدن (وقتی لوگو ویندوز میاد) هاردش گیر میکنه و چراخ هاردش خاموش میشه باید چند بار یکی از کلید های کیبورد فشار بدیم تا دوباره چراغ هارد لپ تاپ روشن بشه و ویندوز بالا بیاد ! (اگه کلیدی رو کیبورد نزنیم کلا ویندوز بوت نمیشه و تو ویندوز لوگو گیر میکنه)
*هارد لپ تاپ سالمه - بایوس اخرین ورژنه - بد سکتور نداره - با هارد نو امتحان کردم بازم همین مشکل داشت - ویندوز رو هم تعویض کردم ولی فایده ای نداشت
از دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه چطور این مشکل برطرف کنم ؟
این ایراد از اون ایرادهاست . از سلامت هارد و بنچمارک بگیرید با hdtune
تو روند نصب ویندوز هم همین مشکل هست یا نه .
BlackEagleIR
08-11-20, 22:41
این ایراد از اون ایرادهاست . از سلامت هارد و بنچمارک بگیرید با hdtune
تو روند نصب ویندوز هم همین مشکل هست یا نه .
سلام
فک نمیکنم مشکل از هارد باشه چون با هارد نو هم تست کردم که بازم مشکل پابرجا بود
نه تو روند نصب ویندوز مشکل داره نه موقع کار کردن با لپ تاپ فقط تو بوت شدن مشکل داره که تو ویندوز لوگو گیر میکنه
AMD>INTEL
09-11-20, 11:44
سلام
فک نمیکنم مشکل از هارد باشه چون با هارد نو هم تست کردم که بازم مشکل پابرجا بود
نه تو روند نصب ویندوز مشکل داره نه موقع کار کردن با لپ تاپ فقط تو بوت شدن مشکل داره که تو ویندوز لوگو گیر میکنه
بنچمارک رو بگیرید و همچنین تست سلامت برای موارد دیگه گفتم
BlackEagleIR
09-11-20, 20:35
24039 2404024041
AMD>INTEL
10-11-20, 11:52
24039 2404024041
کانکتور ساتا که هارد به برد وصل میشه با اسپری تمیز کنید . همچنین احتمال داره باتری مادربرد خراب شده باید باتری CMOS تعویض بشه .
BlackEagleIR
25-11-20, 15:18
کانکتور ساتا که هارد به برد وصل میشه با اسپری تمیز کنید . همچنین احتمال داره باتری مادربرد خراب شده باید باتری CMOS تعویض بشه .
سلام مهندس
کانکتور ساتارو با اسپری تمیز کردم مشکل هاردش برطرف شد خیلی ممنون از راهنماییتون :love:
AMD>INTEL
25-11-20, 16:15
سلام مهندس
کانکتور ساتارو با اسپری تمیز کردم مشکل هاردش برطرف شد خیلی ممنون از راهنماییتون :love: