این ویندوز رو یعنی لینک زیر رو دانلود کردم و میخام داخل dvd رایت کنم و از این طریق dvd نصب کنم و فولدر EFI داره و فولدرهای Microsoft و Boot در دیسک یا iso موجوده ... نوع پارتیشن هم mbr هستش و بقول دوستان ویندوز الانم یعنی 7 بصورت uefi نصب نشده ...و بایوس هم طبق عکسای زیر میباشد .. حال باید چی کنم تا ویندوز 10 رو نصب کنم ....چه تنظیماتی رو باید انجام بدم
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link 1.jpg)
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link .jpg)
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link .jpg)
دانلود Windows 10 Enterprise LTSC 1809 Build 17763.316 VL نسخه نهایی ویندوز 10 (Only the registered members can see the link F2338-%25D8%25AF%25D8%25A7%25D9%2586%25D9%2584%25D9%2580 %25D9%2588%25D8%25AF-%25D9%2588%25DB%258C%25D9%2586%25D8%25AF%25D9%2588 %25D8%25B2-%25D8%25A7%25D9%2584-%25D8%25AA%25DB%258C-%25D8%25A7%25DB%258C-%25D8%25B3%25DB%258C.html)
Mehrdad.A 88
26-10-20, 09:23
چه بایوسی خوش قیافه ای، حال کردم (بایوس من یکم از دنیا عقبه :lol:)
گزینه اول launch CSM رو غیر فعال کنی کلا میره روی حالت uefi و شبیه سازی bois غیر فعال میشه
گزینه دوم boot device control میگه سیستم روی حالت hybrid هست، یعنی هم میتونه bios و هم uefi رو شناسایی کنه
بنابراین نباید مشکلی باشه و uefi باید شناسایی بشه، اون گزینه ی boot from storage devices گزینه ی hybrid نداره ؟
چرا از روی فلش ویندوز نصب نمیکنی ؟
maysamsina
26-10-20, 10:07
چه بایوسی خوش قیافه ای، حال کردم (بایوس من یکم از دنیا عقبه :lol:)
گزینه اول launch CSM رو غیر فعال کنی کلا میره روی حالت uefi و شبیه سازی bois غیر فعال میشه
گزینه دوم boot device control میگه سیستم روی حالت hybrid هست، یعنی هم میتونه bios و هم uefi رو شناسایی کنه
بنابراین نباید مشکلی باشه و uefi باید شناسایی بشه، اون گزینه ی boot from storage devices گزینه ی hybrid نداره ؟
چرا از روی فلش ویندوز نصب نمیکنی ؟
حالت
hybrid ننوشته ....
فلش ندارم
فقط میخام بدونم تنظیماتش برای نصب باید چی باشه و اینکه از همه مهمتر اطلاعات هارد نپره و بهم نریزه ...
تو عکس شماره 3 تو قسمت os type گزینه windows uefi mod و other os هستش
کلا سردرگم شدممممممممممممم:1. (27):
AMD>INTEL
26-10-20, 10:57
این ویندوز رو یعنی لینک زیر رو دانلود کردم و میخام داخل dvd رایت کنم و از این طریق dvd نصب کنم و فولدر EFI داره و فولدرهای Microsoft و Boot در دیسک یا iso موجوده ... نوع پارتیشن هم mbr هستش و بقول دوستان ویندوز الانم یعنی 7 بصورت uefi نصب نشده ...و بایوس هم طبق عکسای زیر میباشد .. حال باید چی کنم تا ویندوز 10 رو نصب کنم ....چه تنظیماتی رو باید انجام بدم
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link 1.jpg)
دانلود Windows 10 Enterprise LTSC 1809 Build 17763.316 VL نسخه نهایی ویندوز 10 (Only the registered members can see the link F2338-%25D8%25AF%25D8%25A7%25D9%2586%25D9%2584%25D9%2580 %25D9%2588%25D8%25AF-%25D9%2588%25DB%258C%25D9%2586%25D8%25AF%25D9%2588 %25D8%25B2-%25D8%25A7%25D9%2584-%25D8%25AA%25DB%258C-%25D8%25A7%25DB%258C-%25D8%25B3%25DB%258C.html)
با همین تنظیمات فلش بوت رو درست کرده و بوت کنید مشکلی نیست .
Mehrdad.A 88
26-10-20, 11:41
حالت
hybrid ننوشته ....
فلش ندارم
فقط میخام بدونم تنظیماتش برای نصب باید چی باشه و اینکه از همه مهمتر اطلاعات هارد نپره و بهم نریزه ...
تو عکس شماره 3 تو قسمت os type گزینه windows uefi mod و other os هستش
کلا سردرگم شدممممممممممممم:1. (27):
قسمت
boot device control نوشته : uefi and legacy، این یعنی hybrid. توی بایوس من که اینطوریه.
حالا شما dvd رو رایت کن، اگر از dvd بوت نشد اونوقت یک کاریش میکنیم
maysamsina
26-10-20, 12:05
با همین تنظیمات فلش بوت رو درست کرده و بوت کنید مشکلی نیست .
یعنی شما میفرمایید gpt نمیخاد و با این تنظیمات که تو عکس هستش , هارد بهم نمی ریزه و اطلاعات پاک نمیشه ؟
maysamsina
26-10-20, 12:08
قسمت
boot device control نوشته : uefi and legacy، این یعنی hybrid. توی بایوس من که اینطوریه.
حالا شما dvd رو رایت کن، اگر از dvd بوت نشد اونوقت یک کاریش میکنیم
مال بنده لگاسی هستش , بوت ویندوز 10 که میخام نصی کنم زده uefi ?
فولدر EFI داره
AMD>INTEL
26-10-20, 14:57
یعنی شما میفرمایید gpt نمیخاد و با این تنظیمات که تو عکس هستش , هارد بهم نمی ریزه و اطلاعات پاک نمیشه ؟
اگر هارد در حال حاضر به صورت بیسیک هست . دست نزنید و به همین صورت legacy نصب کنید .در صورت تمایل به تبدیل به gpt اگر تسلط کامل با نرم افزارهای پارتشین بندی ندارید بهتره از دیتاتون بکاپ بگیرید . هارد رو gpt کنید که به صورت uefi ویندوز نصب شود .
این هم یک برنامه پارتشین بندی بوت که روش کار را توضیح داده است :
Only the registered members can see the link
maysamsina
26-10-20, 19:34
اگر هارد در حال حاضر به صورت بیسیک هست . دست نزنید و به همین صورت legacy نصب کنید .در صورت تمایل به تبدیل به gpt اگر تسلط کامل با نرم افزارهای پارتشین بندی ندارید بهتره از دیتاتون بکاپ بگیرید . هارد رو gpt کنید که به صورت uefi ویندوز نصب شود .
این هم یک برنامه پارتشین بندی بوت که روش کار را توضیح داده است :
این یعنی basic ؟؟؟
هارد هم 1 ترا بایته ...
AMD>INTEL
26-10-20, 20:18
این یعنی basic ؟؟؟
هارد هم 1 ترا بایته ...
با برنامه پارتشین بندی چک کنید دیسک مورد نظر ویندوز GPT هست یا MBR
لینک راهنما هم قرار دادم .
maysamsina
26-10-20, 23:45
با برنامه پارتشین بندی چک کنید دیسک مورد نظر ویندوز GPT هست یا MBR
لینک راهنما هم قرار دادم .
اگر بخام هارد رو از mbr به gpt تغییر بدم اطلاعات پاک میشه ! یعنی اگه یه زمانی بدون تغییر نوع پارتیشن بخام ویندوز رو نصب کنم آسیبی نمیرسه فقط ارور میده موقع نصب ؟
AMD>INTEL
27-10-20, 09:06
اگر بخام هارد رو از mbr به gpt تغییر بدم اطلاعات پاک میشه ! یعنی اگه یه زمانی بدون تغییر نوع پارتیشن بخام ویندوز رو نصب کنم آسیبی نمیرسه فقط ارور میده موقع نصب ؟
بالا هم گفتم . من بارها این کار رو کردم اگر فکر میکنید مهارت ندارید بکاپ بگیرید قبلش .برای نصب در حالت uefi باید هارد gpt باشه .
maysamsina
28-10-20, 13:24
ویندوز از طریق dvd خاستم نصب کنم نشد طبق این عکس
بعد از نصب و هر کلیدی رو فشار دهید این اومد
آیا ویندوز 10 هستش وقتی دانلود کنی که خودش همون اول بوت لگاسی باش ؟
AMD>INTEL
28-10-20, 15:45
ویندوز از طریق dvd خاستم نصب کنم نشد طبق این عکس
بعد از نصب و هر کلیدی رو فشار دهید این اومد
آیا ویندوز 10 هستش وقتی دانلود کنی که خودش همون اول بوت لگاسی باش ؟
با فلش ویندوز را نصب کنید با rufus دیسک نصب ویندوز رو بسازید
maysamsina
28-10-20, 17:06
با فلش ویندوز را نصب کنید با rufus دیسک نصب ویندوز رو بسازید
با
rufus دیسک نصب ویندوز رو چطور بسازم .... rufus رو باز کردم ولی چیزی نشون نداد.. خاستم ایزو که دانلود کردم رو با rufus تغییر بایوس بدم نشد ...
یه سوال اگه ویندوز که بصورت ایزو هستش رو بندازم داخل فلش , میشه ایزو یعنی ویندوز رو با rufus بهحالت لگاسی با تغییر داد و بعد ریخت داخل dvd و بعد نصب کرد ؟
AMD>INTEL
28-10-20, 19:04
با
rufus دیسک نصب ویندوز رو چطور بسازم .... rufus رو باز کردم ولی چیزی نشون نداد.. خاستم ایزو که دانلود کردم رو با rufus تغییر بایوس بدم نشد ...
یه سوال اگه ویندوز که بصورت ایزو هستش رو بندازم داخل فلش , میشه ایزو یعنی ویندوز رو با rufus بهحالت لگاسی با تغییر داد و بعد ریخت داخل dvd و بعد نصب کرد ؟
خوب چه کاریه . ایزو از طریق rufus و یک فلش 8 گیگ میشه فلش نصب ویندوز 10 رو درست کرده . به دلیل حجم ایزوها کسی از dvd استفاده نمیکند . یک سرچ هم بزنید آموزش ساخت فلش برای نصب ویندوز 10 کلی راهنمایی به زبان فارسی است .
maysamsina
28-10-20, 19:56
خوب چه کاریه . ایزو از طریق rufus و یک فلش 8 گیگ میشه فلش نصب ویندوز 10 رو درست کرده . به دلیل حجم ایزوها کسی از dvd استفاده نمیکند . یک سرچ هم بزنید آموزش ساخت فلش برای نصب ویندوز 10 کلی راهنمایی به زبان فارسی است .
بدون فلش میشه به قایل ایزو یعنی ویندوز تغییر بوت بهش داد ؟ یعنی فایل efi رو لگاسی کرد ؟
AMD>INTEL
29-10-20, 09:36
بدون فلش میشه به قایل ایزو یعنی ویندوز تغییر بوت بهش داد ؟ یعنی فایل efi رو لگاسی کرد ؟
حتما باید با فلش این کار انجام شود .
maysamsina
02-11-20, 13:08
یه سوال برام پیش اومده . فلش رو تهیه کردم , وقتی داخل ایزو یعنی ویندوزی که دانلود کردم , فولدر EFI هستش و فولدرهای Microsoft و Boot در دیسک موجود بود، یعنی uefi هستش .. اrufus چطور لگاسی بسازم ؟ هم خوانی نمکینه !
AMD>INTEL
02-11-20, 13:12
یه سوال برام پیش اومده . فلش رو تهیه کردم , وقتی داخل ایزو یعنی ویندوزی که دانلود کردم , فولدر EFI هستش و فولدرهای Microsoft و Boot در دیسک موجود بود، یعنی uefi هستش .. اrufus چطور لگاسی بسازم ؟ هم خوانی نمکینه !
تو خود rufus میتونید موقع ساخت بوت فلش مشخص کنید .
در قسمت پارتشین برای لگاسی میگذاری mbr
اون هم میگذاری bios or uefi همون حالت دیفالت .
بعد سیستم رو باهاش بوت میکنی بعد از اتمام .
maysamsina
02-11-20, 14:59
تو خود rufus میتونید موقع ساخت بوت فلش مشخص کنید .
در قسمت پارتشین برای لگاسی میگذاری mbr
اون هم میگذاری bios or uefi همون حالت دیفالت .
بعد سیستم رو باهاش بوت میکنی بعد از اتمام .
تنظیمات بایوس (بوت ) که عکسو گذاشتم تغییری نمیخاد ؟ یعنی 2عکس پایین
AMD>INTEL
02-11-20, 16:34
تنظیمات بایوس (بوت ) که عکسو گذاشتم تغییری نمیخاد ؟ یعنی 2عکس پایین
فلش رو وصل کنید و اولین بوت رو بگذارید فلش دیسک
maysamsina
02-11-20, 20:42
فلش رو وصل کنید و اولین بوت رو بگذارید فلش دیسک
منظورم تنظیمات بایوسه ... نوشته لگاسی و uefi
اگه یه زمانی وسط نصب ارور داد .. میشه از اول نصب کرد ؟
AMD>INTEL
03-11-20, 13:25
منظورم تنظیمات بایوسه ... نوشته لگاسی و uefi
اگه یه زمانی وسط نصب ارور داد .. میشه از اول نصب کرد ؟
بله نصب میشه . نیاز به تغییر نیست .
maysamsina
04-11-20, 18:08
درود مجدد .
دوستان فلش تهیه کردم با rufus بوت فلش ساختم ولی باز نصب نشد طبق عکس پایین اینطور حالت موند . باید در بایوس دستکاری کنم یه متخصص بی زحمت راهنمایی فرماید
برای بنده نصب نشد و سر همین حالت موند ... طبق عکس زیر
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link 7.jpg)
AMD>INTEL
05-11-20, 23:29
درود مجدد .
دوستان فلش تهیه کردم با rufus بوت فلش ساختم ولی باز نصب نشد طبق عکس پایین اینطور حالت موند . باید در بایوس دستکاری کنم یه متخصص بی زحمت راهنمایی فرماید
برای بنده نصب نشد و سر همین حالت موند ... طبق عکس زیر
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link 7.jpg)
فلش رو تنظیم کنید به عنوان بوت اول باید بوت بشه مگر اینکه ایزو مشکل داشته باشه یا فلش مشکل داشته باشه . اگر تو بایوس بوت فلش اولین انتخاب باشه باید شروع به بوت کنه . گیر کردن یعنی مشکلی در انتقال دیتا هست .
maysamsina
05-11-20, 23:51
فلش رو تنظیم کنید به عنوان بوت اول باید بوت بشه مگر اینکه ایزو مشکل داشته باشه یا فلش مشکل داشته باشه . اگر تو بایوس بوت فلش اولین انتخاب باشه باید شروع به بوت کنه . گیر کردن یعنی مشکلی در انتقال دیتا هست .
یه ویندوزی لینک بدید که از پیش فعال نباشه . این ویندزوی که گرفتم بصورت uefi بوت شده , از مدل Windows 10 Enterprise LTSC باشه برای دانلود
فلش نو هستش و تازه باز شده /
اول نصب ویندوز این میاد ولی بعدش عکس مین فقط میاد و گیر میکنه . طبق عکس
....plaease any key to boot form cd or dvd
AMD>INTEL
06-11-20, 10:11
یه ویندوزی لینک بدید که از پیش فعال نباشه . این ویندزوی که گرفتم بصورت uefi بوت شده , از مدل Windows 10 Enterprise LTSC باشه برای دانلود
فلش نو هستش و تازه باز شده /
اول نصب ویندوز این میاد ولی بعدش عکس مین فقط میاد و گیر میکنه . طبق عکس
....plaease any key to boot form cd or dvd
خوب باید وقتی این پیغام میاد باید یکی از کلیدها رو بزنید تا فرایند نصب آغاز بشه قبل از پر شدن خط
maysamsina
06-11-20, 11:51
خوب باید وقتی این پیغام میاد باید یکی از کلیدها رو بزنید تا فرایند نصب آغاز بشه قبل از پر شدن خط
این پیغام میاد و در بالا هم کفتم و لینک عکسی رو میاد شنون دادم . وقتی هر کلیدی رو میزنم تصویر پایین میاد و روی همین گیر مکینه .